לא רואים טוב oled55b6y
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@רועי0101
·
ככל הנראה החלקת התנועה.
כנס להגדרות ->לתמונה -> אפשרויות תמונה -> וכבה את מנגנון ה- Trumotion.
·
ככל הנראה החלקת התנועה.
כנס להגדרות ->לתמונה -> אפשרויות תמונה -> וכבה את מנגנון ה- Trumotion.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אולי הגדרות החדות\Sharpness אצלך מוגזמת, ואולי שאר אופציות עיבוד תמונה כמו סינון רעשים וכו'. נסה לבטל את כל האפשרויות שיש לך שם אחת אחת ותראה אם יש הבדל כלשהו.
יכול לעזור אם תרשום איפה אתה רואה את התופעה. למשל אם זה סרט\סדרה או משהו שזמין בנטפליקס או בכלל, ואת הזמן שבו זה קורה.
יכול לעזור אם תרשום איפה אתה רואה את התופעה. למשל אם זה סרט\סדרה או משהו שזמין בנטפליקס או בכלל, ואת הזמן שבו זה קורה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
תחזיר את המסך להגדרות ברירת המחדל ובדוק אם יש שינוי.
הסיכוי ששני מסכים תקולים (באותו נושא) שואפים לדעתי לאפס.
לוקח מעט זמן להתרגל לתמונה במסכים האלו. אני עברתי אחרי הרבה מאד שנים עם פלאזמה, ואכן במשך מספר ימים/ שבועות התהלכתי בתחושה שהתמונה לא ״טבעית״.
הסיכוי ששני מסכים תקולים (באותו נושא) שואפים לדעתי לאפס.
לוקח מעט זמן להתרגל לתמונה במסכים האלו. אני עברתי אחרי הרבה מאד שנים עם פלאזמה, ואכן במשך מספר ימים/ שבועות התהלכתי בתחושה שהתמונה לא ״טבעית״.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·jacko-il כתב:@רועי0101
·
ככל הנראה החלקת התנועה.
כנס להגדרות ->לתמונה -> אפשרויות תמונה -> וכבה את מנגנון ה- Trumotion....
ואם גם זה לא עוזר, נסה לכבות את הטלויזיה...
עכשיו ברצינות. נראה לך הגיוני שבמוצר כזה יקר ההמלצה לכל משתמש היא לנטרל פיצ'ר כל כך חיוני בכל מסך? אולי הגיע הזמן לאמר את האמת שעדחף להתרחק מ LG כמו שעדיף להתרחק מסמסונג... צריך לעודד יבוא פרללי של OLED SONY יותר זול ובלי מלכודת המוות של שירות אלקטרוניקס פרו...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Rekcuf
החלקת תנועה הוא לא פיצ'ר חיוני בכלל.
מה שמעניין הוא שמכל 4 מסכי ה-OLED בהיצע (העולמי), דווקא נראה שלפיליפס יש את עיבוד התמונה המועדף. ו-LG ספציפית לא ממש מצטיינים בקטגוריה הזו.
ולכן כן, במקרים מסויימים צריך לבחור בין ביטול הפיצ'ר לבין לסבול מכל מני תופעות הלוואי שהוא גורם להן.
ה-OLED של סוני יקר מאד בכל מקום, כך שלייבא אותו בזול יותר מן הסתם אפשרי, אבל הוא לא יגיע לרמה שבה נמצא ה-C7 לדוגמה. כך שהוא לא יהווה פתרון לרוב האנשים שמחפשים לקנות OLED.
מקור: https://www.avforums.com/threads/news-o ... s.2132380/
החלקת תנועה הוא לא פיצ'ר חיוני בכלל.
מה שמעניין הוא שמכל 4 מסכי ה-OLED בהיצע (העולמי), דווקא נראה שלפיליפס יש את עיבוד התמונה המועדף. ו-LG ספציפית לא ממש מצטיינים בקטגוריה הזו.
