המון ניתוקים לאחר החלפה לVR600

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
GuyKhmel פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235

שליחה

אז לאור ההחלפה לטובת רשת של 5G ועוד החלפתי ראוטר מסוג dlink DSL-G225 שעבד בסה"כ בסדר
ל TPLink VR600.

הצלחתי להגדיר כמו שצריך והכל, מה שכן, באופן די תכוף הוא מתנתק (כלומר, מצליח לעבוד, ואז מתנתק).

מעלה פה את הלוג מהראוטר, אולי זה יעזור לחלק להבין מה נדפק

מחובר לאקספון, על 100 מגה (בפועל -47~) בתשתית VDSL של בזק

*** עריכה ***
הדבר היחיד שמחשיד הוא הכיתוב 'You are already connected, access denied'
לכן, ניסיתי בהגדרות הDSL בראוטר, לבחור לשים את שדה הConnection Mode לערך Manual עם Idle Timeout = 0

*** עריכה 2 ****
אז זה לא פתר את הבעיה
מסתכל שוב בלוג ומגלה שם
DSL Link Down

ממה זה יכול להגרם?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388

שליחה

@GuyKhmel
·

הסינכרון של המודם גם נופל? אפשר לראות את זה או בעזרת נורית ה-DSL בזמן הנפילה או לפי כמה זמן המודם מסונכן שאמור להופיע בממשק ניהול של הראטר. אם יש נפילות בסנכרון של המודם זה כנראה בעיה בתשתית ובזק צריכים לטפל בזה.

שווה לנסות: א. לעדכן קושחה הכי עדכנית ב. לאפס הגדרות (factory defaults) ולהגדיר את החייגן מחדש. ממה שאני מכיר אין שום סיבה לגעת בהגדרות של ה-VDSL וכו' - אתה כנראה רק תקלקל דברים אם אתה משחק שם.

אם עדיין יש לך את ה-G225 תבדוק שוב האם הכל הכל תקין איתו. אם באמת אתה מחליף ביניהם הלוך חזור ורואה בוודאות שזה ה-VR600 אשם אז כנראה שבאמת יש בו בעיה (עדיין כך החשבון שאם הקו לא יציב זה יכול להביא לנפילות בתדירות שונה עם ציודים שונים אז אולי ב-G225 יש לך נפילות רק פעם בכמה ימים וב-VR600 יותר תדיר).

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3846

שליחה

כשהיתי ב 018 היה לי אותו סיפור יום אחד אחרי חודשיים מיום שהצטרפתי לשוק הסיטונאי
הסנכרון היה נופל כל כמה דקות נופל וחוזר ככה יומיים רצוף אחרי אין ספור טלפונים ל 018
לא הצליחו לסדר שלחו לי טכנאי חיצוני לבדוק תשתית הנציג של 018 אמר לי שהטכנאי בודק
רק את התשתית עד הארון של בזק מעבר לזה זה באחריות הלקוח

לא הגיע לא טכנאי לא נעליים התקשרתי שוב ל 018 הפעם נציג אמר ''שהיה טכנאי'' אצלך
בדק ומצא שהכל תקין נציג הציע לי או שתביא חשמלאי פרטי למתוח כבל דרופ חדש עד הבית
שאנחנו נשלח לך טכנאי בעלות של 250 שח

יום למחורת התקשרתי לבזק ניידתי את התשתית חזרה לבזק אחרי 40 דקות מרגע סיום השיחה
הכל חזרה לעבוד ללא שום ביקור טכנאי של בזק

מנוי ב 100 בפועל מקבל 70 יציב

תעבור לבזק חזרה תראה איך הכל חוזר לעבוד כמו שצריך בלי שום טלפונים למוקד הטכני

GuyKhmel פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235

שליחה

@MrYair

אני בדיוק במצב הזה
ב018
·

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

GuyKhmel כתב:@MrYair

אני בדיוק במצב הזה
ב018
·
...
אז 99.9 אחוז הבעיה היא לא בראוטר שלך
אלה ''כנראה'' בזק משחקת לך בתשתית בכוונה
כדי שתלונן ותתנתק מ 018 וה 018 אלה לא מספרים
את האמת ומאשימים את הלקוח שהבעיה היא בתשתית שלך

תעשה משהו מאוד פשוט
תתקשר לבזק תנייד תקו חזרה אליהם
ותראה איך הכל חוזר לעבוד כמו גדול ללא שום צורך בטכנאי.

