התלבטות - מעבר לסלקום TV
-
Ido4560
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
היי כולם,
אני כרגע ביס כבר יותר מעשור.
ודי נמאס מהמחיר המופקע , וגם התחילו לזלזל בתכנים שמשודרים בVOD.
קיצר רוצה לשנות.
רוצה לעבור לסלקום TV, עם ממיר של שיאומי.
מה אתם אומרים?
מה התדירות של התקלות?
האם יש תקיעות באינטרנט(יש לי 40Mb)?
ממתי למתי מתעדכנים התכנים (סרטים וסדרות בVOD)?
ובעיקרון מה החוויה הכוללת שלכם מסלקום טיוי (בלי קשר לאינטרנט שלהם, או סלולרי)
אני כרגע ביס כבר יותר מעשור.
ודי נמאס מהמחיר המופקע , וגם התחילו לזלזל בתכנים שמשודרים בVOD.
קיצר רוצה לשנות.
רוצה לעבור לסלקום TV, עם ממיר של שיאומי.
מה אתם אומרים?
מה התדירות של התקלות?
האם יש תקיעות באינטרנט(יש לי 40Mb)?
ממתי למתי מתעדכנים התכנים (סרטים וסדרות בVOD)?
ובעיקרון מה החוויה הכוללת שלכם מסלקום טיוי (בלי קשר לאינטרנט שלהם, או סלולרי)
- בנישוורץ
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
@Ido4560
·
עקרונית אם כבר יש לך את השיאומי - תוכל להוריד את האפליקציה של סלקום
ומבלי להתחבר לשרות לראות את התכנים
(לא חייב להיות מנוי ולשלם בכדי לראות את ספריות התוכן )
·
עקרונית אם כבר יש לך את השיאומי - תוכל להוריד את האפליקציה של סלקום
ומבלי להתחבר לשרות לראות את התכנים
(לא חייב להיות מנוי ולשלם בכדי לראות את ספריות התוכן )
-
Ido4560
-
- חבר שרק התחיל

אוקי, הסתכלתי. נראה מגוון ממש .. מפתיע
אבל עדיין אני לא יכול לדעת אם התכנים האלה מתעדכנים בדחיפות או פעם באף פעם.
ולגבי שאר הדברים ששאלתי... גם אני לא יכול לדעת בצורה כזאת
אבל עדיין אני לא יכול לדעת אם התכנים האלה מתעדכנים בדחיפות או פעם באף פעם.
ולגבי שאר הדברים ששאלתי... גם אני לא יכול לדעת בצורה כזאת
-
Ido4560
-
- חבר שרק התחיל

120 צפיות ורק תגובה אחת..? 
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
טלויזיה זה משהו שאף אחד לא יכול להכתיב לך או להמליץ לך לבחור בה (חברה מסויימת) במיוחד שאתה לא משתף עם המשתתפים באותו פורום (במקרה הזה) מה חשוב לך בטלויזיה ומה פחות.
אני למשל אחד שהטלויזיה נדלקת אצלי מעט מאוד אבל בפעמים שהיא כן נדלקת אז בה לי לראות לדוגמא פרק של "כיפת ברזל" לדוגמא. היתרון של סלקום לעומת שאר המתחרות שכל התוכן של ערוץ קשת ורשת (לרגע רשמתי 2 ותיקנתי חח) עולה ב VOD של סלקום ללא תוספת תשלום.
מה גם שיש לך את כל ערוצי הספורט אם אתה חובב ערוצי ספורט. (את זה גם יס בפרטנר למשל ) בפרטנר מקבלים חצי שנה על ספורט 5HD ולייב וגולד.
לגבי תקיעות? זה משהו שהוא מאוד אינדיבידואלי בכל איזור ואיזור. אספר לך ברשותך על זה סיפור קצר.
