קיבלתי היום סוף סוף את mini box 3 ויש לי כמה שאלות.
-
ErezPerets
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
אהלן חברים קיבלתי היום את המכשיר xiaomi mi box 3 ורציתי לדעת על איזה נגן אתם ממליצים? הורדתי קובץ של 7.97 MiB
Rogue.One.A.Star.Wars.Story.4K.HDR.10bit.BT2020 והוא לא מנגן לי אותו או שהוא רק משמיע קול ואין תמונה. ובנוסף ניסיתי לשתף קבצים מהמחשב ל סטרימר דרך אפליקציה שנקראת es file Explorer והוא רק מראה לי את התיקיות ולא נותן לי להיכנס אליהם. רשום משהו בסגנון שאין פלילייסט אשמח לעזרה והכוונה תודה.
Rogue.One.A.Star.Wars.Story.4K.HDR.10bit.BT2020 והוא לא מנגן לי אותו או שהוא רק משמיע קול ואין תמונה. ובנוסף ניסיתי לשתף קבצים מהמחשב ל סטרימר דרך אפליקציה שנקראת es file Explorer והוא רק מראה לי את התיקיות ולא נותן לי להיכנס אליהם. רשום משהו בסגנון שאין פלילייסט אשמח לעזרה והכוונה תודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
1. אני בספק רב מאד שב-8 מגהבייט יכנס סרט ב-4K HDR. למען האמת גם אם זה היה 8 ג'יגהבייט לא הייתי מתרשם יותר מדי.
2. לא כתבת באיזה נגן השתמשת, אישית אני ממליץ על קודי או על SPCM.
2. לא כתבת באיזה נגן השתמשת, אישית אני ממליץ על קודי או על SPCM.
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
אני מניח שארתור התכוון ל-SPMC (ולא SPCM) וגם אני ממליץ עליה. בהגדרות התוכנה, כמו גם בקודי, יש אפשרות לשתף תיקיות במחשבים אחרים ברשת דרך SMB - פרוטוקול שיתוף הקבצים של חלונות, ולהזרים מאותם מחשבים/כוננים אל הסטרימר. זה בעצם מייתר את הצורך בהתקנת אפליקציה נוספת כמו סייר הקבצים ES.
אם בכל זאת תרצה לפתור את הבעיה ב-ES, תבדוק שאותם מחשבים/כוננים אליהם אתה מנסה לגשת, מוגדרים לשיתוף.
אחרי שתגדיר שיתוף שלהם, לא צריכה להיות בעיה לגשת אליהם באמצעות ES: רשת-Lan-יצירת שרת חדש (והכנסת שם המשתמש והסיסמה של אותו מחשב יעד).
אגב, גם אני חושב שאין מצב שהסרט הנ"ל ב-4k/HDR/10Bit ישקול רק 8 ג'יגה.
אם בכל זאת תרצה לפתור את הבעיה ב-ES, תבדוק שאותם מחשבים/כוננים אליהם אתה מנסה לגשת, מוגדרים לשיתוף.
אחרי שתגדיר שיתוף שלהם, לא צריכה להיות בעיה לגשת אליהם באמצעות ES: רשת-Lan-יצירת שרת חדש (והכנסת שם המשתמש והסיסמה של אותו מחשב יעד).
אגב, גם אני חושב שאין מצב שהסרט הנ"ל ב-4k/HDR/10Bit ישקול רק 8 ג'יגה.
-
ErezPerets
-
- חבר פעיל

·בוקר טוב הסרט שוקל בסביבות ה50 גיגה. הגדרת שיתוף שלהם וביטלתי את הצורך בסיסמא הקטע שבes הוא מזהה לי את התיקייה של הוינודוס אבל לא נותן לי להיכנס לסרטים שאני לוחץ עליהם ובקודי הוא מזהה לי רק תיקיה של workgroup ושם הוא כן מבקש סיסמא ושם משתמש ואין לי מושג מה אני צריך להקיש שם.Lee כתב:אני מניח שארתור התכוון ל-SPMC (ולא SPCM) וגם אני ממליץ עליה. בהגדרות התוכנה, כמו גם בקודי, יש אפשרות לשתף תיקיות במחשבים אחרים ברשת דרך SMB - פרוטוקול שיתוף הקבצים של חלונות, ולהזרים מאותם מחשבים/כוננים אל הסטרימר. זה בעצם מייתר את הצורך בהתקנת אפליקציה נוספת כמו סייר הקבצים ES.
אגב, גם אני חושב שאין מצב שהסרט הנ"ל ב-4k/HDR/10Bit ישקול רק 8 ג'יגה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

את שם המשתמש והסממא של המשתמש במחשב שלך.
-
ErezPerets
-
- חבר פעיל

חברים עוד שאלה הורדתי סרט 4k ואני צופה בו דרך usb שמחובר ל סטרימר אבל הטלוויזיה שלי כרגע היא full HD האם מה שאני רואה זה 4k כי הסרט עובד בצורה מעולה עם הנגן של קודי וגם רשום שהוא מוציא 2160.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9466
- שם מלא: אורי
איך תראה 4k על מסך שהוא FHD?
התשובה היא לא כמובן
התשובה היא לא כמובן
-
ErezPerets
-
- חבר פעיל

·כן הבנתי את זה תודה השאלה היא האם מה שאני רואה הוא 1080 או בגלל שהקובץ הוא 4k והטלוויזיה היא 1080 אז האם הקובץ איכשהו מותאם להוריד את עצמו ל 1080?oris74 כתב:איך תראה 4k על מסך שהוא FHD?
התשובה היא לא כמובן...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

כמו שיש upscaling, כך יש גם downscaling.
הסטרימר מקטין את גודל התמונה כך שתתאים למסך שלך.
בדיוק כמו שקורה כשאתה פותח תמונה באינטרנט שלא נכנסת למסך, והדפדפן שלך מקטין אותה.
לאיכות מירבית רצוי להתאים את רזולוציית התוכן למסך שעליו אתה צופה.
הסטרימר מקטין את גודל התמונה כך שתתאים למסך שלך.
בדיוק כמו שקורה כשאתה פותח תמונה באינטרנט שלא נכנסת למסך, והדפדפן שלך מקטין אותה.
לאיכות מירבית רצוי להתאים את רזולוציית התוכן למסך שעליו אתה צופה.