ולכן כן, במקרים מסויימים צריך לבחור בין ביטול הפיצ'ר לבין לסבול מכל מני תופעות הלוואי שהוא גורם להן.
ה-OLED של סוני יקר מאד בכל מקום, כך שלייבא אותו בזול יותר מן הסתם אפשרי, אבל הוא לא יגיע לרמה שבה נמצא ה-C7 לדוגמה. כך שהוא לא יהווה פתרון לרוב האנשים שמחפשים לקנות OLED.
מקור: https://www.avforums.com/threads/news-o ... s.2132380/
·Rekcuf כתב:·......
![]()
עכשיו ברצינות. נראה לך הגיוני שבמוצר כזה יקר ההמלצה לכל משתמש היא לנטרל פיצ'ר כל כך חיוני בכל מסך? אולי הגיע הזמן לאמר את האמת שעדחף להתרחק מ LG כמו שעדיף להתרחק מסמסונג... צריך לעודד יבוא פרללי של OLED SONY יותר זול ובלי מלכודת המוות של שירות אלקטרוניקס פרו......
ואיי ואיי עפת לגמרי על הסוני העתיק שלך בן ה5....
מסכי האולד של lg מעולים ולא נופלים בביצועים משום מסך פרימיום של סוני שעולים כפול מהם.
להגיד שבגלל פיצ׳ר כזה או אחר צריך באופן גורף להתרחק מlg זה לא רק יומרני אלא קשקוש מטופש.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Rekcuf
·
זהו לא פיצ'ר חיוני. זה פיצ'ר שהשימוש בו הוא עניין של טעם ותלוי תכן. יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא יכולים לסבול את מה שהמנגנון עושה, ללא קשר ליצרן או דגם. לפי התיאור הראשוני של פותח הפוסט שיערתי שמדובר אולי במשהו שהמנגנון המלאכותי הזה מייצר, כנראה שההשערה שלי במקרה הזה לא היתה בכיוון, לא קרה כלום.
ואתה רשאי כמובן להמליץ ולעודד איזה יבוא ואיזה יצרן שבא לך, אני לא מבין מה הקשר למקרה של השרשור הזה ואיך גם לכאן השתרבב לו השירות של אלקטרוניקס פרו..
·
זהו לא פיצ'ר חיוני. זה פיצ'ר שהשימוש בו הוא עניין של טעם ותלוי תכן. יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא יכולים לסבול את מה שהמנגנון עושה, ללא קשר ליצרן או דגם. לפי התיאור הראשוני של פותח הפוסט שיערתי שמדובר אולי במשהו שהמנגנון המלאכותי הזה מייצר, כנראה שההשערה שלי במקרה הזה לא היתה בכיוון, לא קרה כלום.
ואתה רשאי כמובן להמליץ ולעודד איזה יבוא ואיזה יצרן שבא לך, אני לא מבין מה הקשר למקרה של השרשור הזה ואיך גם לכאן השתרבב לו השירות של אלקטרוניקס פרו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
לא כי האולד של סוני כזה אלוף,Rekcuf כתב:·......
![]()
עכשיו ברצינות. נראה לך הגיוני שבמוצר כזה יקר ההמלצה לכל משתמש היא לנטרל פיצ'ר כל כך חיוני בכל מסך? אולי הגיע הזמן לאמר את האמת שעדחף להתרחק מ LG כמו שעדיף להתרחק מסמסונג... צריך לעודד יבוא פרללי של OLED SONY יותר זול ובלי מלכודת המוות של שירות אלקטרוניקס פרו......
אלוף בתקלות יוניפורמיטי אולי.
