היי.
ברשותי סט רמקולים של OPERA
קדמיים - מדפיים - PRIMA.
אחורים מדפיים MEZZA
סנטר של OPERA.
סאב פשוט PSW110 של פולק אודיו.
עד לפני חודשיים הייתי עם פיוניר 1018 ששירת אותי נאמנה אך החלטתי למכור כדי לשדרג לרסיבר תומך 4K.
כעת אני עם DENON ישן, 1906, ומחכה לירידת מחיר על רסיבר כדוגמת ה DENON 1300, פיוניר 932 ודומיהם (כלומר רסיבר עד בערך 2000 ש"ח).
לאחרונה התחלטתי להתלבט האם בכלל השדרוג יתן לי משהו.
נטפליקס אני רואה באפליקציה המובנית בטלוויזיה.
קודי במי בוקס שמחובר גם הוא ישירות לטלוויזיה .
את האודיו אני מוציא עם כבל אופטי לרסיבר ובסך הכל אני די מרוצה ממש שיש.
אני לא רואה תכנון קרוב לאטמוס.
ארגיש באיזשהו שיפור עם רסיבר חדש?
תודה!
התייעצות, החלפת רסיבר ישן או להישאר עם הקיים?
-
shemsha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1170
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9466
- שם מלא: אורי
אני עברתי מרסיבר דיוטי פרי לדנון 2300 והשיפור מורגש בזכות מערכת הכיול - כל נושא הסראונד נשמע אחרת לגמרי.
לגבי ירידת מחיר - אין מה לצפות לירידה משמעותית כי המחירים של דגמי 2017 לא ירדו עוד הרבה (אני פשוט משווה למחיר ה 2300 שאני קניתי לפני שנה ב black friday לעומת היום)
לגבי ירידת מחיר - אין מה לצפות לירידה משמעותית כי המחירים של דגמי 2017 לא ירדו עוד הרבה (אני פשוט משווה למחיר ה 2300 שאני קניתי לפני שנה ב black friday לעומת היום)
-
shemsha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1170
תודה. ה 1300 כבר ירד בכ 200-300 ש"ח בעבר לעומת מחירו הנוכחי (1800). זה מעט, אבל בגלל שאני לא לחוץ, לא מפריע לי להמתין.
הפיוניר במחיר יחסית נחמד (2000), אבל לא יודע אם עדיף על הדנון.
אגב, קח בחשבון שהייתי עד לא מזמן עם פיוניר 1018 שהוא אמנם ישן יחסית אבל היה עם אחלה מערכת כיול.
מודה שאני לא מרגיש בהבדל ניכר בינו לבין ה DENON 1906 שיש לי עכשיו שהוא ישן יותר ובלי יותר מדי כיול.
הפיוניר במחיר יחסית נחמד (2000), אבל לא יודע אם עדיף על הדנון.
אגב, קח בחשבון שהייתי עד לא מזמן עם פיוניר 1018 שהוא אמנם ישן יחסית אבל היה עם אחלה מערכת כיול.
מודה שאני לא מרגיש בהבדל ניכר בינו לבין ה DENON 1906 שיש לי עכשיו שהוא ישן יותר ובלי יותר מדי כיול.