קיבלתי היום סוף סוף את mini box 3 ויש לי כמה שאלות.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ErezPerets פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95

שליחה

אהלן חברים קיבלתי היום את המכשיר xiaomi mi box 3 ורציתי לדעת על איזה נגן אתם ממליצים? הורדתי קובץ של 7.97 MiB
Rogue.One.A.Star.Wars.Story.4K.HDR.10bit.BT2020 והוא לא מנגן לי אותו או שהוא רק משמיע קול ואין תמונה. ובנוסף ניסיתי לשתף קבצים מהמחשב ל סטרימר דרך אפליקציה שנקראת es file Explorer והוא רק מראה לי את התיקיות ולא נותן לי להיכנס אליהם. רשום משהו בסגנון שאין פלילייסט אשמח לעזרה והכוונה תודה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

1. אני בספק רב מאד שב-8 מגהבייט יכנס סרט ב-4K HDR. למען האמת גם אם זה היה 8 ג'יגהבייט לא הייתי מתרשם יותר מדי.
2. לא כתבת באיזה נגן השתמשת, אישית אני ממליץ על קודי או על SPCM.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282

שליחה

אני מניח שארתור התכוון ל-SPMC (ולא SPCM) וגם אני ממליץ עליה. בהגדרות התוכנה, כמו גם בקודי, יש אפשרות לשתף תיקיות במחשבים אחרים ברשת דרך SMB - פרוטוקול שיתוף הקבצים של חלונות, ולהזרים מאותם מחשבים/כוננים אל הסטרימר. זה בעצם מייתר את הצורך בהתקנת אפליקציה נוספת כמו סייר הקבצים ES.
אם בכל זאת תרצה לפתור את הבעיה ב-ES, תבדוק שאותם מחשבים/כוננים אליהם אתה מנסה לגשת, מוגדרים לשיתוף.
אחרי שתגדיר שיתוף שלהם, לא צריכה להיות בעיה לגשת אליהם באמצעות ES: רשת-Lan-יצירת שרת חדש (והכנסת שם המשתמש והסיסמה של אותו מחשב יעד).

אגב, גם אני חושב שאין מצב שהסרט הנ"ל ב-4k/HDR/10Bit ישקול רק 8 ג'יגה.

ErezPerets פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Lee כתב:אני מניח שארתור התכוון ל-SPMC (ולא SPCM) וגם אני ממליץ עליה. בהגדרות התוכנה, כמו גם בקודי, יש אפשרות לשתף תיקיות במחשבים אחרים ברשת דרך SMB - פרוטוקול שיתוף הקבצים של חלונות, ולהזרים מאותם מחשבים/כוננים אל הסטרימר. זה בעצם מייתר את הצורך בהתקנת אפליקציה נוספת כמו סייר הקבצים ES.
אם בכל זאת תרצה לפתור את הבעיה ב-ES, תבדוק שאותם מחשבים/כוננים אליהם אתה מנסה לגשת, מוגדרים לשיתוף.
אחרי שתגדיר שיתוף שלהם, לא צריכה להיות בעיה לגשת אליהם באמצעות ES: רשת-Lan-יצירת שרת חדש (והכנסת שם המשתמש והסיסמה של אותו מחשב יעד).

אגב, גם אני חושב שאין מצב שהסרט הנ"ל ב-4k/HDR/10Bit ישקול רק 8 ג'יגה.
...
·בוקר טוב הסרט שוקל בסביבות ה50 גיגה. הגדרת שיתוף שלהם וביטלתי את הצורך בסיסמא הקטע שבes הוא מזהה לי את התיקייה של הוינודוס אבל לא נותן לי להיכנס לסרטים שאני לוחץ עליהם ובקודי הוא מזהה לי רק תיקיה של workgroup ושם הוא כן מבקש סיסמא ושם משתמש ואין לי מושג מה אני צריך להקיש שם.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

את שם המשתמש והסממא של המשתמש במחשב שלך.

ErezPerets פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

חברים עוד שאלה הורדתי סרט 4k ואני צופה בו דרך usb שמחובר ל סטרימר אבל הטלוויזיה שלי כרגע היא full HD האם מה שאני רואה זה 4k כי הסרט עובד בצורה מעולה עם הנגן של קודי וגם רשום שהוא מוציא 2160.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9466
שם מלא: אורי

שליחה

איך תראה 4k על מסך שהוא FHD?

התשובה היא לא כמובן

ErezPerets פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

oris74 כתב:איך תראה 4k על מסך שהוא FHD?

התשובה היא לא כמובן
...
·כן הבנתי את זה תודה השאלה היא האם מה שאני רואה הוא 1080 או בגלל שהקובץ הוא 4k והטלוויזיה היא 1080 אז האם הקובץ איכשהו מותאם להוריד את עצמו ל 1080?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

כמו שיש upscaling, כך יש גם downscaling.
הסטרימר מקטין את גודל התמונה כך שתתאים למסך שלך.
בדיוק כמו שקורה כשאתה פותח תמונה באינטרנט שלא נכנסת למסך, והדפדפן שלך מקטין אותה.
לאיכות מירבית רצוי להתאים את רזולוציית התוכן למסך שעליו אתה צופה.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”