שימוש בשני מסכים במקביל

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
PayneBack פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב יש לי בעיה

יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT שיש לו חיבור VGA ו DVI
לחיבור ה VGA מחובר המסך מחשב מסך LCD בגודל 17" שתומך ברזולוציה של 1280X1024
לחיבור ה DVI מחוברת טלויזיית LCD בגודל 32" עם חיבור של DVI - HDMI שתומך ברזולוציה של 1280X720
עכשיו הבעיה היא שאני יכול לעשות מצב של DUAL VIEW שככה אחד המסכים יראו רגיל והשני יהיה ההמשך של המסך
ויש מצב של CLONE שככה אחד המסכים יראו רגיל ובשני יראו את מה שרואים בשני רק ברזולוציה שלו ככה שראוים ממש על הפנים כי הרזולוציות של שני המסכים הם שונות לחלוטין ככה שזה בלתי אפשרי לצפייה

אז איך אני עושה שאני רואה בשני המסכים את אותו הדבר ובצורה נורמלית ?

ובמסך השני של ה 32" שבמקרה שלנו הוא מסוג LC 32LC2 אני אף פעם לא רואה את כל המסך תמיד השוליים חתוכים לי הנה המחשה של המצב של DUAL VIEW שהמסך הקטן הוא הראשי והשני הוא המשך של המסך שימו לב לבעייה של השוליים החתוכים :

[imgbig]http://img45.imageshack.us/img45/4674/dsc01269uf9.jpg[/imgbig]

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

הדרך היחידה, בגלל מגבלת הרזולוציה היא לנסות ולבחור רזולוציות ששני המסכים יחיו איתם בשלום.

אני אישית לא הייתי טורח ולא הייתי עובד ב-DUAL VIEW, אלא פשוט שכל מסך יראה את מה שהוא יראה (EXTENDED) ופשוט גורראת הסרט שרוצים לראות למסך שבו רוצים לראות אותו.

PayneBack פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אוקיי אני מבין...פשוט חשבתי שזו בעיה אצלי
ומה בקשר לשוליים החתוכים ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #4 

השוליים חתוכים כי אתה לא משתמש באותה רזולוציה וזה מה ש-WINDOWS עושה במקרה כזה...

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943

שליחה #5 

oferlaor כתב:הדרך היחידה, בגלל מגבלת הרזולוציה היא לנסות ולבחור רזולוציות ששני המסכים יחיו איתם בשלום.

אני אישית לא הייתי טורח ולא הייתי עובד ב-DUAL VIEW, אלא פשוט שכל מסך יראה את מה שהוא יראה (EXTENDED) ופשוט גורראת הסרט שרוצים לראות למסך שבו רוצים לראות אותו.
...
בהמשך לדביו של עופר:
הכי טוב לעבוד בצורה של מסך מורחב כך שהמסך המורחב יהיה הLCD הגדול
אתה לא חייב לגרור את הנגן למסך המורחב בכדי לראות בו את הוידאו...
אתה יכול להגדיר בהגדרות של כרטיס המסך שכאשר תפעיל את הוידאו הוא יופעל במסך מלא בLCD הגדול ואז באופן אוטומטי כאשר תנגן סרט הוא יופיע במסך מלא על הLCD הגדול ובמסך הקטן תוכל להמשיך לעבוד על המחשב כרגיל ואם תרצה תוכל לראות את הסרט גם במסך הזה
- מניסיון שלי אצל חבר מהנהלת האתר כאשר הגדרנו ככה סירטי הHD נראו בצורה יותר איכותית מכול מצב אחר של חיבור שני מסכים.

נ.ב - במצב של המסך המורחב אתה יכול לבחור איזה רזולוציה שתרצה בכול אחד מהמסכים בנפרד.

PayneBack פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

goodoffer כתב:
oferlaor כתב:הדרך היחידה, בגלל מגבלת הרזולוציה היא לנסות ולבחור רזולוציות ששני המסכים יחיו איתם בשלום.

...
בהמשך לדביו של עופר:
הכי טוב לעבוד בצורה של מסך מורחב כך שהמסך המורחב יהיה הLCD הגדול
אתה לא חייב לגרור את הנגן למסך המורחב בכדי לראות בו את הוידאו...
אתה יכול להגדיר בהגדרות של כרטיס המסך שכאשר תפעיל את הוידאו הוא יופעל במסך מלא בLCD הגדול ואז באופן אוטומטי כאשר תנגן סרט הוא יופיע במסך מלא על הLCD הגדול ובמסך הקטן תוכל להמשיך לעבוד על המחשב כרגיל ואם תרצה תוכל לראות את הסרט גם במסך הזה
- מניסיון שלי אצל חבר מהנהלת האתר כאשר הגדרנו ככה סירטי הHD נראו בצורה יותר איכותית מכול מצב אחר של חיבור שני מסכים.

נ.ב - במצב של המסך המורחב אתה יכול לבחור איזה רזולוציה שתרצה בכול אחד מהמסכים בנפרד.
...
תודה רבה לך על התגובה העניינית
השאלה שלי איך אני מגיעה לאופציה הזו בכרטיס המסך שככה שאני מפעיל וידאו אוטומטי הוא יגיע למסך השני
תודה מראש,עידן.

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943

שליחה #7 

עד כמה שזכור לי זה נמצא באיזור הכלים המתקדמים בתוך מאפייני התצוגה (במקום שבו אתה בוחר להרחיב מסך)
יכול להיות שזה באיזור ה desktop management - מצטער אבל הגדרתי את זה אצל חיים לפני כמעט שלושה חודשים

אם אתה רוצה אתה יכול לעבוד כמו שעופר הציע וכאשר אני אתקין את ה6500 שיש לי אני אעלה תצלומי מסך (כרגע אני עם ATI )

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”