צריך המלצה על נגן 4K טוב
-
bixente
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1618
שלום לכולם
יש לי LX701 ו LG55B6 ובגלל הבעייתיות של לנגן 4K דרך המחשב אני מחפש נגן 4K טוב שינגן לי 4K וכמובן שיתמוך גם בכל פורמטי הסאונד כמו DTS MA , DTS-X , Dolby TrueHD , Dolby ATMOS
אם זה משנה משהו אני בחודש הבא בארה"ב , עד כמה שזה רלוונטי עם הבדלי החשמל...
יש לי LX701 ו LG55B6 ובגלל הבעייתיות של לנגן 4K דרך המחשב אני מחפש נגן 4K טוב שינגן לי 4K וכמובן שיתמוך גם בכל פורמטי הסאונד כמו DTS MA , DTS-X , Dolby TrueHD , Dolby ATMOS
אם זה משנה משהו אני בחודש הבא בארה"ב , עד כמה שזה רלוונטי עם הבדלי החשמל...
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4941
בבקשה — https://www.nvidia.com/en-us/shield/shield-tv/bixente כתב:שלום לכולם
אם זה משנה משהו אני בחודש הבא בארה"ב , עד כמה שזה רלוונטי עם הבדלי החשמל......
גרסת ה $179 אם לא מעניין אותך בקר המשחקים. אחרת, גרסת ה $199.
נסיעה טובה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_676879.html?wid=21
דואל בוט LE ואנדרואיד
מנגן 4K בלי בעיה ברשת הפנימית דרך WIFI וגם דרך LAN
תומך בכל הפרמטי האודיו המתקדמים
לגבי חיבור חשמל אז אין בעיה כי הוא מתחבר דרך הUSB ואני חיברתי אותו דרך הUSB של הטלויזיה ותלוי על הטלויזיה מאחורה
תומך בCEC
לא מתחמם למרות שאפשר גם להזמין לו מאוורר מפה:
https://www.geekbuying.com/item/Cooling ... 76317.html
מכשיר פצצה! ממליץ מכל הלב!
דואל בוט LE ואנדרואיד
מנגן 4K בלי בעיה ברשת הפנימית דרך WIFI וגם דרך LAN
תומך בכל הפרמטי האודיו המתקדמים
לגבי חיבור חשמל אז אין בעיה כי הוא מתחבר דרך הUSB ואני חיברתי אותו דרך הUSB של הטלויזיה ותלוי על הטלויזיה מאחורה
תומך בCEC
לא מתחמם למרות שאפשר גם להזמין לו מאוורר מפה:
https://www.geekbuying.com/item/Cooling ... 76317.html
מכשיר פצצה! ממליץ מכל הלב!
-
bixente
-
- חבר ותיק

קודם כל תודה על ההמלצות
לגבי ה NVIDIA - יש אותו לחבר שלי וממש לא אהבתי את הממשק או הנוחות שלו. בנוסף בעדכון האחרון (ממה שהבנתי ממנו) הממשק חצי מגביל אותו לשימוש בגוגל אסיסטנט או משהו בסגנון. אותו אני לא רוצה.
את ה Khadas VIM2 Pro אני לא רוצה במיוחד גם כי לא הבנתי את העיצוב שלו (צריך מארז או שככה זה נראה?) וגם כי אני מחפש משהו רציני כמו DUNE של פעם או משהו בסגנון. משהו שיהיה איכותי וחזק , ואם אפשר שיהיה ממשק נוח (זה הדבר היחיד שקצת הפריע בDUNE שהצריך עבודה עם Zappiti )
סליחה על הדרישות ותודה על העזרה
לגבי ה NVIDIA - יש אותו לחבר שלי וממש לא אהבתי את הממשק או הנוחות שלו. בנוסף בעדכון האחרון (ממה שהבנתי ממנו) הממשק חצי מגביל אותו לשימוש בגוגל אסיסטנט או משהו בסגנון. אותו אני לא רוצה.
את ה Khadas VIM2 Pro אני לא רוצה במיוחד גם כי לא הבנתי את העיצוב שלו (צריך מארז או שככה זה נראה?) וגם כי אני מחפש משהו רציני כמו DUNE של פעם או משהו בסגנון. משהו שיהיה איכותי וחזק , ואם אפשר שיהיה ממשק נוח (זה הדבר היחיד שקצת הפריע בDUNE שהצריך עבודה עם Zappiti )
סליחה על הדרישות ותודה על העזרה
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

