כתוביות
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
לאחר שהתחדשתי ב- TVIX 4000, אני נתקל קצת בבעיות עם התרגום.
1.רציתי לדעת איך יודעים להוריד את גרסת התרגום עבור אותו TS שקיים אצלי? הרי קיימות לא מעט גרסאות עבור כל סרט.
יכול להיות שמפה מתחילות הבעיות אצלי..
2.משהו לא מסתדר לי עם איחוד כתוביות ב- Subtitle creator, מישהו יכול להפנות למדריך העושה זאת?
3.אם הורדתי את התרגום כבר בקובץ SUB (בלבד), האם אפשרי להשתמש בו עם ה- TVIX או שעדיין צריך לבצע איזשהי פעולה עם הsubtitle creator? האם יש חובה שיהיה גם קובץ IDX? מה המשמעות שלו בכלל?
תודה.
לאחר שהתחדשתי ב- TVIX 4000, אני נתקל קצת בבעיות עם התרגום.
1.רציתי לדעת איך יודעים להוריד את גרסת התרגום עבור אותו TS שקיים אצלי? הרי קיימות לא מעט גרסאות עבור כל סרט.
יכול להיות שמפה מתחילות הבעיות אצלי..
2.משהו לא מסתדר לי עם איחוד כתוביות ב- Subtitle creator, מישהו יכול להפנות למדריך העושה זאת?
3.אם הורדתי את התרגום כבר בקובץ SUB (בלבד), האם אפשרי להשתמש בו עם ה- TVIX או שעדיין צריך לבצע איזשהי פעולה עם הsubtitle creator? האם יש חובה שיהיה גם קובץ IDX? מה המשמעות שלו בכלל?
תודה.
1.ברוב המקרים כל כתובית שתוריד לא תשב בול על ה TS אבל אפשר באמת לסנכרן תוך כדי צפיה.
2.איחוד כתוביות - אתה מתכוון לאחד כתוביות שמיועדות לסרט בשני חלקים לקובץ אחד?
אם כן זה פשוט יותר ומנסיון שלי גם אמין יותר לעשות את זה ב SUBTITLE WORKSHOP ובסוף רק לעשות את ההמרה ל SUB\IDX בקריאטור.
3.האמת אף פעם לא ניסיתי, בגלל שזה לוקח בדיוק שניה אני בכול מקרה ממיר ל SUB\IDX
2.איחוד כתוביות - אתה מתכוון לאחד כתוביות שמיועדות לסרט בשני חלקים לקובץ אחד?
אם כן זה פשוט יותר ומנסיון שלי גם אמין יותר לעשות את זה ב SUBTITLE WORKSHOP ובסוף רק לעשות את ההמרה ל SUB\IDX בקריאטור.
3.האמת אף פעם לא ניסיתי, בגלל שזה לוקח בדיוק שניה אני בכול מקרה ממיר ל SUB\IDX
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

תודה לכם.
האמת היא שהורדתי תרגום לסרט DIE ANOTHER DAY שעבורו קיים לי TS.
אני מוצא את עצמי מסנכרן כל הסרט, כלומר בתחילת הסרט במשך דקה או שניים זה היה תקין כי סנכרנתי ואחרי זה זה הולך לאיבוד ואני ממשיך לשחק עם ה- SYNC.
נתקלתם פעם?
תודה
האמת היא שהורדתי תרגום לסרט DIE ANOTHER DAY שעבורו קיים לי TS.
אני מוצא את עצמי מסנכרן כל הסרט, כלומר בתחילת הסרט במשך דקה או שניים זה היה תקין כי סנכרנתי ואחרי זה זה הולך לאיבוד ואני ממשיך לשחק עם ה- SYNC.
נתקלתם פעם?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Giliboy,
אם יש לך סרט שהוא PAL והתרגום במקור היה עבור NTSC אתה כל הזמן צריך לסנכרן.
יש ל-SUBTITLE CREATOR אופציה להמיר מאחד לשני או בחזרה (אבל אתה צריך לדעת מראש מה הסרט ומה המקור).
אם יש לך סרט שהוא PAL והתרגום במקור היה עבור NTSC אתה כל הזמן צריך לסנכרן.
יש ל-SUBTITLE CREATOR אופציה להמיר מאחד לשני או בחזרה (אבל אתה צריך לדעת מראש מה הסרט ומה המקור).
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

הורדתי עכשיו תרגום לסרט בקובץ SRT בודד, סנכרנתי, וזה עובד טוב.
לדעתי האיחוד שלהם ממקודם לא היה תקין.
בכל מקרה, אקח בחשבון את כל מה שכתבתם פה, להמשך..
תודה לכולכם בינתיים,
Giliboy
לדעתי האיחוד שלהם ממקודם לא היה תקין.
בכל מקרה, אקח בחשבון את כל מה שכתבתם פה, להמשך..
תודה לכולכם בינתיים,
Giliboy
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אין צורך לעבוד קשה, SubtitleCreator יודע לאחד תרגומים:
http://www.hometheater.co.il/vp270980
גם שינוי fps ניתן לעשות דרך ה SubtitleCreator כפי שעופר ציין , ניגשים ל Synchronize, ואז Convert Frame Rate.
ניתן לדעת לאיזה fps אתה אמור לשנות לפי ה fps של קובץ הוידאו.
http://www.hometheater.co.il/vp270980
גם שינוי fps ניתן לעשות דרך ה SubtitleCreator כפי שעופר ציין , ניגשים ל Synchronize, ואז Convert Frame Rate.
ניתן לדעת לאיזה fps אתה אמור לשנות לפי ה fps של קובץ הוידאו.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

