אז קבלתי בונוס מהעבודה ואני מעוניינת לקנות טלוויזיה חדשה לחדר שינה שלי כ 65 אינץ לא פחות חשוב לי שתהיהי 4K ותתמוך ב HDR ושהממשק שלה יהיה מהיר ופונקציונלי כגון הזרמת תכנים אפליקציות כגון נטפליקס וכו'
האם הדגם הזה נחשב איכותי וכדאי כי יש עוד כמה דגמים של סאמסונג גם כשהייתי בא.ל.מ המוכר אמר לי שכדי לי רק סאמסונג ו LG לא ממולץ המון תקלות אבל אחרי הכל הוא מוכר ואני לא ממש מאמינה לו (למדתי כבר ) ? האם יש מקום יותר זול ?
אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר אני רוצה לקנות את הטלוויזיה כבר השבועה תודה
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן
שליחה
@RachelChan
לא מכיר את ה-UJ620, עושה רושם שזה דגם חדש. אבל נמוך יותר מ-UJ630, שבעצמו לא משהו מדהים.
בנוסף, לחדר שינה, אלא אם את צריכה זווית צפייה רחבה לא הייתי רוכש מסך עם פאנל IPS.
לא הייתי מקשיב יותר מדי למוכר. לסמסונג שירות תיקונים גרוע, והאמינות שלהם לא בשמיים גם כן. המסכים היום בערך באותה רמת אמינות.
לא כתבת מה התקציב, אבל אני שזה 6K. בתקציב הזה אולי אפשר יהיה להכניס את ה-M7000 של הייסנס.
jacko-il
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
שליחה
כן, ממש מפתיע, המוכר בא.ל.מ בכלל לא "משוחד". הרי א.ל.מ וסמליין של אותם הבעלים.
"בדיקת "גלובס" ב-7 רשתות חשמל ארציות מגלה שגם המוכרים בחנויות לא תמיד מצוידים ביידע מקצועי שיאפשר ללקוח לבחור במוצר הכי מתאים ומשתלם לו, ולמרבה הצער, הם גם לא תמיד מספקים את המידע הכי אובייקטיבי - וזאת משום שרשתות החשמל נמצאות בבעלות של יבואנים, כך שלמוכרים יש אינטרס לקדם את אותם מותגים. למשל, רשת חנויות טרקלין חשמל היא בבעלות שאול זילברשטיין, המחזיק גם בישפאר, יבואנית סוני; שקם אלקטריק ומחסני חשמל נמצאות בבעלות אלקטרה מוצרי צריכה, יבואנית מסכי פיליפס והסמארטפונים של סוני. רשתות א.ל.מ וביג בוקס הן בבעלות מיני ליין, המייבאת באמצעות חברת סמליין את מסכי סמסונג.
בהתאם, בבדיקות ש"גלובס" המוכר בא.ל.מ ציין שאין אף מסך טוב יותר מזה של סמסונג, במחסני חשמל הציעו דגם של פיליפס ובטרקלין חשמל התעקשו שהמסך של סוני הרבה יותר טוב מהמתחרים."
לנושא עצמו,
בהיבט של HDR אל תצפי יותר מידי ממסכי כניסה, כמו סדרות 6 ו/או 7 למשל של LG וסמסונג. הם יודעים לקבל אות HDR "ולתמוך" בזה אך לא באמת יכולים לשחזר תמונה משכנעת ב- HDR. אין להם את הגיבוי החומרתי הדרוש עבור HDR.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
idabari
חבר ותיק
תגובות: 1887
שליחה
65 לחדר שינה?
זה חדר או אולם שינה?