אין שום בעייהbixente כתב:קודם כל תודה על ההמלצות
סליחה על הדרישות ותודה על העזרה...
נשמע כאילו DUNE יתאים יותר למרות שגם איתו יש בעייה קטנה מבחינתך.
רק הערה לגבי ה Shield --- העדכון האחרון אכן הוסיף את Google Assistant אבל הפיצ'ר כמובן ניתן לכיבוי בלחיצת כפתור -- ובכל מקרה אין לא שום השפעה על תפעול המכשיר הסטנדרטי.
-
bixente
-
- חבר ותיק

תודה על התגובהsigamore כתב:אין שום בעייה.........
נשמע כאילו DUNE יתאים יותר למרות שגם איתו יש בעייה קטנה מבחינתך.
רק הערה לגבי ה Shield --- העדכון האחרון אכן הוסיף את Google Assistant אבל הפיצ'ר כמובן ניתן לכיבוי בלחיצת כפתור -- ובכל מקרה אין לא שום השפעה על תפעול המכשיר הסטנדרטי....
ואיזו בעיה יש עם ה DUNE? ועל איזה DUNE אנחנו מדבריםן ?
תודה
ומה עם ה PANASONIC? יש שם נגן 4K מומלץ?
תודה רבה
-
bixente
-
- חבר ותיק

@sigamorebixente כתב:תודה על התגובה......
ואיזו בעיה יש עם ה DUNE? ועל איזה DUNE אנחנו מדברים ?
תודה
ומה עם ה PANASONIC? יש שם נגן 4K מומלץ?
תודה רבה...
מצטער על ההצקה אבל יש תשובה במקרה?
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
·מה הבעיה לנגן 4K דרך המחשב?bixente כתב:שלום לכולם
אם זה משנה משהו אני בחודש הבא בארה"ב , עד כמה שזה רלוונטי עם הבדלי החשמל......
-
bixente
-
- חבר ותיק

אני זוכר דיון לפני לא המון זמן שעדיין לא ניתן לנגן 4k דרך המחשב.BUGY כתב:·מה הבעיה לנגן 4K דרך המחשב?.........
אם כן אשמח לדעת באיזה נגן אפשר לעשות את זה. ועדיין הייתי שמח להמלצה על נגן 4K ייעודי
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
לך על השילד.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·תביא לי סרט 4K ואני ינגן לך אותו...אין שום בעיה במחשבים, הבעיה בחוסר תוכן.bixente כתב:אני זוכר דיון לפני לא המון זמן שעדיין לא ניתן לנגן 4k דרך המחשב.......
אם כן אשמח לדעת באיזה נגן אפשר לעשות את זה. ועדיין הייתי שמח להמלצה על נגן 4K ייעודי...
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

ממש לא הצקהbixente כתב:@sigamore......
מצטער על ההצקה אבל יש תשובה במקרה?...
כנראה שהיתה אי הבנה …אני בסהכ התייחסתי לתגובה שלך עצמך אחרי שאמרת שהייתה לך בעייה מסויימת עם הממשק של ה Dune…
על כל פנים - קשה לי להתייחס ל dune היות ואני לא מחזיק בנגן הספציפי (מכיר אותו באופן כללי אחרי שראיתי אצל חברים וכד׳)
אני כן מכיר היטב את ה Shield …(יש לי שניים האמת
אם אתה לא מתחבר לממשק של ה Android TV זה כמובן סיפור אחר. לטובת ה Shield אפשר לומר שהוא מגיע עם ממשק Android TV נקי לחלוטין (גרסת vanilla אם תרצה) בלי קשקושים וחלופות צד שלישי כמו רבים מהמתחרים.
אם יש לך חבר עם Shield הייתי מציע שתבדוק עם כמה קבצים שאתה מכיר ואז תקח החלטה.
אשמח לעזור אם נדרש
-
bixente
-
- חבר ותיק

