האם האפליקציה של פרטנר טיוי עובדת על האמזון סטיק?

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
danielpo123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191

שליחה

אפליקציות אנדרואיד אחרות (כמו קודי) עובדות על FireOS

כנ"ל לגבי סטינג טיוי - האם האפליקציה תעבוד?
באופן כללי האם האמזון סטיק יכול להריץ אפליקציות שנועדו לAndroid TV?

תודה מראש

danielpo123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191

שליחה

@danielpo123
·

משיטוט בגוגל אני רואה שבאופן כללי על מנת להפעיל אפליקציות AndroidTV על האמזון סטיק (שמריץ FireOS), צריך לעשות רוט למכשיר..
קיצר זה מסובך

אם למישהו יש ניסיון אחר בתחום, אשמח לשמוע

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352

שליחה

פרטנר לא פירסמו את האפליקציה שלהם לאנדרואיד TV.האפליקציה שהם כן שחררו תוכננה לסלולריים וטאבלטים, כך שעלולות להיות תקלות בשימוש בה בסטרימר של אנדרואיד. מה גם שאי אפשר להשתמש בשלט בנוחות כמו באנדרואיד TV, אלא באמצעות עכבר ומקלדת.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4941

שליחה

danielpo123 כתב:@danielpo123
·

משיטוט בגוגל אני רואה שבאופן כללי על מנת להפעיל אפליקציות AndroidTV על האמזון סטיק (שמריץ FireOS), צריך לעשות רוט למכשיר..
קיצר זה מסובך

אם למישהו יש ניסיון אחר בתחום, אשמח לשמוע
...
אין שום צורך ב root וזה לא מסובך כלל :)
סלקום ו סטינג TV רצים שניהם באופן חלק.
פרטנר לא שחררו ApK ל Android TV אז כלל לא טרחתי לבדוק אותם למען האמת…
ראה כאן למשל —
https://www.hometheater.co.il/vt286401.html
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

afiul
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329

שליחה

@danielpo123
·
זה גם מה שהרתיע אותי, אבל עם הרבה חפירה ומספר כשלונות, הצלחתי בסופו של דבר לבצע SIDELOAD ללא ROOT וגם להתקין את אפליקציית סלקום TV בשילוב של שתי האפליקציות הבאות:

1. APPS2FIRE - מאפשר לך להעלות אפליקציות שכבר פועלות על נייד וגם סתם קבצים מכל נייד אל הסטיק.

2. ES EXPLORER - שפשוט הורדתי אל הסטיק ישירות מחנות אמזון. אפשר לי לבצע התקנה של קובץ הAPK של סלקום TV שהעליתי אל הסטיק באמצעות APP2FIRE. זה נדרש מכיוון שה-APP2FIRE לא מאפשר לך להתקין אפליקציות שאינן במצב מוצקן כבר על הנייד. ואת ה-APK של סלקום TV (גרסת טלויזיות חכמות) לא הצלחתי בשום צורה להתקין על הנייד. לא הייתי מצליח, אז ה-APP2FIRE היה פשוט מעביר אותו במצב מותקן ובקלות.

לכשתהיה אפליקצייה מתאימה (לא לנייד) של פרטנר, אני מניח שניתן לבצע אותו הליך.

אגב - בסופו של דבר, אני עדיין לא מצליח להשתמש באפליקציה בשל בעיית זיהוי סיסמה מעצבנת שכבר התייחסו אליה כאן בפורום

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”