איך אתם שומעים מוזיקה ??
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
א. עם סאב ברקע
ב. ללא סאב
ההיתיחסות למוזיקה בסטריאו וגם ב DD או DTS
בקיצור זוהי הבעיה - היה לי רסיבר של אונקיו 595 ושמעתי בו ללא סאב ברמקולים של BW603 והיה בס פיצוץ
החלפתי לרסיבר הרבה יותר מתקדם וחזק פיוניר 2014I ובמוזיקה ללא סאב אני בקושי שומע בסים בהשוואה לאנקיו כמובן ברגע שאני מפעיל את הסאב אז שומעים יותר דומה לאונקיו
השאלה האם צריך לשמוע עם סאב או ללא ואם כדאי להחליף את הפיוניר לאוקניו 702 ??
בסרטים הפיוניר - מפלצת - אני בדילמה מאוד רצינית - עזרה דחוף
ב. ללא סאב
ההיתיחסות למוזיקה בסטריאו וגם ב DD או DTS
בקיצור זוהי הבעיה - היה לי רסיבר של אונקיו 595 ושמעתי בו ללא סאב ברמקולים של BW603 והיה בס פיצוץ
החלפתי לרסיבר הרבה יותר מתקדם וחזק פיוניר 2014I ובמוזיקה ללא סאב אני בקושי שומע בסים בהשוואה לאנקיו כמובן ברגע שאני מפעיל את הסאב אז שומעים יותר דומה לאונקיו
השאלה האם צריך לשמוע עם סאב או ללא ואם כדאי להחליף את הפיוניר לאוקניו 702 ??
בסרטים הפיוניר - מפלצת - אני בדילמה מאוד רצינית - עזרה דחוף
אם אתה לא מרוצה מה-POINEER אז תחזיר אותו כל עוד אתה יכול. התחושה הזאת תלווה אותך כל הזמן ואתה פשוט לא תהנה אף פעם כי תמיד תחשוב על זה.
תחזיר אותו קח את האונקיו שעושה לך טוב ותתחיל להנות
תחזיר אותו קח את האונקיו שעושה לך טוב ותתחיל להנות
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתה יוכל להיות רגוע אני מחזיר אותו ומוסיף את ההפרש ל אונקיו , לא קונה חדש נוסףעופרפולק כתב:היה לך 595 עכשיו יש לך 2014 חדש ואתה כבר רוצה את ה702 עברת אותי בשיגעון .עצה שלי אישית :תשאר אם ה2014 כי אם אתה רוצה כבר את ה702 אתה צריך לחשוב מה יבוא כבר אחריו.אין ולא יהיה סוף לדבר הזה....
אבל בכל זאת אני משוגע !!!!!!!!!!!!!!