רשמים ראשוניים שלי מ Sting tv

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224

שליחה

האפלקציה עובדת חלק , אך מעט איטית. הייתי מצפה שמערכת ההפעלה שלה תנוע בצורה מהירה יותר.
אך התנועה חלקה ויציבה. לא נתקלתי בשעתיים של השימוש בקריסות של האפלקציה (טוב נו כמה מחוברים יש כבר בנתיים? :) )

התחברתי לחבילת ה 99 עם חודש ראשון ללא עלות. (הסתבר שזה לא כולל את ערוצי הטבע- גם כשזה חודש חינם) אז מי שירצה טבע יצטרך לשלם 29 ש"ח (למרות שזה "חינם")

בערוצי העידן כשהייתה קליטה נמוכה של האינטרנט נתקלתי בצפייה לא חלקה ואיכות ירודה מאוד. אך עם חיבור יציב האיכות גבוהה ואיכות הסאונד גם טובה מאוד.

הזפזופ בערוצים כדי להגיע לערוץ שאני רוצה לראות מעצבן. והכניסה האוטומטית מיד עם התחברות לאפלקציה לערוץ לינארי מיותרת.

כשנכנסים לקטגוריה טלויזיה ובוחרים ערוץ לא הבנתי למה אני צריך ללחוץ אחרי שכבר בחרתי ערוץ לעוד חלון שבו אני צריך ללחוץ על כפתור "לצפייה בערוץ". הרי בחרתי!

לא ברור למה החליטו לדלג על יס 3 מבחינת הערו

ספריית התוכן ב VOD אכן מכובדת ברפרפור מהיר שעברתי עליה. בשורה? זה לא ממש . לקוחות שאוהבים את התוכן המקורי של יס ואת סדרות הרכש (שלא נמצאות אצל המתחרות כמו לדוגמא נמלטים) אז כן זה שווה את המחיר. יש המון תוכן לילדים. לי מאוד יחסר ערוץ ONE וערוצי ספורט 5 . (ולכן או שהשאיר את זה כמנוי לסדרות בלבד ב 39 ש"ח) ואשאר עם סלקום TV.
או שאוותר על זה לגמרי.

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402

שליחה

ערוצי הטבע HD ?

nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224

שליחה

@off
·כן. אך לא רכשתי אותם

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14370

שליחה

nir-vaknin כתב:
בערוצי העידן כשהייתה קליטה נמוכה של האינטרנט נתקלתי בצפייה לא חלקה ואיכות ירודה מאוד. אך עם חיבור יציב האיכות גבוהה ואיכות הסאונד גם טובה מאוד.

.
...
·

ממילא ממחר, 10+ 2 "לשעבר" אמורים להיות ב HD.

תודה על הביקורת הראשונית.

llime
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
שם מלא: llime

שליחה

מה איכות ה HD בערוצי הסרטים והסדרות? למשל בהשוואה לסלקום.

darkPH
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40

שליחה

האם יש אפשרות צפייה דרך הדפדפן?

Pubh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220

שליחה

האם כל התוכן בvod בחינם וכלול בחבילה או שיש שם גם תוכן שבתוספת תשלום כמו ביס?
בדגש על ספריות ערוצי הילדים

ariego
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41

שליחה

גם אני התחברתי לפני שעה קלה .
* רק טלויזיות עם גישה חופשית לחנות גוגל יכולים להתקין האפליקציה.
* סטרימרים עם ROOT לא יכולים להזרים . ניתן להתקין האפליקציה אסל לא מעלה שידור.
יש לי מכשיר אחד של מיניקס ועלין האפליקציה עובדת וסטרימר BEELINGK GT1 שמגיע מהחברה עם מערכת
אנדרואיד פרוצה. לא ניתן לצפות .
* במיניקס יש קצת לגים וחוסר סינכרון מושלם בין קול לתמונה לא יודע אם זה מהשירות או מהמכשיר שלי.
יש לי 100 מגה .

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712

שליחה

- האפליקציה עובדת לאט, לא כ"כ נעים אבל לא נורא. בסה"כ סביר.
- אי אפשר לשלוט בה בשום צורה הגיונית כי המקלדת לא עובדת (וכמובן שגם השלט לא). רק עם עכבר אלחוטי.
- לא רואה בעיה בסינכרון קול/תמונה
- בעיה חמורה: הממשק נחתך למטה וכשרואים וידאו הוא לא ממלא את כל המסך. מאוד מוזר. העכבר כמובן מגיע לשם, קודי, נטפליקס - הכל עובד תקין. רק סטינג סובל מהבעיה הזו. מצרף תמונה, ניתן לראות את העכבר למטה. התמונה לא ממלאת את כל המסך למרות שהיא שומרת על יחס 16:9. רואים HD.
- בניסיון של כמה דקות האפליקציה קרסה לי פעם אחת. הוידאו נתקע ואחרי כמה שניות קיבלתי קראש מאנדרואיד.

יש לי גם עידן מחובר, בערב כשיהיה שידור איכותי (חדשות) בערוץ 1 HD אנסה להשוות את האיכות.
זה קשה כי המסך לא מלא...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי moti_r ב 06/11/2017 22:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4941

שליחה

@moti_r
מעניין … על Shield היציבות מופתית. יש הפרעות קלות בשידור לשבריר שניה אבל בתדירות נמוכה ביותר. Non issue מבחינתי נכון לעכשיו.
בחדר שינה הרצתי את האפליקציה על גבי Nexus Player מזדקן. גם במקרה הזה נרשמה יציבות מעוררת הפתעה.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712

שליחה

אני מניח שמדובר בבאג ספציפי. קרה פעם אחת.
הרבה יותר מוזר ומפריע נושא התמונה שלא ממלאת את המסך.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191

שליחה

אני מניח שהיציבות בשילד ובנקסוס פלייר נובעת מכך שהאפליקציה פותחה בשביל AndroidTV ולא בשביל סתם מכשירי אנדרואיד

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352

שליחה

בדיוק, קחו בחשבון שאפליקציות שתוכננו עבור AndroidTV לא בהכרח יעבדו טוב על Android, הן מבחינת היציבות והן מבחינת הממשק וההתאמה לשלט וכו'.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”