לפני 4 שנים הייתי עובד שירות ותמיכה בחברת הוט. הייתי מקבל הרבה פניות על מגוון איזורים בארץ של ניתוקים באינטרנט ואני יכול להישבע לך שבכל אותה תקופה שעבדתי הייתי כלכך בשוק כי כשהייתי מקביל את זה לזה שבבית הוריי מחוברים מאז הקמת הוט לאינטרנט ולטלויזיה ובאותה תקופה מעולם לא נתקלתי בתקלה אפילו אחת.
הממה? בשנה האחרונה פתאום כל אותן תקלות הגיע אלינו לשכונה ולא היה יום שלא היו לי ניתוקים בבית. אז העברתי אותם אחרי שנים לבזק.
מקווה שהצלחת להבין מהתגובה שלי שאם אתה באיזור טוב בהוט אז זה יציב ועובד פיקס ואם אתה גר במרכז ויש לך תקלות יש מצב שגם תחכה כמה ימים טובים לטכנאי (וכך גם בבזק) לגבי השוק הסיטונאי זה גם עניין של מזל . אני מכיר המון לקוחות שמחוברים לאינטרנט של סלקום ומעולם לא היו להם תקלות. ומצד שני מפשפוש בדף פייסבוק שלהם זה מעורר חשש רציני.
כאחד שמתפרנס מהאינטרנט לא יכול להרשות לעצמי לא ניתוק של 10 דק' וקל וחומר של כמה ימים. אם אתה לא חושש מאופציה שיהיה לך ניתוק שווה לבדוק את האפשרות הזולה קודם ואם יש בעיות אז לעבור להוט / בזק.
אני למשל אחד שהטלויזיה נדלקת אצלי מעט מאוד אבל בפעמים שהיא כן נדלקת אז בה לי לראות לדוגמא פרק של "כיפת ברזל" לדוגמא. היתרון של סלקום לעומת שאר המתחרות שכל התוכן של ערוץ קשת ורשת (לרגע רשמתי 2 ותיקנתי חח) עולה ב VOD של סלקום ללא תוספת תשלום.
מה גם שיש לך את כל ערוצי הספורט אם אתה חובב ערוצי ספורט. (את זה גם יס בפרטנר למשל ) בפרטנר מקבלים חצי שנה על ספורט 5HD ולייב וגולד.
לגבי תקיעות? זה משהו שהוא מאוד אינדיבידואלי בכל איזור ואיזור. אספר לך ברשותך על זה סיפור קצר.
לפני 4 שנים הייתי עובד שירות ותמיכה בחברת הוט. הייתי מקבל הרבה פניות על מגוון איזורים בארץ של ניתוקים באינטרנט ואני יכול להישבע לך שבכל אותה תקופה שעבדתי הייתי כלכך בשוק כי כשהייתי מקביל את זה לזה שבבית הוריי מחוברים מאז הקמת הוט לאינטרנט ולטלויזיה ובאותה תקופה מעולם לא נתקלתי בתקלה אפילו אחת.
הממה? בשנה האחרונה פתאום כל אותן תקלות הגיע אלינו לשכונה ולא היה יום שלא היו לי ניתוקים בבית. אז העברתי אותם אחרי שנים לבזק.
מקווה שהצלחת להבין מהתגובה שלי שאם אתה באיזור טוב בהוט אז זה יציב ועובד פיקס ואם אתה גר במרכז ויש לך תקלות יש מצב שגם תחכה כמה ימים טובים לטכנאי (וכך גם בבזק) לגבי השוק הסיטונאי זה גם עניין של מזל . אני מכיר המון לקוחות שמחוברים לאינטרנט של סלקום ומעולם לא היו להם תקלות. ומצד שני מפשפוש בדף פייסבוק שלהם זה מעורר חשש רציני.
כאחד שמתפרנס מהאינטרנט לא יכול להרשות לעצמי לא ניתוק של 10 דק' וקל וחומר של כמה ימים. אם אתה לא חושש מאופציה שיהיה לך ניתוק שווה לבדוק את האפשרות הזולה קודם ואם יש בעיות אז לעבור להוט / בזק.
