חבר מחפש רסיבר עד 3K
-
bixente
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1618
שלום
חבר שלי החליט לרכוש רסיבר והתקציב שלו הוא 3000 ש"ח
חשוב לו ברסיבר שיהיה Zone 2 ושיהיה Bluetooth
כרגע יש לו 2 קדמיים ו2 אחוריים, כולם שקועים בקיר Soundwall IN-6X base
סנטר וסאב יירכשו בהמשך.
אשמח להמלצות, גם אמאזון בא בחשבון.
אם זה אפשרי אז עדיף שיהיה משהו טוב יותר מ x2300 של דנון
תודה רבה
חבר שלי החליט לרכוש רסיבר והתקציב שלו הוא 3000 ש"ח
חשוב לו ברסיבר שיהיה Zone 2 ושיהיה Bluetooth
כרגע יש לו 2 קדמיים ו2 אחוריים, כולם שקועים בקיר Soundwall IN-6X base
סנטר וסאב יירכשו בהמשך.
אשמח להמלצות, גם אמאזון בא בחשבון.
אם זה אפשרי אז עדיף שיהיה משהו טוב יותר מ x2300 של דנון
תודה רבה
- shemsha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1170
-
bixente
-
- חבר ותיק

·אשמח לעוד המלצות, תודה...
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
·מה הכיוון שאתה מחפש, כי זה בול להמלצות שלךbixente כתב:·אשמח לעוד המלצות, תודה.........
-
bixente
-
- חבר ותיק

אולי הסטנדרטים שלי קצת גבוהים יותר אבל אני מחפש עבורו צליל קצת פחות גרוע.BUGY כתב:·מה הכיוון שאתה מחפש, כי זה בול להמלצות שלך.........
את ה2400 אני מודה שלא שמעתי אבל היה לי את ה2300 שהפורום כאן ממליץ בחום עליו וממש נחרדתי מהאיכות צליל שלו.
אז אני פשוט מחפש משהו קצת טוב יותר(לא בומבסטי).
תודה רבה
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·איכות וצליל אלה מושגים בעייתים. הדנון הוא מאוד איכותי, אבל הוא לא לטעם שלך. אולי נתת למערכת כיול יותר מדי חשיבות והיא סירסה לך את הסאונד (קוראה הרבה במיוחד עם הסאב). זה גם תלוי ברמקולים, בהגדרות, במיקום וכמובן בטעם האישי. אבל אין פה קשר לאיכות.bixente כתב:אולי הסטנדרטים שלי קצת גבוהים יותר אבל אני מחפש עבורו צליל קצת פחות גרוע.......
את ה2400 אני מודה שלא שמעתי אבל היה לי את ה2300 שהפורום כאן ממליץ בחום עליו וממש נחרדתי מהאיכות צליל שלו.
אז אני פשוט מחפש משהו קצת טוב יותר(לא בומבסטי).
תודה רבה...
בכל מקרה, מה שאתה מחפש זה לא משהו יותר איכותי אלה משהו אחר, פשוט אחר. סאונד שונה. אז בשביל זה אתה או החבר שלך צריכים ללכת לחנות ולהקשיב לכמה רסיברים עם רמקולים כמו שלו כדי להתרשם מהסאונד של כמה חברות רסיברים, לכולם יש סאונד קצת שונה.
אישית יכול להמליץ בחום על סוני, לדעתי הסאונד יותר נעים, חם, דינמי ופתוח מאשר הדנונים ואין את האנימיות.
משהו כזה:
https://www.amazon.de/Sony-STR-DN1080-Multi-room-Musik-Streaming-High-Resolution/dp/B01N7PFFHK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1509478813&sr=8-1&keywords=1080+SONY
-
bixente
-
- חבר ותיק

אוקיי אולי אתה צודק ובגלל שהתרגלתי לאיכות של LX70 לפני הדנון אז היום כבר קשה לי להסתגל למשהו אחר
1. מה בגדול ההבדלים והיתרונות/חסרונות בין הסוני לדנון ?
2. איזה סנטר מומלץ לשדך לרמקולים האלו ומה הסדר גודל של מחיר?
2. איזה סנטר מומלץ לשדך לרמקולים האלו ומה הסדר גודל של מחיר?
- shemsha
-
- חבר ותיק