לא הבנתי את פשר התגובה. מה עוזרת לי התגובה הזו ? ביקשתי הסבר על איך ובאיזה נגן לנגן 4K. אתה כמובן לא חייב לענות אבל התגובה הזו מן הסתם לא עוזרת הרבה. תודה בכל מקרהBUGY כתב:·תביא לי סרט 4K ואני ינגן לך אותו...אין שום בעיה במחשבים, הבעיה בחוסר תוכן..........
@sigamore
שוב תודה על העזרה ועכשיו הבנתי את האי הבנה שאני גרמתי לה
אפשר לדעת על איזה דגם של DUNE בכלל מדובר שהוא מומלץ גם אם אתה לא מכיר אותו ?
ואם אתה ממלית על השילד אני כנראה אתן לו הזדמנות שנייה ואבחן אותו אצל חבר שלי יותר לעומק. פשוט היהנראה לי מצועצע ולא נוח מדי. אבל אכן אבחן בהמלצתך.
תודה לכולם על התגובות
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@bixente
Dune SOLO 4K - מקווה שלא טעיתי בשם…
אם אתה מזדמן לאיזור מודיעין אתה יכול לקפוץ ולהתרשם מה Shield
אם אתה מזדמן לאיזור מודיעין אתה יכול לקפוץ ולהתרשם מה Shield
-
bixente
-
- חבר ותיק

אוקיי אז ה dune נראה לי די מעפן ולא שווה במיוחד ואני מבין שהוא גם לא תומך HDR ו Dolby Vision (אגב ה Nvidia תומך?)sigamore כתב:@bixente
אם אתה מזדמן לאיזור מודיעין אתה יכול לקפוץ ולהתרשם מה Shield...
לגבי ההצעה שלך - תזהר במה שאתה רושם אני דווקא הרבה במודיעין אז אני עוד עלול לבוא לבקר
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@bixente
ה Shield תומך HDR כמובן אך עדיין לא תומך Dolby Vision — היות ומדובר בסהכ בעדכון תוכנה (ורשיון) אני מאמין שהפיצ׳ר יתווסף באחד מעדכוני התוכנה הבאים.
אגב , עוד נקודה חשובה שראויה לציון…הנגן יצא לשוק בשנת 2015 עם חומרה חזקה כל כך (יחסית לנגן מדיה) שלא היה כל צורך לשנות דבר למעט עדכון קוסמטי חיצוני שהגיע בשנת 2017. ועדיין , החברה מוציאה עדכוני תוכנה בתדירות מעוררת התפעלות.
לגבי ההזמנה — תפדאל …:lol:
ה Shield תומך HDR כמובן אך עדיין לא תומך Dolby Vision — היות ומדובר בסהכ בעדכון תוכנה (ורשיון) אני מאמין שהפיצ׳ר יתווסף באחד מעדכוני התוכנה הבאים.
אגב , עוד נקודה חשובה שראויה לציון…הנגן יצא לשוק בשנת 2015 עם חומרה חזקה כל כך (יחסית לנגן מדיה) שלא היה כל צורך לשנות דבר למעט עדכון קוסמטי חיצוני שהגיע בשנת 2017. ועדיין , החברה מוציאה עדכוני תוכנה בתדירות מעוררת התפעלות.
לגבי ההזמנה — תפדאל …:lol:
- ocsi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1609
·BUGY כתב:·תביא לי סרט 4K ואני ינגן לך אותו...אין שום בעיה במחשבים, הבעיה בחוסר תוכן..........
אז זהו שלא....AACS2 הרוסים מצאו לו "תרופה" בשם DeUHD,מאז הרשת מוצף,כל יום מוסיפים כותרים ישנים,החדשים ישר משוחררים כמו של WW של גל גדות.כרגיל 99% מאנשים לא ידעו איך להתקרב לקבצים של 50-80GB
וכן יש בעיה לנגן קבצים כאלו HEVC עם HDR למחשבים חלשים עם התוכנות הסטנדרטיות שהאנשים משתמשים כמו VCL/MPC-HC/MPC-BE ממש צריך לדעת איך לכייל דקודרים,גם אני עוד לא מרוצה מתוצאות,הנגנים הפנימיים של המסכים גם מביאים תוצאות לא משהו....שבוע הבאה אפתח את Xiaomi Mi TV Box ששוכב אצלי כבר הרבה זמן ואעשה ניסויים.
-
bixente
-
- חבר ותיק

1.האם יש צפי מתי ייתמך גם dolby vision?sigamore כתב:@bixente
לגבי ההזמנה — תפדאל …:lol:...
2. זה לא בעייתי שהסטרימר מלפני שנתיים או יותר?
3. האם אתה ממליץ לרכוש את גרסת ה500 GB? תודה
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