-
Ido4560
-
- חבר שרק התחיל

אני נשאר בכל מצב על תשתית של בזק וספק בזק בינלאומי.
כמעט שאף פעם לא חווינו תקלות באינטרנט וזה מאוד חשוב לנו.
לגבי מה שאני מחפש בטלוויזיה שלי, ששכחתי להוסיף.
אנחנו משפחה של 5 אנשים - ספקי תוכן מאוד כבד, הטלוויזיה דלוקה ובשימוש רוב היום.
רוב היום הערוצים שבשימוש הם 10, קשת,רשת וספורט 5 ו5 פלוס - ככה שגם את זה יש בסלקום - אז זה לא החלק הבעייתי.
לנו אכפת יותר מהVOD, מחפשים כל הזמן לראות סרטים או סדרות חדשות.
ביגלל זה שאלתי "ממתי למתי מתעדכנים התכנים (סרטים וסדרות בVOD)? "
כמעט שאף פעם לא חווינו תקלות באינטרנט וזה מאוד חשוב לנו.
לגבי מה שאני מחפש בטלוויזיה שלי, ששכחתי להוסיף.
אנחנו משפחה של 5 אנשים - ספקי תוכן מאוד כבד, הטלוויזיה דלוקה ובשימוש רוב היום.
רוב היום הערוצים שבשימוש הם 10, קשת,רשת וספורט 5 ו5 פלוס - ככה שגם את זה יש בסלקום - אז זה לא החלק הבעייתי.
לנו אכפת יותר מהVOD, מחפשים כל הזמן לראות סרטים או סדרות חדשות.
ביגלל זה שאלתי "ממתי למתי מתעדכנים התכנים (סרטים וסדרות בVOD)? "
- Joha132
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
אגב,
למה דווקא סלקום TV ולא פרטנר TV?
וקח בחשבון,
סלקום TV, פרטנר TV, סטינג TV - כל אלו עובדות על תשתית האינטרנט בVOD.
למה דווקא סלקום TV ולא פרטנר TV?
וקח בחשבון,
סלקום TV, פרטנר TV, סטינג TV - כל אלו עובדות על תשתית האינטרנט בVOD.
נערך לאחרונה על ידי Joha132 ב 02/11/2017 13:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
@Ido4560
·
קשה לענות לך ממתי למתי. הם בעצמם עונים "מעת לעת הספרייה מתעדכנת"
מה שכן סדרות רצות מתעדכנות באופן מיידי בסמוך לשידורם. לדוגמא הרשימה השחורה עולה לVOD במקביל לשידורה בחו"ל. כך היה גם עם משחקי הכס.
המלצתי הסופר כנה היא להתחבר לסלקום TV כי שם תוכל להנות מרשת קשת ועשר בלי תוספת תשלום. ובנוסף להוסיף את חבילת הסדרות בסטינג TV.
במקביל לרכוש 3 ממירי אנדרואיד TV נוספים של שיואמי . מדגם מי בוקס MI BOX .
כשאתה מתחבר לסלקום אתה מקבל מממיר אחד בחינם. בסטינג אתה מקבל בחיוב זיכוי ממיר שני (שעליו תוכל להתקין גם סלקום TV) כך שנשארו לך עוד 3 ממירים לרכוש וזהו. ויש לך חבילה סופר מושלמת.
·
קשה לענות לך ממתי למתי. הם בעצמם עונים "מעת לעת הספרייה מתעדכנת"
מה שכן סדרות רצות מתעדכנות באופן מיידי בסמוך לשידורם. לדוגמא הרשימה השחורה עולה לVOD במקביל לשידורה בחו"ל. כך היה גם עם משחקי הכס.
המלצתי הסופר כנה היא להתחבר לסלקום TV כי שם תוכל להנות מרשת קשת ועשר בלי תוספת תשלום. ובנוסף להוסיף את חבילת הסדרות בסטינג TV.