·
קראתם ביקורות? ה A1 ו A1E הם כרגע מסכי ה OLED הכי טובים שיש. לא מצאתי שום ביקורת שרשמה משהו שלילי פרט למחיר הגבוה. נכון המסך LG, אבל בזה זה מסתיים. כל עיבוד התמונה, אנדרויד TV זה סוני, וללא ספק מעבד ה X החדש מצליח לשפר תמונה כמעט בכל מצב. אילו בעיות חוסר אחידות יכולות להיות ב OLED? זה לא LCD עם תאורה אחורית...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
קראנו וראינו. יש לסוני גם חסרונות (מבחינתי) בתכני HDR.
חוסר אחידות יש מכל מני סוגים, וגם ב-OLED זה קיים. ר"ע vignetting ועוד בעיות כאלה ואחרות בהצגת מסך אפור כהה.
לא כולם מתעניינים בעיבוד התמונה ה"מדהים" של סוני. רוב האנשים (כולל אותי) לא ישלמו 50%+ עבור עיבוד תמונה טוב יותר.
הדבר היחיד שאני מוצא מרשים ב-A1E היא התצורה של מערכת הקול שלו. וגם על זה אני לא מוכן להוסיף 50% למחיר. אם אתה מוכן, אשריך.
מה ההתלהבות מאנדרויד? קופסה ב-150 שקל תוסיף לך אנדרויד אם זה מה שכל כך חסר לך.
חוסר אחידות יש מכל מני סוגים, וגם ב-OLED זה קיים. ר"ע vignetting ועוד בעיות כאלה ואחרות בהצגת מסך אפור כהה.
לא כולם מתעניינים בעיבוד התמונה ה"מדהים" של סוני. רוב האנשים (כולל אותי) לא ישלמו 50%+ עבור עיבוד תמונה טוב יותר.
הדבר היחיד שאני מוצא מרשים ב-A1E היא התצורה של מערכת הקול שלו. וגם על זה אני לא מוכן להוסיף 50% למחיר. אם אתה מוכן, אשריך.
מה ההתלהבות מאנדרויד? קופסה ב-150 שקל תוסיף לך אנדרויד אם זה מה שכל כך חסר לך.
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
חפשו את הדיון של היוניפורמיטי בAVSFORUMS, הסוני מככבות שם, אין אחת בלי בנדינג בולט.
מעבד התמונה שהם מציעים עושה תמונה רכה ולא טבעית, האנדרואיד טי וי תמיד אסון מה גם שמנגנון הפיצוי הוא עוד פרוסס באנדרואיד שיכול לקרוס,
קרה כבר לאנשים שם שהפרוסס נתקע ועשה להם צריבה של ריבוע אפור באמצע.
האינפוט לאג של הסוני גבוה מאוד בגלל העיבוד שאי אפשר לכבות לגמרי, הנגן הפנימי לא סוחב סרטים כבדים וכו וכו.
בשביל התענוג הזה משלמים רק כפול בחו"ל ופי 4 בישראל.
לגבי הסאונד של הטלווזיה, לא כ"כ מעניין אותי, כל מערכת סאונד של טלווזיה יוקרתית תשמיע מתחת לרמה של מערכת קולנוע ביתית גרועה.
מעבד התמונה שהם מציעים עושה תמונה רכה ולא טבעית, האנדרואיד טי וי תמיד אסון מה גם שמנגנון הפיצוי הוא עוד פרוסס באנדרואיד שיכול לקרוס,
קרה כבר לאנשים שם שהפרוסס נתקע ועשה להם צריבה של ריבוע אפור באמצע.
האינפוט לאג של הסוני גבוה מאוד בגלל העיבוד שאי אפשר לכבות לגמרי, הנגן הפנימי לא סוחב סרטים כבדים וכו וכו.
בשביל התענוג הזה משלמים רק כפול בחו"ל ופי 4 בישראל.
לגבי הסאונד של הטלווזיה, לא כ"כ מעניין אותי, כל מערכת סאונד של טלווזיה יוקרתית תשמיע מתחת לרמה של מערכת קולנוע ביתית גרועה.