טיפול במכונה שנקנתה מאיטליה
-
gro
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
לפני כ-10 חודשים קניתי מקרלו (la gondola), מכונת קפה Rocket Evoluzione II.
לפני כחודש המשאבה הפסיקה לעבוד, התכתבתי איתו ואמר שישלח משאבה חדשה.
הבנתי מפוסטים קודמים שהשירות שלו לוקח זמן, האם חודש זה זמן סביר?
אני מתגעגע לקפה שהמכונה שלי ייצרה, וחושב לקחת אותה לשירות אצל היבואן (שכנראה יהיה גם בתשלום), אשמח להמלצות או שיתוף בנסיון עבר.
תודה,
גדי
לפני כחודש המשאבה הפסיקה לעבוד, התכתבתי איתו ואמר שישלח משאבה חדשה.
הבנתי מפוסטים קודמים שהשירות שלו לוקח זמן, האם חודש זה זמן סביר?
אני מתגעגע לקפה שהמכונה שלי ייצרה, וחושב לקחת אותה לשירות אצל היבואן (שכנראה יהיה גם בתשלום), אשמח להמלצות או שיתוף בנסיון עבר.
תודה,
גדי
- nadavmm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 614
איך אתה יודע שהלכה המשאבה ולא משהו אחר?
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
מצטרף לשאלה. יכול להיות הרבה בעיות אחרות כמו מד גובה מים שיכול לגורם למשאבה לא לעבוד.
-
gro
-
- חבר שרק התחיל

@danimil
זו היתה האבחנה של קרלו על בסיס שיחת הסקייפ שלנו שבו הראיתי לו מה קורה. העניין הוא שאמר שישלח משאבה חדשה ברגע שיקבל מהמפעל ואז נעלם.
לי באמת שאין מושג אם זו המשאבה או משהו אחר
זו היתה האבחנה של קרלו על בסיס שיחת הסקייפ שלנו שבו הראיתי לו מה קורה. העניין הוא שאמר שישלח משאבה חדשה ברגע שיקבל מהמפעל ואז נעלם.
לי באמת שאין מושג אם זו המשאבה או משהו אחר
- NEGRO
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 1098
אם זו משאבת אולקה וויברציונית פשוטה, עדיף שתקנה ותחליף לבד, מאיביי בסביבות 100 ש"ח אני חושב ואפשר כמובן לקנות גם בארץ.
- Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
תראה, לי קרלו החביב שלך מכונה מדגם אחר שהזמנתי, שההבדל היה כמה חלקים בפנים.
הוא לקח אחריות ושלח לי חלקים, אבל צריך סבלנות, אני אישית התקשרתי למפעל באיטליה פעמיים, והם אמרו שזה יקח קצת זמן כי הם הזמינו מחברה צד שלישי.
המוניטין האיטלקי זה מה שיש.
אני כן יכול להגיד שקרלו היה הוגן, קצת פחות דאג לעדכן והייתי צריך להציק אבל ששלח הוא באמת שלח, שחיכה באמת חיכה והכל בסדר.
הוא לקח אחריות ושלח לי חלקים, אבל צריך סבלנות, אני אישית התקשרתי למפעל באיטליה פעמיים, והם אמרו שזה יקח קצת זמן כי הם הזמינו מחברה צד שלישי.
המוניטין האיטלקי זה מה שיש.
אני כן יכול להגיד שקרלו היה הוגן, קצת פחות דאג לעדכן והייתי צריך להציק אבל ששלח הוא באמת שלח, שחיכה באמת חיכה והכל בסדר.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
-
gro
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התגובות, אמתין עוד שבוע שבועיים לקרלו שישלח את החלק. אם לא אקנה את החלק (משאבה רוטורית) ואחליף בעצמי. על פניו נראה שהבחור הוגן, ובהחלט מנסה, שאלה של סבלנות כנראה
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648