אני חושב שהסוני יוצא יותר מ 3000
- ESES
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
אני גם התלבטתי בין הסוני לדנון , בסוף הלכתי על הסוני , אבל בגדול הם מאוד דומים.shemsha כתב:אני חושב שהסוני יוצא יותר מ 3000...
שים לב להשוואה הזאת :
https://www.whathifi.com/features/denon ... ich-better
דרך אגב הכי זול זה באמזון איטליה כרגע 657 יורו עד הבית ( קצת פחות מ 2700 ש"ח)
https://www.amazon.it/gp/product/B01N7P ... JU7H&psc=1
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·כן, יש הבדל בין דנון 1300/2300 מול LX70 (אשר כנראה גם משודך לרמקולים טובים יותר משל החבר...)bixente כתב:אוקיי אולי אתה צודק ובגלל שהתרגלתי לאיכות של LX70 לפני הדנון אז היום כבר קשה לי להסתגל למשהו אחר![]()
2. איזה סנטר מומלץ לשדך לרמקולים האלו ומה הסדר גודל של מחיר?...
בגדול, מערכת הכיול. לדנון אודיסי ולסוני זה שלהם, כמו של הרבה יצרנים אחרים. היא פשוטה יותר אבל עושה את רוב העבודה. אישית, לא מתלהב ממערכות כיול. יש עוד כל מני הבדלים זניחים בחיבוריות וקישוריות, לטובת הדנון, זה תמיד לטובת הדנון כי הם נותנים תמורה מעולה, אבל במחינת הסאונד, לדעתי, הסוני טוב יותר בבכל מובן. רוב הרסיבירם כיום מאוד דומים במיחנת הפיצ'רים ורק הבחור שקונה את הרסיבר יכול לדעת מה יותר חשוב, חיבור איפון או חיבור אנדרואיד, סתם לדוגמה (לרוב יש את שניהם גם כך).
לא מכיר את הרמקולים שלו אבל אם ק"ב חשוב לו, שקנה את הסנטר והסאב הכי טובים שהוא יכול עכשיו...
-
bixente
-
- חבר ותיק

טוב אז נחזיר את הדיון הזה קצת לחיים.
המליצו לי גם על ה Marantz SR5012 (עזבו שצריך עדיין לבדוק אם החבר יכול להתמודד עם המראה שלו , כי אני לא) , אבל אשמח לדעת - איך הוא מבחינת ממשק ? נאמר לי שמאוד דומה לדנון.
והכי חשוב - מבחינת סאונד איפה תדרגו אותו ביחס לדנון 2400 ולסוני 1080 ?
וכן זה קצת קפיצת מחיר כי אפשר להשיג אותו למיטב ידיעתי ב3500 בערך
המליצו לי גם על ה Marantz SR5012 (עזבו שצריך עדיין לבדוק אם החבר יכול להתמודד עם המראה שלו , כי אני לא) , אבל אשמח לדעת - איך הוא מבחינת ממשק ? נאמר לי שמאוד דומה לדנון.
וכן זה קצת קפיצת מחיר כי אפשר להשיג אותו למיטב ידיעתי ב3500 בערך
- shemsha
-
- חבר ותיק

שים לב גם שהמחיר של הסוני באמאזון איטליה ירד, אני מתפתה לקנות למרות שאני לא ממש צריך ושהתמיכה שלו היא רק מ 6 OHM ולי יש רמקולים שהם 4 OHM
-
bixente
-
- חבר ותיק

כן ראיתי שהמחיר ירד אבל עדיין אשמח לדעת איך המרנץ לעומת האחרים.shemsha כתב:שים לב גם שהמחיר של הסוני באמאזון איטליה ירד, אני מתפתה לקנות למרות שאני לא ממש צריך ושהתמיכה שלו היא רק מ 6 OHM ולי יש רמקולים שהם 4 OHM...
תודה
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·מרנץ = דנון.bixente כתב:טוב אז נחזיר את הדיון הזה קצת לחיים.
וכן זה קצת קפיצת מחיר כי אפשר להשיג אותו למיטב ידיעתי ב3500 בערך...
אותה חברה. חטיבות שונות. יש שיטוף פעולה מסויים ויש הרבבה דברים דומים, אבל בסאונד הם שונים. קצת יותר חי מול הדנון. מול הסוני, טוב, אני משוחד.
דרך אגב, אין סיבה ללכת על הרסיבר הכי חדיש אם לא צריכים אטמוס ואת כל השטויות.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7418
המרנץ בעיצוב שלו הכי יפה
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- ESES
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
זה שהרמקולים 4 OHM , ממש לא קריטי , הוא חזק כמו שור עם 165 וואט לערוץ . גם הרמקולים שלי 4 OHM (במה קידמית) וזה ממש לא מזיז לו.shemsha כתב:שים לב גם שהמחיר של הסוני באמאזון איטליה ירד, אני מתפתה לקנות למרות שאני לא ממש צריך ושהתמיכה שלו היא רק מ 6 OHM ולי יש רמקולים שהם 4 OHM...
- shemsha
-
- חבר ותיק

תודה, המחיר לדעתי כבר עלה, אולי במבצע הבא... בכל מקרה אני יותר ממסתפק ברסיבר פשוט יותר, אני לצערי / שמחתי לא ממש מבחין בהבדלים...
-
bixente
-
- חבר ותיק

תודה לכולם על התגובות והרעיונות.
החבר החליט שאולי אפילו ה X1300 יספיק לו , אשמח לדעת מה ההבדלים בין ה X1300 ל X2400
תודה רבה
החבר החליט שאולי אפילו ה X1300 יספיק לו , אשמח לדעת מה ההבדלים בין ה X1300 ל X2400
תודה רבה
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7418
הכי טוב קח את ה1300
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
bixente
-
- חבר ותיק

אפשר פירוט ?עופרפולק כתב:הכי טוב קח את ה1300...
למה?
ומה ההבדלים בין הדגמים ?
תודה שוב