1. אין צפי. ההערכה האישית שלי היא שהמשך מיתוג הנגן (ע"י NVIDIA) כמוביל את השוק, יביא אותם להוספת התמיכה ב dolby vision באחד משדרוגי התוכנה הבאים (יתכן שעם המעבר ל Android 8.0)bixente כתב:1.האם יש צפי מתי ייתמך גם dolby vision?......
2. זה לא בעייתי שהסטרימר מלפני שנתיים או יותר?
3. האם אתה ממליץ לרכוש את גרסת ה500 GB? תודה...
2. לא ממש... רכיבי החומרה שנבחרו ב 2015, עדיין "משאירים אבק" למתחרים גם בשלהי 2017...
3. זו שאלה טובה. לדעתי חבל על הכסף אלא אם אתה מתכנן לאחסן כמויות של משחקים וכד'. אם אתה רוצה לאחסן קבצי מדיה (דיברת על 4K אז אני מנחש את הכיוון), אז 500GB לא ממש יספיקו.... ההצעה שלי היא לקחת את דגם ה 16GB (במחיר $179 בלי קונטרולר משחקים או $199 עם קונטרולר) ולהוסיף DOK מהיר של 32-64GB. לחילופין, ב $100 בערך, אתה יכול לרכוש דיסק 4TB חיצוני של WD או SEAGATE. אצלי כל המדיה יושבת על NAS בכל מקרה כך ש 16GB בשילוב DOK הם מעל לראש.. !
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·אתה צודק אבל זה לא הכל מדוייק. קודם כל, זה לא פריצה, זאת נקודת חולשה מקומית. כרגע זה עובד על חלק מהסרטים ולא הכל. זה הם אומרים ולא אני. למרות שיש אופטיות שהם רק ילכו וישתפרו. אבל זה לא פריצה. אחרת הינו מקבלים את כל הסרטים באיכות המרביט שלהם, ISOים מלאים של מUHDBR וכדומה, כבר מחר על הבוקר, אבל זה לא המצב.ocsi כתב:·......
אז זהו שלא....AACS2 הרוסים מצאו לו "תרופה" בשם DeUHD,מאז הרשת מוצף,כל יום מוסיפים כותרים ישנים,החדשים ישר משוחררים כמו של WW של גל גדות.כרגיל 99% מאנשים לא ידעו איך להתקרב לקבצים של 50-80GB
וכן יש בעיה לנגן קבצים כאלו HEVC עם HDR למחשבים חלשים עם התוכנות הסטנדרטיות שהאנשים משתמשים כמו VCL/MPC-HC/MPC-BE ממש צריך לדעת איך לכייל דקודרים,גם אני עוד לא מרוצה מתוצאות,הנגנים הפנימיים של המסכים גם מביאים תוצאות לא משהו....שבוע הבאה אפתח את Xiaomi Mi TV Box ששוכב אצלי כבר הרבה זמן ואעשה ניסויים....
לגבי הניגון, כן סרט מלא, ריפ מלא ואיכותי על מאבד שהוא לא דור 7 , קשה לנגן חלק ללא תוכנות מתאימות. מצד שני, יש לי מחשב סביר ולא יותר מזה ולא דור 7 ועדיין עם MCP של CCCP, וה-MAD שמוגדר נכון, הכל עובד ללא בעיה לקבצים עם בביט-ריט מאוד גבוה, מעל מה שיש בהוצאות הרגילות.
אני בכל זאת אומר שהתוכן, לסרטים, הוא מאוד מוגבל וכל עוד אין פריצה להגנה הזאת, אז גם השוק הטכנולוגי נפגע כי אנשים לא קונים ציוד לתוכן שלא קיים. שנים אמרו שפיראטיות לא טובה לעסקים וכל השטויות הללו והנה, הזדמנות ענקית לבדקו ואכן מצאו, שפיראטיות בעצם תורמת לחישוד טכנולוגי, זה דוחף שינויים בפורמטים ומזרז התחדשות. זה בדיוק כך בעולם משחקי המחשב כמו שזה בק"ב.
בכל מקרה, סתם דרך אגב ובניגוד למה שאמרתי, זה הפתיע אותי:
Atomic.Blonde.2017.1080p.BluRay.x264.DTS-X.7.1-HDC
איך אני אוכל את זה?