העתקת קבצים לדיסק הקשיח של ה- PS3 מהרשת
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
יש אפשרות להעתקת קבצים שה-PS3 מכיר, אם כי הדרך לא קונבנציונלית
תוריד את התוכנה הבאה:
http://redkawa.com/fileserver/
התוכנה בעצם תיצור שרת WEB על המחשב שלך בפורט 8192 ותציג את הדיסק שלך כקובץ HTML ואז אתה תיכנס דרך הדפדפן של ה-PS3 למחשב שלך ותוכל לשמור את הקבצים.
אני שמרתי כך קובץ M2TS בגודל של 22GB, לקח לי בערך 11 שעות (802.11b).
מה עם תת-פורום PS3? לא כדאי להקים אחד כזה?
איציק.
תוריד את התוכנה הבאה:
התוכנה בעצם תיצור שרת WEB על המחשב שלך בפורט 8192 ותציג את הדיסק שלך כקובץ HTML ואז אתה תיכנס דרך הדפדפן של ה-PS3 למחשב שלך ותוכל לשמור את הקבצים.
איציק.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
Itsik כתב:יש אפשרות להעתקת קבצים שה-PS3 מכיר, אם כי הדרך לא קונבנציונלית![]()
תוריד את התוכנה הבאה:
איציק....
מצטרף לדעתו של איציק
לדעתי צריך ליצור שרשור דביק לגבי ה-PS3, יש רבים(אני חושב) שמעונינים
לרכוש אותו בגלל יכולות ניגון BD, אבל יש שאלות שלי לפחות לא פתורות לגבי
"אזורים", סטרימר(?) גרסאות יפניות וכו.
בקיצור אשמח לשרשור כזה,מנהלים
לי יש PS3ואני מצטרף להמלצה על פורום ספציפי
אני בטוח שעם היכולות המופלאות של הPS3 קרוב היום שהצלחתו בארץ ובחול תגדל אפילו מעבר להצלחת קודמו הPS2
סוני אמנם הוציאה לשוק מכשיר יקר אך הוא בדרגה אחת מעל כולם והעכוב ביציאה שלהם איפשר להם לצאת עם נגן BD מובנה ושלל פונקציות רחבות +גרפיקה מדהימה בFULL HD
(אני צופה בBD על מסך BRAVIA 40 X)
לדעתי הדגם עם המפרט הכי רחב שיוצא בארץ המחיר שלו ריאלי ואין עליו רווח גדול ועיקר הרווח יבוא מקנית כותרים והורדות בתשלום מהSTORE שבPLAYSTATION NERWORK
מומלץ בחום לכולם
אני מקוה שהאתר יעשה מאמר בקורת בהקדם על הPS3
אני בטוח שעם היכולות המופלאות של הPS3 קרוב היום שהצלחתו בארץ ובחול תגדל אפילו מעבר להצלחת קודמו הPS2
סוני אמנם הוציאה לשוק מכשיר יקר אך הוא בדרגה אחת מעל כולם והעכוב ביציאה שלהם איפשר להם לצאת עם נגן BD מובנה ושלל פונקציות רחבות +גרפיקה מדהימה בFULL HD
(אני צופה בBD על מסך BRAVIA 40 X)
לדעתי הדגם עם המפרט הכי רחב שיוצא בארץ המחיר שלו ריאלי ואין עליו רווח גדול ועיקר הרווח יבוא מקנית כותרים והורדות בתשלום מהSTORE שבPLAYSTATION NERWORK
מומלץ בחום לכולם
אני מקוה שהאתר יעשה מאמר בקורת בהקדם על הPS3
הי איציק,
תודה על התגובה...אבל גם אני הגעתי לתוכנה הנ"ל, למרות שקיום קוראים לה - PS3 Media Center X.
דווקא עם רשת G העברה הייתה יחסית מהירה, אז יש עוד תקווה!
אני גם בעד פורום PS3 וממליץ לחברי הפורום אשר מתלבטים בין streemer ו - HTPC לשקול גם את האפשרות של ה- PS3 שכולל בתוכו גם נגן BD....
תודה על התגובה...אבל גם אני הגעתי לתוכנה הנ"ל, למרות שקיום קוראים לה - PS3 Media Center X.
דווקא עם רשת G העברה הייתה יחסית מהירה, אז יש עוד תקווה!
אני גם בעד פורום PS3 וממליץ לחברי הפורום אשר מתלבטים בין streemer ו - HTPC לשקול גם את האפשרות של ה- PS3 שכולל בתוכו גם נגן BD....