במקביל לרכוש 3 ממירי אנדרואיד TV נוספים של שיואמי . מדגם מי בוקס MI BOX .
כשאתה מתחבר לסלקום אתה מקבל מממיר אחד בחינם. בסטינג אתה מקבל בחיוב זיכוי ממיר שני (שעליו תוכל להתקין גם סלקום TV) כך שנשארו לך עוד 3 ממירים לרכוש וזהו. ויש לך חבילה סופר מושלמת.
נערך לאחרונה על ידי nir-vaknin ב 02/11/2017 13:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- בנישוורץ
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
@Ido4560
·
אם אין לך היום בעיות רשת ואתה נשאר עם אותו ספק ותשתית לא תהיה לך בעיה גם בסלקום
השיואמי, הוא מכשיר פתוח לעולם כך שמעבר לסלקום (דרכם כפי שאמרת אתם צופים ברשת קשת וספורט 5 ) תוכל להתקין כל אפליקציה
בתשלום (נגיד רק ערוצי הסרטים של יס דרך סטינג) או בחינם (נגיד קודי ), שמזרימה תוכן
·
אם אין לך היום בעיות רשת ואתה נשאר עם אותו ספק ותשתית לא תהיה לך בעיה גם בסלקום
השיואמי, הוא מכשיר פתוח לעולם כך שמעבר לסלקום (דרכם כפי שאמרת אתם צופים ברשת קשת וספורט 5 ) תוכל להתקין כל אפליקציה
בתשלום (נגיד רק ערוצי הסרטים של יס דרך סטינג) או בחינם (נגיד קודי ), שמזרימה תוכן
- tals79
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 863
אני סה״כ לקוח מרוצה בסלקום -הם דואגים להוסיף תכנים כל הזמן.
הספורט משודר באיכות די טובה (ערוצי צ׳רלטון)
אני פחות מרוצה מאיכות הhd בסרטים וסדרות (והעובדה שאין בכלל תוכן ב5.1)
עריכה...
אני גם מאוד מרוצה מהעובדה שאני יכול לקחת את הממיר איתי לכל מקום (MIBOX) כמו כן יכול לראות משחקים של הליגה האנגלית בטלפון (במידה ואני מקליט את השידור מראש).
עריכה...
אני גם מאוד מרוצה מהעובדה שאני יכול לקחת את הממיר איתי לכל מקום (MIBOX) כמו כן יכול לראות משחקים של הליגה האנגלית בטלפון (במידה ואני מקליט את השידור מראש).
-
Ido4560
-
- חבר שרק התחיל

סטינג עדיין חדשים בשוק, ולפי מה שראיתי בקבוצות פה ושם בפייסבוק - עדיין יש תקלות (מן הסתם) וחלק מהדברים יגיעו רק בעתיד(כמו קאצ' אפ, ועצירת השידור החי וכו' וכו' וכו').
ופרטנר (כפי שראיתי אצל חבר) הVOD שלהם דל מאוד, והם בעיקר "רוכבים" על זה שיש להם נטפליקס אז הם כאילו "לא חייבים" להשקיע בVOD שלהם.
וסלקום פשוט נשמעים לי כבר חברה שיש להם כבר תקופה די ארוכה בשידורים על האינטרנט, וקצת ניסיון ולפי מעקב שלי באפליקציה שלהם, נראה שהם כן מעדכנים סרטים מדי יום.
* אם טעיתי אשמח שתתקנו אותי
ברור לי שאני יתקין על הMI BOX גם קודי במקביל, אבל לפחות למה שאני כן משלם - שאני אוכל להנות ממנו.
ופרטנר (כפי שראיתי אצל חבר) הVOD שלהם דל מאוד, והם בעיקר "רוכבים" על זה שיש להם נטפליקס אז הם כאילו "לא חייבים" להשקיע בVOD שלהם.
