לאיזה כתובת צריך לפנות כשתדיראן ****עדכון**** הבעיה נפתרה***

Heating, Ventilation & Air-Conditioning
שלח תגובה
הדס36 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הם חזרו אלי לטלפון, ועכשיו קיבלתי תעודת אחריות כפי שצריך להיות :)

היי לכולם.
קניתי מזגן של תדיראן. על תעודת האחריות שבתוך הקופסא רשום "3 חודשי אחריות מלאה נוספים בחינם".

למרות זאת, לאחר הפעלת האחריות הם שלחו לי מכתב (תעודת אחריות) שרשום בו שיש לי שנה אחריות מלאה ועוד שנתיים אחריות מוגבלת עם דגש על המלה מוגבלת (יש להם מבצע של שנתיים נוספות, בלי קשר ל-3 חודשים הנוספים שאני מקבלת).

אחרי חצי שעה של ניסיונות להסביר למוקדנית בטלפון (שאני אמורה לקבל שנה ו-3 חודשים של אחריות מלאה ולא מוגבלת, ובנוסף את השנתיים עם ציון המלה "מוגבלת") , הצלחתי להסביר לה אבל נראה לי שהיא לא ממש הבינה או שלא הצליחה להסביר למי שהיא הלכה לברר איתו.

היא הלכה שוב לברר, והפעם שלחה לי תעודת אחריות שרשום בה שכל התקופה (שלוש שנים ו-3 חודשים, כלומר כולל השנה הראשונה) הן.... באחריות מוגבלת. כלומר, אין לי אפילו יום אחד של אחריות מלאה...

אמרתי לה שחסרה המלה "מלאה". היא אמרה שהיא כבר לא יכולה יותר לפנות למי שהיא פנתה אליו קודם לכן כי הוא מתעצבן עליה... (מוזר ביותר) ושאתקשר שוב. וניתקה.

התקשרתי שוב והגעתי למוקדן מאד מאד מאד לא שירותי. שענה בשחצנות שככה זה וזהו וקשקש לי משהו על חוק הטכנאים.
הסברתי לו שזה חוסר אמת בפרסום. ושאני רוצה שיתן לי מספר טלפון של פניות הציבור שלהם. הוא אמר: תרשמי פקס. אמרתי לו שאני חיה בשנת 2017 ואין לי פקס. אז הוא אמר שאם כך הוא לא יכול יותר לעזור לי...

לאחר מכן התכתבתי בצ'ט עם מישהו שנטש באמצע. לאחר כמה זמן החליף אותו מישהו אחר. (כפי שאמרתי: שירות איום ונורא). הוא ביקש שאשלח לו אימייל ומספר טלפון. עשיתי את זה ושלחתי להם דרך הצ'ט את תעודת האחריות ה"מתוקנת". הם ניתקו. אני מקווה שיחזרו אלי אבל קשה לי להאמין. כתבתי להם גם בדף שלהם בפייסבוק.

מישהו יודע אל מי צריך לפנות במקרים כאלה? כלורמ איך לקבל מהם תעודת אחריות כפי שהם הבטיחו?
המון תודה

שלח תגובה

חזור אל “HVAC - בקרת אקלים ומיזוג”