מה המכשיר המומלץ ביותר היום להריץ LibreELEC?
-
שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
והאם יש דבר כזה, או שמע' ההפעלה הזאת עשתה את שלה?
אני מחפש סטרימר מבוסס קודי, שיהיה נטו [וברוטו] לקודי בלבד. הוא מיועד לאנשים מבוגרים ומאותגרים טכנולוגית.
לדעתי סטרימרים של אנדרואיד מורכבים מדיי ומצריכים פעולות שונות לתפעל את הקודי. לכן אני מחפש משהו שגם אם הוא נתקע, אז אפשר לעשות ריסטרט פשוט ושוב הקודי עולה.
אין צורך בהרצת תכנים כבדים, רק MKV 1080p.
חשוב שיהיה גם שלט.
תודה.
אני מחפש סטרימר מבוסס קודי, שיהיה נטו [וברוטו] לקודי בלבד. הוא מיועד לאנשים מבוגרים ומאותגרים טכנולוגית.
לדעתי סטרימרים של אנדרואיד מורכבים מדיי ומצריכים פעולות שונות לתפעל את הקודי. לכן אני מחפש משהו שגם אם הוא נתקע, אז אפשר לעשות ריסטרט פשוט ושוב הקודי עולה.
אין צורך בהרצת תכנים כבדים, רק MKV 1080p.
חשוב שיהיה גם שלט.
תודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
כל דבר בערך שמבוסס על S905X. יש לי T95M ו-T95N ושניהם פועלים מצויין. ממליץ לקנות דגם עם 2 גיגה ראם.
יש לי גם M8S+ ישן יותר, וגם הוא היה בשימוש עם OE במשך שנה וחצי ללא בעיות מיוחדות.
יש לי גם M8S+ ישן יותר, וגם הוא היה בשימוש עם OE במשך שנה וחצי ללא בעיות מיוחדות.
-
שי-כ
-
- חבר מביא חבר

איך זה רץ לעומת מיני PC עם מעבד Atom? כמו כן, יש כאלה עם שלט? אשמח לקישור.
חשוב שיחזיק לשנים ולא יהיה צריך להחליף כל שנה-שנתיים. זו הבעיה לדעתי, שמכשירים אלה תלויים במפתחים צד שלישי שעובדים בהתנדבות...
חשוב שיחזיק לשנים ולא יהיה צריך להחליף כל שנה-שנתיים. זו הבעיה לדעתי, שמכשירים אלה תלויים במפתחים צד שלישי שעובדים בהתנדבות...
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
אם משתמשים בהרחבות שרצות על ARM, לדעתי המכשיר האופטימלי הוא לחלוטין Raspberry Pi.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@שי-כ
·
כמובן שזה לא עובד באותה מהירות כמו מחשב, לפחות מבחינת ה-UI. אבל בסה"כ זה מתפקד מהר ומגיב טוב, אין תקיעות או בעיות ביצועים שנתקלתי בהן. מאחר ואין צורך ביותר מ-1080P, אולי Nemesis מציין נקודה טובה, לפאי יש תמיכה רשמית.
אך אגיד שבשחרור האחרון שאני משתמש בו של LE7.12 (מבוסס על קודי 16.1) הוא יציב, מהיר ולא נתקלתי איתו בבעיות.
הם כולם מגיעים עם שלט אנדרויד פשוט. קניתי בנוסף שלט\מקלדת\עכבר משולב ובו אני משתמש. לאחר התרגלות, לדעתי זה הרבה יותר נוח מכל דבר אחר. הדגם שיש לי הוא Rii i25, אבל יש גם זולים יותר.
·
כמובן שזה לא עובד באותה מהירות כמו מחשב, לפחות מבחינת ה-UI. אבל בסה"כ זה מתפקד מהר ומגיב טוב, אין תקיעות או בעיות ביצועים שנתקלתי בהן. מאחר ואין צורך ביותר מ-1080P, אולי Nemesis מציין נקודה טובה, לפאי יש תמיכה רשמית.
אך אגיד שבשחרור האחרון שאני משתמש בו של LE7.12 (מבוסס על קודי 16.1) הוא יציב, מהיר ולא נתקלתי איתו בבעיות.
הם כולם מגיעים עם שלט אנדרויד פשוט. קניתי בנוסף שלט\מקלדת\עכבר משולב ובו אני משתמש. לאחר התרגלות, לדעתי זה הרבה יותר נוח מכל דבר אחר. הדגם שיש לי הוא Rii i25, אבל יש גם זולים יותר.
- elandes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
@Nemesis
אם רוצים שייחזיק שנים בהיבט של תמיכה במערכת הפעלה אז מכשיר NUC מתאים כי מפתחים עבורו ולא צריך להתבסס על PORT
אם רוצים שיחזיק שנים בהיבט של תמיכה בפורמטים אז אני גם מצטרף להמלצה על מכשיר מבוסס AMLOGIC 905X
למשל זה:
https://www.geekbuying.com/item/Khadas- ... 75852.html
רסברי חלש מידי לדעתי.
·
אם רוצים שייחזיק שנים בהיבט של תמיכה במערכת הפעלה אז מכשיר NUC מתאים כי מפתחים עבורו ולא צריך להתבסס על PORT
אם רוצים שיחזיק שנים בהיבט של תמיכה בפורמטים אז אני גם מצטרף להמלצה על מכשיר מבוסס AMLOGIC 905X
למשל זה:
https://www.geekbuying.com/item/Khadas- ... 75852.html
רסברי חלש מידי לדעתי.
·
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

