היי חבר'ה,
אני משתמש מזה תקופה באפליקציה של סלקום על LG. עובדת לי ברמה סבירה בהחלט (חוץ מבאגים קטנים שכבר למדתי להתגבר עליהם).
אני רוצה להעביר את סבא וסבתא לסלקום\STING\פרטנר + חבילת אינטרנט 100 מגה. יש להם 3 טלוויזיות וכרגע הם משלמים הון לא קטן לHOT על חבילת טריפל.
מבחינת החבילה: הם מחפשים ערוצים ברוסית, ערוצים בסיסיים (12,13,14 וכו'), ערוצי טבע (NG) וגם ערוצי ילדים (לנכדים) + אינטרנט 100 מגה. טלפון לא חובה, אבל זה בונוס טוב.
לגבי ממירים, אני בכל מקרה מקבל ממיר אחד מסלקום בחבילה כך שאתקין אותו בטלוויזיה הראשית.
לגבי ה2 הנותרים, אני מחפש את הSETUP הכי קל לשימוש, זול ואמין. להבנתי יש לסלקום אפליקציית אנדרויד.
קודם כל, מה הוא סטרימר האנדרויד הסביר, אמין ומומלץ לשימוש?
1. חשוב לי מאוד לקנות להם שלט פשוט עם מעט כפתורים (או לקבל אחד עם הסטרימר)
2. חשוב לי מאוד שהאפליקציה תרוץ מיד עם הדלקת המכשיר או שתרוץ תמיד (כדי שירגישו שזה ממיר ולא יאלצו לפתוח אותה), מניח שזה פתיר עם אפליקציות עזר או ROOT.
3. חשוב לי שהשידור יעבוד בצורה סבירה לפחות כמו בLG שלי, כדי שהם לא ירגישו ירידה קיצונית ברמה מהזיפזופים הקלילים בהוט\יס.
4. אם יש כתוביות\דיבוב בערוצי סרטים\NG וכו', חשוב לי שתהיה בזה תמיכה.
האם זה פיזיבילי באפליקציה שלהם לאנדרויד? או שהיא עדין לא ברמה הזו.
תודה רבה מראש!
מעבר לIPTV למבוגרים
-
Maxite
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
יש אפליקציות ל Auto Launch ב boot-up וסלקום TV נראה לי יתאים לדרישות, לך על MI BOX
- zpeleg
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
אני לא בטוח שבסלקום יש ערוצי טבע. היום כבר אין לי אבל כשהיה אבא שלי היה תמיד מחפש דברים כאלה לראות ולא מוצא כי אין ערוץ ואין תכנים בסגנון (לפחות נכון ללפני חצי שנה).
אאז"נ אז לפרטנר ולסטינג כן יש את כל התכנים שאתה מחפש (לא בטוח לגבי רוסית).
שלושת החברות מספקות מכשירים שלהן (סלקום מכשיר ייעודי ושתי האחרות קופסאות אנדרואיד), אם כן תלך על המכשירים של החברות אז הם יכולים לקבל תמיכה ישירות מהחברה (בעצם בסטינג אין תמיכה טלפונית, תלוי ביכולת המחשוב של ההורים שלך).
אאז"נ אז לפרטנר ולסטינג כן יש את כל התכנים שאתה מחפש (לא בטוח לגבי רוסית).
שלושת החברות מספקות מכשירים שלהן (סלקום מכשיר ייעודי ושתי האחרות קופסאות אנדרואיד), אם כן תלך על המכשירים של החברות אז הם יכולים לקבל תמיכה ישירות מהחברה (בעצם בסטינג אין תמיכה טלפונית, תלוי ביכולת המחשוב של ההורים שלך).