· מי שמנוי הוט ולא רואה VOD חינם הוא פראייר. להתקשר ולבקש מבצעי שימור כולל ויאודי 255 שח לחודש טריפל כולל VOD.
יש בפורום מספיק דוגמאות ואני כבר שנתיים ככה.
ariesjer כתב:כמו שבסטינג לא יראו את כל התכנים של YES... אבל עדיין זה שירות הרבה יותר נרחב.
...
·אני מעריך שבעוד כמה שנים שיגמר החוזה בין יס לחברת חלל תקשורת
ושיהיו להרבה לקוחות בישראל אינטרנט סיב אופטי אז אפשר יהיה דרך האינטרנט לראות את כל התכנים של יס
אבל שאלת המחיר עוד לא ידועה
מי יודע אולי אם יס תראה שכמות המצטרפים לסטינג טיוי תהיה הרבה יותר גדולה שהיא תרשה לעצמה אבל אני לא יודע באיזה מחיר לשדר שם עוד תכנים מיס
·אני מעריך שבעוד כמה שנים שיגמר החוזה בין יס לחברת חלל תקשורת
ושיהיו להרבה לקוחות בישראל אינטרנט סיב אופטי אז אפשר יהיה דרך האינטרנט לראות את כל התכנים של יס
אבל שאלת המחיר עוד לא ידועה
מי יודע אולי אם יס תראה שכמות המצטרפים לסטינג טיוי תהיה הרבה יותר גדולה שהיא תרשה לעצמה אבל אני לא יודע באיזה מחיר לשדר שם עוד תכנים מיס
...
·החזון של יס הוא להפרד לחלוטין מהלווין מממירים ומטכנאים.
ariesjer כתב:רק שתדעו: אבי גבאי, כמנכ"ל בזק, רצה ש-YES יעברו לשידור דרך האינטרנט ואלוביץ' התנגד(מעניין למה.. רמז: "חלל") וזו אחת הסיבות שהוא עזב את בזק.
...
·אז עכשיו בלית ברירה הם נכנסים לשידור באינטרנט (ממחר STING TV) כשהם עם הגב לקיר אחרי שכולם כולל הוט עלו בשירות מוזל דרך האינטרנט.
היו יכולים לפני שנים להוזיל עלויות ולעבור לשידור דרך האינטרנט (כמו שהם משדרים את הויאודי שלהם ) ולחסוך כאמור טכנאים ממירים תיקונים וענינים.
לא בטוח ששידור באינטרנט למאות אלפי לקוחות יס יותר זול מהשידור בלווין.
ב-2016 עלה ליס השידור בעמוס 65,000,000 ש"ח, כאשר היו לה באותה שנה 614,000 לקוחות.
כלומר עלות חודשית ללקוח של 9 ש"ח.