קובץ DAT.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
קבצי Dat, כלומר VCD שאני מנגן דרך נגן ה- DVD נראים על המסך באופן תקין.
לעומת זאת, כשהעתקתי אותם והפעלתי אותם ישירות מנגן ה- TVIX 4000, אז נשאר לי בצידה השמאלי של התמונה פס שחור לגובה. האם אפשרי "להזיז" את התמונה שמאלה בצורה כלשהי? למישהו מושג למה זה קורה..?
תודה
קבצי Dat, כלומר VCD שאני מנגן דרך נגן ה- DVD נראים על המסך באופן תקין.
לעומת זאת, כשהעתקתי אותם והפעלתי אותם ישירות מנגן ה- TVIX 4000, אז נשאר לי בצידה השמאלי של התמונה פס שחור לגובה. האם אפשרי "להזיז" את התמונה שמאלה בצורה כלשהי? למישהו מושג למה זה קורה..?
תודה
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

וההגדרה הזו תישאר כך שאמורה/יכולה להשפיע אחרי זה על קבצים שעובדים באופן תקין?
תודה
גילי
תודה
גילי
עד כמה שזכור לי זה לא ישפיע על הקבצים האחרים שאתה מנגן . אם כן , תשמש שוב באותו הלחצן כדי להזיז את התמונה בחזרה לכיוון הרצוי לאחר שאתה מסיים לצפות בסרט ה-DAT .
Giliboy כתב:וההגדרה הזו תישאר כך שאמורה/יכולה להשפיע אחרי זה על קבצים שעובדים באופן תקין?
תודה
גילי...
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

Hahihagi כתב:עד כמה שזכור לי זה לא ישפיע על הקבצים האחרים שאתה מנגן . אם כן , תשמש שוב באותו הלחצן כדי להזיז את התמונה בחזרה לכיוון הרצוי לאחר שאתה מסיים לצפות בסרט ה-DAT .
Giliboy כתב:וההגדרה הזו תישאר כך שאמורה/יכולה להשפיע אחרי זה על קבצים שעובדים באופן תקין?
תודה
גילי......
בעיה..
ה- TVIX כן שומר את השינויים ב- scroll וב-Zoom עבור קבצים אחרים.
ביצעתי את השינויים הרצויים לי באותו קובץ DAT, ולחר מכן כשניגשתי לקובץ DVD שהועתק ל- TVIX, נשמרו ההגדרות, וכל התמונה היתה מעוותת. אז נכון שהצלחתי לחזור, כי אותו DVD הוא בפורמט של 16:9, כמו המסך, ואז החזרתי בדיוק למיקום הנכון.
הבעיה מתחילה,למשל, בקובץ TS שיש לי (משחק פוטבול אמריקאי) בו התמונה רחבה מהמסך, ואז לך תדע לחזור למצב המקורי..
מה עושים? למה אין חיווי שמראה על חזרה למיקום המקורי וה- defaultי של המכשיר?
Giliboy