LCD ו- HOT
שלום פורום יקר!
אחרי שקניתי את ה-LCD 40 אינץ' שלי מחברת סמסונג, אני רוצה לחבר בצורה הטובה ביותר את הממיר של HOT.
לאחר שיטוט פה בפורום, אני מבין שהממיר הכי טוב של הוט זה ממיר דוקסיס.
כרגע יש לי ממיר סמסונג. הוט לוקחים 99 שקל על ההחלפה בגלל שאין שום תכונה זהה בין שני הממירים.
האם זה נכון? אני רוצה לחבר בS-VIDEO, האם התכונה הזו קיימת בממיר סמסונג הקיים אצלי?
מחכה לתשובה, תודה רבה
אחרי שקניתי את ה-LCD 40 אינץ' שלי מחברת סמסונג, אני רוצה לחבר בצורה הטובה ביותר את הממיר של HOT.
לאחר שיטוט פה בפורום, אני מבין שהממיר הכי טוב של הוט זה ממיר דוקסיס.
כרגע יש לי ממיר סמסונג. הוט לוקחים 99 שקל על ההחלפה בגלל שאין שום תכונה זהה בין שני הממירים.
האם זה נכון? אני רוצה לחבר בS-VIDEO, האם התכונה הזו קיימת בממיר סמסונג הקיים אצלי?
מחכה לתשובה, תודה רבה
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
על מה בדיוק 99 ש"ח?
זה קודם כל לתלונות על מחירם.
מה שאתה עושה זה ככה.
אתה מתקשר למוקדנית. אחרי שהיא מבלבלת לך את המוח בהליך האוטומטי והמיגע אתה מסביר לה שאתה רוצה להקליט בזמן שאתה צופה בתוכנית אחרת.
את האופציה הזו אי אפשר לקבל בממירי סנסונג.
בנוסף תתרעם על איכות הצבע ושאצל כל חברייך יש ממיר אחר שרואים בו פי אלף יותר טוב.
היא תשלח לך הביתה טכנאי.
תסביר לה יפה כמוני (והייתי ככ נחמד , הייתי יכול להחליף את יוסי סיאס ברדיו) והסברתי לה שהטכנאי יגיע עם ממיר של דוק סיס.
המשפט הרווח בשיחה היה כזה: " אם הטכנאי מגיע בלי ממיר של דוקסיס הוא יוצא מהדירה עם הסמסונג ולא מתקין במקומו כלום" .
ברגע שהם שומעים על זה שאתה רוצה להתנתק הכל משתנה...
תסביר לה גם שאתה זקוק ליציאה האופטית של המכשיר כדי לחבר לרסיבר שלך .. קצת חירטוטים לא הזיקו לאיש..
בהצלחה
לא חשוב מה אל תשלם להם 99 ש"ח!
חיבור המאפשר העברת שמע באיכות גבוהה
נקרא SPDIF, בעיקרון אין הבדל באיכות בין חיבור אופטי (שהכבל עולה די יקר) לחיבור קוקסיאלי.yuval15 כתב:מותר לשאול מה זה חיבור אופטי?דודיפלצת כתב:אני רק התקשרתי ואמרתי שאני רוצה לחבר את הממיר בחיבור אופטי. לא אמרו כלום על 99 ש"ח ואפילו לא התווכחו כמעט.......
Re: חיבור המאפשר העברת שמע באיכות גבוהה
אני קצת בור בקטע הזה, האם זה חיבור אודיו?elad_al כתב:נקרא SPDIF, בעיקרון אין הבדל באיכות בין חיבור אופטי (שהכבל עולה די יקר) לחיבור קוקסיאלי.yuval15 כתב:מותר לשאול מה זה חיבור אופטי?דודיפלצת כתב:אני רק התקשרתי ואמרתי שאני רוצה לחבר את הממיר בחיבור אופטי. לא אמרו כלום על 99 ש"ח ואפילו לא התווכחו כמעט..........