RachelChan
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
שליחה
@TheCoolest
·
היי,
אכן התקציב שלי הוא 6 אלף אני לא רוצה לחרוג מהתקציב הזה (יש לי עוד המון שטויות לקנות חח )
יש לך עוד מסכים מומלצים כמו שכתבתי הגודל חשוב לי שיהיה 65 אינץ אבל אני מבינה שלא אצליח להשיג בתקציב הזה גם HDR מלא אז לפחות שתהיה 4K
וכרגע ה LG גם מבחינת המחיר וגם מבחנית המפרט ממה שאני כן מבינה הוא הכי אטרקטיבית אבל לצערי אני לא מצליחה למצוא ביקורות כי הוא כנראה מסך חדש והשם שלו בארץ שונה מהשם שלו בחו'ל
אני אגיד לך את האמת שאני קצת חוששת מ hisense הטלוויזיה שיש לי עכשיו היא של Sansui ולפי מה שהבנתי שניהם חברות סיניות מוצרי מדבקה כך שהטלוויזיה הגדולה שיש לי עכשיו כמו שאמרתי של סאנסוי גודל 50 אניץ הייתה ממש בזבוז של כסף לא איכותית המוכר פשוט רימה אותי בזמנו ואמר לי שזה חברה שלוקחת את אותו מפרט של החברות גדולות ופשוט מעתיקה וכך מוכרת מוצר יותר זול ללא שם המותג
בקיצור אני קצת אבודה וממש לא יודעת מה לקנות כבר =/
RachelChan
חבר פעיל מאוד
שליחה
@jacko-il
·
היי תראה תגובה מעל ותבין עד כמה רימו אותי בזמנו ובגלל זה אני ממש לא יודעת איזו טלוויזיה לקחת ומעדיפה ללכת על המוכר כמו LG או SAMSUNG שאלה בתכלאס שתי החברות היחידות שאני מכירה וסומכת עליהם
אל תנעלי על LG, כמו שThecoolest כתב לך, מדובר במסך עם פאנל מסוג IPS - שלא יתאים לחדר שינה, צבע שחור יראה כמו אפור.
הייסנס אופציה מעולה.
RachelChan
חבר פעיל מאוד
שליחה
@idabari
·
יש לי כרגע 50 אינץ וזה מרגיש לי קטן והמרחק בין המיטה לטלוויזיה הוא 4-5 מטר
jacko-il
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
שליחה
הייסנס זה לא יצרן מדבקה. (בניגוד לסנסוי שהם בערך המציאו את המושג הזה)
הייסנס כן יצרן סיני שמפתח ומייצר בסין. יש להם קטלוג דגמים, אתר אינטרנט והשקות מסודרות בארץ ובעולם. הם מציגים בתערוכות ושולחים (לא הרבה) מסכים גם לביקורות. מוצרי מדבקה הם לא. מה שכן, בהחלט נראה שהם עדיין לא במגרש של הגדולים בכל מה שקשור לתוכנה/קושחה מאחורי המוצרים שלהם. כל שנה הרמה שלהם עולה מעט אבל כאמור הם לא שם בהיי-אנד. אבל הם כן יכולים להציע אחלה פתרונות עבור אלו שמחפשים פשרות או יותר מוצר לכסף.
בכל אופן, לא בא לסנגר עליהם או משהו כזה, רק מיישר קו.
אם את מרגישה טובה רק עם LG וסמסונג אז בתקציב הזה מדובר במסכי הכניסה הכי זולים שהם מציעים לשוק.
גשי וראי את סדרה 6 של שתי החברות (סדרה 6 של סמסונג נקראת בארץ MU7000) ובחרי את מה שיותר נראה לך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן
שליחה
@RachelChan
הייסנס יצרן סיני, אבל הוא לא מדבקה. זאת חברה סינית גדולה לייצור טלוויזיות, והם התקדמו לא מעט בשנים האחרונות. טלוויזיות מדבקה אלה מוצרים גנריים שעליהם מדביקים שם של חברה כלשהי עבור חנויות בארץ, כמו פיילוט וסאנסוי וכו'.
ה-M7000 מוצלחת מאד יחסית למחיר שדורשים עבורה. ורמת השירות שלהם עושה רושם טוב ביחס לחלק מהחברות האחרות.
ההנחה שלי היא שה-UJ620 צריכה להיות דומה ל-UJ630, ועל המקבילה שלה מארה"ב, ה-UJ6300, אפשר למצוא ביקורת מעמיקה באתר RTINGS.