לא הבנתי את כוונתך.
מפתחים גם עבור ה- RPI גרסה יעודית.
לטעמי היא יציבה בהרבה מאשר גרסאות האנדרואיד.
ב- NUC לטעמי חסר CEC.
ה- RPI בעל צריכת הספק נמוכה, דלוק תמיד, נוח לעבודה מול השלט ועובד היטב. החסרון הוא - איטי יותר בתפריטים.
ב- NUC לטעמי חסר CEC.
ה- RPI בעל צריכת הספק נמוכה, דלוק תמיד, נוח לעבודה מול השלט ועובד היטב. החסרון הוא - איטי יותר בתפריטים.
- elandes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
·התכוונתי שהמעבד יותר איטי ותומך בפחות פורמטים מה שמשפיע ישירות על יכולתו של המכשיר לעמוד במבחן הזמן לעומת מכשירים אחרים חזקים יותרNemesis כתב:לא הבנתי את כוונתך.
ב- NUC לטעמי חסר CEC.
ה- RPI בעל צריכת הספק נמוכה, דלוק תמיד, נוח לעבודה מול השלט ועובד היטב. החסרון הוא - איטי יותר בתפריטים....
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

כרגע התכנים הזמינים ש RPI לא יכול לנגן - מספרם מצומצם מאוד.
מצד שני, מחירו של ה RPI נמוך משמעותית מ NUC וחווית השימוש בו טובה יותר מאשר בשני המכשירים האחרים. מול האנדרואיד בשל היציבות הטובה יותר ופחות תקלות, ומול ה NUC בשל תמיכה ב CEC.
כאשר יהיו נפוצים תכנים אחרים אפשר לשדרג.
מצד שני, מחירו של ה RPI נמוך משמעותית מ NUC וחווית השימוש בו טובה יותר מאשר בשני המכשירים האחרים. מול האנדרואיד בשל היציבות הטובה יותר ופחות תקלות, ומול ה NUC בשל תמיכה ב CEC.
כאשר יהיו נפוצים תכנים אחרים אפשר לשדרג.
-
שי-כ
-
- חבר מביא חבר

בסופו של יום, מה היתרון של קופסאות האנדרואיד האלה פרט למחיר? לא עדיף להוסיף למיני PC עם מעבד ATOM? הבנתי שהיום אפשר להלביש אליהם LE.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

ההפרשים במחיר גדולים מאד. חוץ מזה יש להן תמיכה ב-4K ו-HDR10, גודל, צריכת חשמל, שלט שמגיע בערכה.
לגבי הלבשה של LE על האטום, אני לא יודע.
לגבי הלבשה של LE על האטום, אני לא יודע.