וסלקום פשוט נשמעים לי כבר חברה שיש להם כבר תקופה די ארוכה בשידורים על האינטרנט, וקצת ניסיון ולפי מעקב שלי באפליקציה שלהם, נראה שהם כן מעדכנים סרטים מדי יום.
* אם טעיתי אשמח שתתקנו אותי
ברור לי שאני יתקין על הMI BOX גם קודי במקביל, אבל לפחות למה שאני כן משלם - שאני אוכל להנות ממנו.
- Joha132
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
@Ido4560
אני באותה הסירה.
* איכות טובה של שידורי הבסיס (רשת קשת כאן...) ולהבנתי חלק לא משדרים HD (סלקום למשל).
* סרטים וסדרות בשידור חי במידת האפשר, לא חובה.
* תכני בידור וטבע.
* VOD טוב!
* ספורט לא חשוב כלכך.
אני עובד עם קודי, חצי כח, אבל אין על תוכן HD ותרגום טוב.
האקסטרה - נטפליקס/HBO שזה בונוס נחמד מאוד.
אני באותה הסירה.
* איכות טובה של שידורי הבסיס (רשת קשת כאן...) ולהבנתי חלק לא משדרים HD (סלקום למשל).
* סרטים וסדרות בשידור חי במידת האפשר, לא חובה.
* תכני בידור וטבע.
* VOD טוב!
* ספורט לא חשוב כלכך.
אני עובד עם קודי, חצי כח, אבל אין על תוכן HD ותרגום טוב.
האקסטרה - נטפליקס/HBO שזה בונוס נחמד מאוד.
- zchesler
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
מה הכוונה לגבי השידורים בצ'רלטון? לפי מה שהבנתי אין אפשרות לצפות בהם דרך האפליקציה. רק דרך הממיר...tals79 כתב:אני סה״כ לקוח מרוצה בסלקום -הם דואגים להוסיף תכנים כל הזמן.
עריכה...
אני גם מאוד מרוצה מהעובדה שאני יכול לקחת את הממיר איתי לכל מקום (MIBOX) כמו כן יכול לראות משחקים של הליגה האנגלית בטלפון (במידה ואני מקליט את השידור מראש)....
- tals79
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 863
@zchesler
·
פשוט מקליטים מראש את התוכן - ואפשר להתחיל לראות את השידור ממכשיר נייד בזמן שהוא די קרוב ל realtime (אולי דיליי של כמה שניות) במסך ההקלטות מהאפליקציה
·
פשוט מקליטים מראש את התוכן - ואפשר להתחיל לראות את השידור ממכשיר נייד בזמן שהוא די קרוב ל realtime (אולי דיליי של כמה שניות) במסך ההקלטות מהאפליקציה
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
אוהב מאוד את מה שיש ליס להציע צד אחד. מצד שני ב260 שקלים לחודש לקבל: טלפון ביתי (אל תשאל), חיבור ספק ותשתית לאינטרנט (40 מגה אלא אם תוותר על הטלפון ואז זה 100), 3 קווים סלולריים עם 10 ג'יגה כל אחד וממיר עם עוד 4 משתמשים לצפיה ?
אין הרבה מה להפסיד.
אתמול התקינו אצלי, התמונה באיכות טובה, התכנים אחלה לדעתי ולדעת הילדים (חרשו עליו מאתמול) וזה נראה כמו עיסקה טובה.
יס מעולים, אבל השוק הזה מכתיב iptv וסלקום שם כבר יותר משנתיים.
אין הרבה מה להפסיד.
אתמול התקינו אצלי, התמונה באיכות טובה, התכנים אחלה לדעתי ולדעת הילדים (חרשו עליו מאתמול) וזה נראה כמו עיסקה טובה.
יס מעולים, אבל השוק הזה מכתיב iptv וסלקום שם כבר יותר משנתיים.
Vocare Ad Regnum