האם המחשב שלי מסוגל להריץ 4K?
היי ,
אני שוקל לקנות מסך מחשב 4K , ואני רוצה לדעת האם המחשב שלי מסוגל בכלל להריץ 4K במשחקים ובסרטונים ביוטיוב.
זה החומרה של המחשב שלי:
Processor
Intel(R) Core(TM) i5-7500 CPU @ 3.40GHz
Video Card
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
RAM
16 GB
מה אומרים?
אני שוקל לקנות מסך מחשב 4K , ואני רוצה לדעת האם המחשב שלי מסוגל בכלל להריץ 4K במשחקים ובסרטונים ביוטיוב.
זה החומרה של המחשב שלי:
Processor
Intel(R) Core(TM) i5-7500 CPU @ 3.40GHz
Video Card
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
RAM
16 GB
מה אומרים?
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
בדיוק.
הכרטיס שלך לא מספיק, אין מה לעשות. צריך כרטיס מאוד חזק כדי להתחיל להתעסק עם 4K.
לי יש 1080 ואני לא חושב אפילו לשדרג ל4K, לחבר שלי שכן קנה מסך 4K יש 1080Ti וחלק מהדברים לא זזים כמו שצריך.
לי יש 1080 ואני לא חושב אפילו לשדרג ל4K, לחבר שלי שכן קנה מסך 4K יש 1080Ti וחלק מהדברים לא זזים כמו שצריך.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·מה לגבי FULL HD , אני יכול להריץ בצורה חלקה?RobotCop כתב:בדיוק.
לי יש 1080 ואני לא חושב אפילו לשדרג ל4K, לחבר שלי שכן קנה מסך 4K יש 1080Ti וחלק מהדברים לא זזים כמו שצריך....
·RobotCop כתב:קצת....
זה אשכול שאני פתחתי, אשמח אם תגיד לי עם איזה מסך עדיף לי ללכת מהדגמים שציינתי שם(כולל בתגובה האחרונה):
https://forum.pcmonitors.info/topic/...ng/#post-45150
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·עכשיו הרגת אותי...RobotCop כתב:בדיוק.
לי יש 1080 ואני לא חושב אפילו לשדרג ל4K, לחבר שלי שכן קנה מסך 4K יש 1080Ti וחלק מהדברים לא זזים כמו שצריך....
חשבתי 1080 יספיק לי ל4K למשחקי FPS, כמו Ghost Recon Wildlands, COD וכדומה. לא על אולטרה אבל בצורה סבירה על כ30 פרימים בצורה קבוע.
אז אתה אומר שלא?
בדיוק גם פתחתי שרשור חדש, לא רוצה לגנוב לבחור...
- RobotCop
- חבר ותיק

@BUGY
אם אתה מכוון ל30FPS עם נגיד, 1080 אתה בסדר גמור בחלק ניכר מהמשחקים. כנראה שבדברים לא מאוד חדשים תצליח לגרד גם שישים. הכוונה שלי הייתה לקצב קבוע של 60 פריימים לשניה שאפשר לסמוך עליו, שזו דרישה די לגיטימית ממחשב גיימינג ייעודי.
אם אתה מכוון ל30FPS עם נגיד, 1080 אתה בסדר גמור בחלק ניכר מהמשחקים. כנראה שבדברים לא מאוד חדשים תצליח לגרד גם שישים. הכוונה שלי הייתה לקצב קבוע של 60 פריימים לשניה שאפשר לסמוך עליו, שזו דרישה די לגיטימית ממחשב גיימינג ייעודי.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אוקי...קצת נרגעתי.RobotCop כתב:@BUGY
אם אתה מכוון ל30FPS עם נגיד, 1080 אתה בסדר גמור בחלק ניכר מהמשחקים. כנראה שבדברים לא מאוד חדשים תצליח לגרד גם שישים. הכוונה שלי הייתה לקצב קבוע של 60 פריימים לשניה שאפשר לסמוך עליו, שזו דרישה די לגיטימית ממחשב גיימינג ייעודי....
זה לא ממש מחשב גימינג יעודי, זה יותר HTPC.
עכשיו בדיוק בודק כל מני כרטיסים שונים...יש המלצות?
לי חשוב שיהיו שני חיבורי HDMI, עד עכשיו ראיתי רק בכרטיסי של אסוס. מוזר.
- RobotCop
- חבר ותיק

@BUGY
באמת מוזר, עשיתי גם חיפוש וחוץ מכרטיס של Gigabyte שמיועד לVR ומגיע עם יחידה קדמית שמוסיפה שני שקעי HDMI לא מצאתי כלום.
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/ ... -rev-20#kf
באמת מוזר, עשיתי גם חיפוש וחוץ מכרטיס של Gigabyte שמיועד לVR ומגיע עם יחידה קדמית שמוסיפה שני שקעי HDMI לא מצאתי כלום.
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/ ... -rev-20#kf
- BUGY
- חבר מכור קשה

·מסתבר שכיום כולם מעדיפים 3 מסכים, אז הם צריכים שלוש חיבורי DP. אבל מצאתי כרטיס שי לו הכל ובעיקר שני חבירי HDMI 2.0B שאני צריך: GTX1080TI של "גיגבייט", סדרת האקסטרים.RobotCop כתב:@BUGY
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/ ... -rev-20#kf...
עכשיו הכל מעולה. יש סאונד נפרד מהתמונה, הרסיבר מקבל רק סאונד לפענוח והמסך מקבל את התמונה ללא דילא של הרסביר וללא המגבלות שלו להעביר 4K, 4:2:2, 12 BIT...אני מרוצה.
לגבי משחקים. יש ויש. קודם כל. הכל עובד על ULTRA, 4K, עם כל האפשריות דלוקות ואני מקבל כ30 פרימים יציב, עם VSYNC מופעל.
אם אני מוריד את האנטי-אליסינג ואת הVSYNC עדיין על UKTRA ב4K, אז ברוב המשחקים אני מקבל סביבות ה50-60. תלוי במשחק. יש כאלה שבהם המעבד שלי הוא החוליה החלשה.
בכל מקרה, אני לא גיימר כבד וזה מספיק לי (למרות שניסית את מצב 120/1080P וגם 1444P/60 וזה מרגיש מדהים).