זיו
תודה רבה,
זה לא שפספסתי את האופציה, פשוט לא ברור איך זה נעשה בפועל. מהלינק שנתת לא ברור לי איך מאחדים את התרגום.
כשלוחצים על האופציה, אז היא "ממורקרת".. אבל מה עם קבצי התרגום? מתי לוכדים אותם...?
למשל ב- Subtitle Workshop, כשלוחצים על Joining אז נפתח ממשק ברור, לא כך הדבר ב- Subtitle Creator..
אשמח לקבל הסבר.
תודה
תודה רבה,
זה לא שפספסתי את האופציה, פשוט לא ברור איך זה נעשה בפועל. מהלינק שנתת לא ברור לי איך מאחדים את התרגום.
כשלוחצים על האופציה, אז היא "ממורקרת".. אבל מה עם קבצי התרגום? מתי לוכדים אותם...?
למשל ב- Subtitle Workshop, כשלוחצים על Joining אז נפתח ממשק ברור, לא כך הדבר ב- Subtitle Creator..
אשמח לקבל הסבר.
תודה
גילי ,
תבצע את השלבים הבאים :
1. פתח את התוכנה
2.FILE - OPEN TEXT SUBTITLES ובחר את החלק הראשון של הכתובית
3.FILE - JOIN SUBTITLES .
4.בצע שוב FILE-OPEN SUBTITLES והפעם תבחר את החלק השמי של הכתובית
5.FILE - SAVE VOBSUB
6.בחר ב-HEBREW בחלון שיפתח לאחר מכן ולחץ OK
7.דאג לשנות את שמות הקבצי SUB/IDX כשם קובץ המדיה
8.מחק את קבצי ה-SRT מהספריה
זה הכל !
בהצלחה !
תבצע את השלבים הבאים :
1. פתח את התוכנה
2.FILE - OPEN TEXT SUBTITLES ובחר את החלק הראשון של הכתובית
3.FILE - JOIN SUBTITLES .
4.בצע שוב FILE-OPEN SUBTITLES והפעם תבחר את החלק השמי של הכתובית
5.FILE - SAVE VOBSUB
6.בחר ב-HEBREW בחלון שיפתח לאחר מכן ולחץ OK
7.דאג לשנות את שמות הקבצי SUB/IDX כשם קובץ המדיה
8.מחק את קבצי ה-SRT מהספריה
זה הכל !
בהצלחה !
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אשכרה..moshik008 כתב:לא יכול להיות הסבר יותר מדיוק....
רק שלא היה כזה בנמצא עד עכשיו..
תודה אילן, תודה מושיקו.
יאללה,
חייב לסגור את ה- Laptop או לפחות לדפדף לאתר אחר,כי אם עוד פעם חברה שלי פוקחת פה עיניים מתוך שינה ורואה את ה- VIEW של האתר הזה ( בתוספת קופמן מ"יציע העיתונות" ברקע) אז מחר עלול להיות ערב החג האחרון שלנו יחד..
לילה טוב,
Giliboy
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

כמה שאלות, שוב בענייני תרגום ל- TVIX.
1. קיימים אצלי TSים בדיסק. איך אני בדיוק יכול לדעת מהו ה- FPS שלהם כדי להוריד תרגום מתאים, או כדי לבצע CONVERT ל- FPS המתאים? לא תמיד ניתן לפתוח אותם דרך ה- MEDIA PLAYER ולראות ב- PROPERTIES.
2. אם התרגום שהורדתי הוא שני קבצים של SRT, מתי בדיוק אני אמור לעשות CONVERT ל- FPS אחר ( כמובן רק במידה ולא מצליח לסנכרן במהלך הסרט), לפני האיחוד של הקבצים או אחרי?
3. איך אני יודע מה ה- FRAME RATE של התרגום? כשנכנסים ל- SYNCHRONIZE ואז convert frame rate אז ניתן לשנות את שני השדות, גם את המקור וגם את ה- Frame rate שאליו אני רוצה להמיר. אז איך אני יודע מה הFR של התרגום כרגע?
הורדתי TS של ופשוט בורח לי הסנכרון כל הזמן.
יש למישהו מדריך איך עושים CONVERT? לכאורה פעולה פשוטה אבל כנראה שאני עושה משהו לא נכון.
תודה
GILIBOY
1. קיימים אצלי TSים בדיסק. איך אני בדיוק יכול לדעת מהו ה- FPS שלהם כדי להוריד תרגום מתאים, או כדי לבצע CONVERT ל- FPS המתאים? לא תמיד ניתן לפתוח אותם דרך ה- MEDIA PLAYER ולראות ב- PROPERTIES.
2. אם התרגום שהורדתי הוא שני קבצים של SRT, מתי בדיוק אני אמור לעשות CONVERT ל- FPS אחר ( כמובן רק במידה ולא מצליח לסנכרן במהלך הסרט), לפני האיחוד של הקבצים או אחרי?
3. איך אני יודע מה ה- FRAME RATE של התרגום? כשנכנסים ל- SYNCHRONIZE ואז convert frame rate אז ניתן לשנות את שני השדות, גם את המקור וגם את ה- Frame rate שאליו אני רוצה להמיר. אז איך אני יודע מה הFR של התרגום כרגע?
הורדתי TS של ופשוט בורח לי הסנכרון כל הזמן.
יש למישהו מדריך איך עושים CONVERT? לכאורה פעולה פשוטה אבל כנראה שאני עושה משהו לא נכון.
תודה
GILIBOY