אני חותך תZ אם זה לא חוזר לעבוד כמו שצריך אם הTPLINK שלך שיש לך ה VR600

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388

שליחה

@GuyKhmel
·

אם אתה רואה נפילות בסנכרון תדבר עם 018 שישלחו טכנאי לטפל בבעיה (ללא עלות). לי יש דווקא ניסיון בדיוק הפוך ממר.יאיר יש לי כרגע נפילות לעיתים רחוקות יחסית אבל מספיק שזה יפריע לי. דיברתי בזמנו עם אקפסון וכמובן שלחו טכנאי של בזק (לארון ברחוב וכמובן ללא עלות) והוא טען שהכל תקין. היות שהמשיכו הנפילות בסופו של דבר חזרתי לבזק בצפייה שהבעיה ישר תפתר. לא רק שהבעיה לא נפתרה, בזק אפילו לא הסכימה לשלוח טכנאי לדירה (הם ראו במחשב שחודש לפני זה נשלח טכנאי דרך אקספון וזה מבחינתם מספיק לנפנף אותי). מיותר לציין שחזרתי לשוק סיטונאי באקפסון ישר אחרי שהחודש חינם נגמר לי.

קרובי משפחה שיש להם גם אקספון גם קיבלו טכנאי ללא עלות מאקספון ובמקרה שלהם הוא גם סידר את הבעיה.

בקיצור פשוט תדבר עם אקפסון ותגלה את האמת בעצמך.

@MrYair
·

ראה לעיל את הסיפור שלי, אתה מוזמן לחתוך את מה שאמרת שתחתוך.

אם אתה רוצה להיות פראייר ולשלם לבזק מחיר לא הגיוני זה החלטה שלך אבל למה לבלבל אנשים אחרים. המקרה שלך היה מקרה חריג ולא מייצג כמו שיש בכל החברות. אם אתה לא מאמין לי, תחזור לשוק סיטונאי באקספון ותגלה את האמת.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

eran405 כתב:@GuyKhmel
·

אם אתה רואה נפילות בסנכרון תדבר עם 018 שישלחו טכנאי לטפל בבעיה (ללא עלות). לי יש דווקא ניסיון בדיוק הפוך ממר.יאיר יש לי כרגע נפילות לעיתים רחוקות יחסית אבל מספיק שזה יפריע לי. דיברתי בזמנו עם אקפסון וכמובן שלחו טכנאי של בזק (לארון ברחוב וכמובן ללא עלות) והוא טען שהכל תקין. היות שהמשיכו הנפילות בסופו של דבר חזרתי לבזק בצפייה שהבעיה ישר תפתר. לא רק שהבעיה לא נפתרה, בזק אפילו לא הסכימה לשלוח טכנאי לדירה (הם ראו במחשב שחודש לפני זה נשלח טכנאי דרך אקספון וזה מבחינתם מספיק לנפנף אותי). מיותר לציין שחזרתי לשוק סיטונאי באקפסון ישר אחרי שהחודש חינם נגמר לי.

קרובי משפחה שיש להם גם אקספון גם קיבלו טכנאי ללא עלות מאקספון ובמקרה שלהם הוא גם סידר את הבעיה.

בקיצור פשוט תדבר עם אקפסון ותגלה את האמת בעצמך.

@MrYair
·

ראה לעיל את הסיפור שלי, אתה מוזמן לחתוך את מה שאמרת שתחתוך.

אם אתה רוצה להיות פראייר ולשלם לבזק מחיר לא הגיוני זה החלטה שלך אבל למה לבלבל אנשים אחרים. המקרה שלך היה מקרה חריג ולא מייצג כמו שיש בכל החברות. אם אתה לא מאמין לי, תחזור לשוק סיטונאי באקספון ותגלה את האמת.
...
אני לא חוזר לשוק סיטונאי גם בחינם
אני מעדיף לשלם טיפה יותר אבל לישון בשקט.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”