זקוק לעזרה בנושא פלזמה או LCD - מה לקנות????

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
אמיר777 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
יש כל כך הרבה דעות ואני לא יודע מה נכון ומה לא.
אני צריך 2 טלוויזיות:
42" לסלון
26" לחדר שינה
חלק אומרים לי שלסלון מלא אור צריך פלזמה ואם רואים כבלים יורת מסרטים בדיוידי אז פלאזמה... מצד שני חבר אחר אומר ש- 70% מהשוק בארה"ב הוא של LCD ולכן לטווח ארוך כל השוק יעבור ל- KCD ולכן לקנות היום פלאזמה זה מיושן ולא נכון (מבחינת מוצרים משלימים בעתיד).
אנא ממכם - אם יש מישהו שמבין בנושא ויכול לפרט ולמליץ לי באופן חד משמעי מה לקנות.

חוצמזה - עוד שאלה קטנה - אני רוצה לתלות את הטלוויזיה שאקנה לסלון מהתקרה שתרד מטר וחצי על 2 מוטות. הטלוויזיה צריכה להיות באמצע הסלון ואין לי קיר לתלות אותה עליו ואני לא רוצה מעמד שולחני משמעמם...
אז אם מישהו מכיר מתקין יצירתי שיהיה מוכן וידע איך לתלות טלוויזיה דקה מהתקרה למטה - אשמח להמלצתכם.

תודה,

אמיר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78925
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

נתחיל מזה שלחדר השינה אתה צריך LCD (בגלל הגודל ותו לא)

לגבי סלון מואר:
1. גם בפלזמה ב-LCD תהיה רפלקציה, תמיד רצוי להפחית תאורה ישירה על המסך.
2. אם יש אור סביבתי (AMBIENT) גבוה, אז פלאזמה תאיר חזק יותר, אבל בכל מקרה, לא מומלץ לצפות באור סביבתי חזק, כי זה דורש אימוץ יתר של העיניים. תמיד כדאי לצפות טלויזיה שמצב ביניים (לא אור חזק מדי ולא חלש מדי). בלילה רצוי אור אחורי (שלא יעשה רפלקציות על המסך עצמו) בכדי למנוע פתיחת יתר של קשתית העין.

לגבי שוק המסכים. זה נכון גם עבור אירופה.

לא הבנתי מה זה אומר לגביך.

אם 70% מהשוק רוכש אופנוע מסויים, האם זה מתאים גם למשפחה שלך (נגיד ויש בה 6 אנשים?)

נגיד והשוק בטווח הארוך (וכלל לא בטוח שזה נכון) עובר ל-LCD, מה זה אומר לגביך? האם אתה רוכש מסך בשביל למכור אותו בעוד כמה שנים (זו השקעה אבודה, כי ערך המסכים יורד בצורה מטורפת כל שנה).

אם מכוניות על גז זה העתיד, אז אם תקנה אחת היום (יש 2 תחנות שממלאות גז בכל הארץ) בגלל שפעם זה יהיה העתיד, זה הגיוני?

בקיצור, צריך להחליט על סמך הטכנולוגיה הנוכחית ובשום אופן לא לרכוש מסך X כי בעוד כמה שנים מסכים מסוג X יהיו טובים יותר. תקנה את מה שטוב לך היום.

לגבי מתקן כזה. יש כאלה מתקנים אבל הם עולים המון כסף ומאוד מסובכים להתקנה.

מתקן כזה עלול לעלות לך כמו המסך עצמו...

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

עופר, שכחת להוסיף, שגם אם מסכים מסוג X יהיו יותר טובים בעתיד, זה לא ישדרג אוטומטית את המסך שקנית בהווה :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”