Amazon Echo Vs. Google Home?
אני הולך על גוגל מיני, למרות שאין תמיכה מלאה וצריך bridge , אבל המחיר שלו מאוד זול, הרמקול שלו הרבה יותר טוב מה-echo dot.
יותר קשה להעיר אותו, אבל אחרי שהערת, הוא עובד יותר טוב מ-echo בסביבה רועשת (למרות שלאחרונה אמזון השתפרו).
הגוגל מיני יותר קטן
חיסרון של גוגל מיני (לא משמעותי) - כרגע נוטרל האפשרות להפעיל על ידי לחיצה, יתאפשר בהמשך.
יותר קשה להעיר אותו, אבל אחרי שהערת, הוא עובד יותר טוב מ-echo בסביבה רועשת (למרות שלאחרונה אמזון השתפרו).
הגוגל מיני יותר קטן
חיסרון של גוגל מיני (לא משמעותי) - כרגע נוטרל האפשרות להפעיל על ידי לחיצה, יתאפשר בהמשך.
@R-יק
·יש לי echo dot, google home, google mini.
כרגע אני די זונח את האקו, הייתרון המגניב היחידי שלו שאפשר לעשות drop-in, ז״א להתחיל שיחה קולית עם הילדים כשהם בבית.
קניתי בוולמרט דרך ushops, זה עולה בסביבות 40$ (עם קופון) ועוד 20$ משלוח (עם קופון), ואז אתה מקבל מתנה קופון של 25$ (גוגל אקספרס)...
·יש לי echo dot, google home, google mini.
כרגע אני די זונח את האקו, הייתרון המגניב היחידי שלו שאפשר לעשות drop-in, ז״א להתחיל שיחה קולית עם הילדים כשהם בבית.
קניתי בוולמרט דרך ushops, זה עולה בסביבות 40$ (עם קופון) ועוד 20$ משלוח (עם קופון), ואז אתה מקבל מתנה קופון של 25$ (גוגל אקספרס)...
האמת יש חסרון שאין אפשרות להפעיל מוזיקה דרך האפליקציה בגוגל אלא רק בדיבור.
אבל יתרון בולט לגוגל שברמת האפליקציה אפשר לעשות קיצור דרך שכשאתה אומר X זה כאילו אמרת Y.
מאוד שימושי, להגיד לגוגל בוקר טוב והוא יבין לבד מה לעשות... וכד׳
אבל יתרון בולט לגוגל שברמת האפליקציה אפשר לעשות קיצור דרך שכשאתה אומר X זה כאילו אמרת Y.
מאוד שימושי, להגיד לגוגל בוקר טוב והוא יבין לבד מה לעשות... וכד׳
·האמת שלי הכפתור די חסר. מעבר לכך, לא התחייבו שהוא יופעל.ahiel כתב:אני הולך על גוגל מיני, למרות שאין תמיכה מלאה וצריך bridge , אבל המחיר שלו מאוד זול, הרמקול שלו הרבה יותר טוב מה-echo dot.
הגוגל מיני יותר קטן
חיסרון של גוגל מיני (לא משמעותי) - כרגע נוטרל האפשרות להפעיל על ידי לחיצה, יתאפשר בהמשך....
ראיתי שהמיני שלי לא מתעדכן לגירסה החדשה, ובתמיכה אמרו לי שהוא ייתעדכן רק ברשת אמריקאית. תוכל בבקשה לבדוק מה הגירסא אצלך?
·אתה מדבר על האפליקציה Home? היא משמשת רק להגדרות. Cast למכישרי ה Home, שהם למעשה Chromecast אתה יכול לעשות מכל אפליקציה באנדרואיד.ahiel כתב:האמת יש חסרון שאין אפשרות להפעיל מוזיקה דרך האפליקציה בגוגל אלא רק בדיבור....
אני עם אלקסה אבל קצת מתבאס כי לא ניתן להפעיל יוטיוב שירים וכו זה החיסרון כרגע שמפריע לי במיוחד (למה אני צריך לשלם כסף על משהו שמגיע חינם)
מה שכן ההתממשקות לורה פגז קלה ונוחה
מה שכן ההתממשקות לורה פגז קלה ונוחה
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
@R-יק
·
אישית אני עובד עם אלכסה. יש לי שני דוטים - אחד בסלון ואחד בחדר שינה, ועוד אקו מלא בחדר עבודה.
כשהתחלתי - לגוגל לא היה פתרון קטן וזול ככה שבכלל לא היתה שאלה.
ממה שאני רואה ברשת - אמאזון עדיין מנצחים בזיהוי הקולי, וגם בממשקים לבית החכם. גוגל מנצחים במידע שאפשר לקבל.
היתרון הכי גדול של גוגל (אני מת כבר שאמאזון יישמו את זה) - זה זיהוי המשתמש לפי הקול. היום אם אתה רוצה לעבוד בבית עם מספר משתמשים במקביל (למשל אתה רוצה לשמוע את הקלנדר וגם אשתך) אתה צריך לעשות Alexa, switch user, בעוד שגוגל יודע לתמוך במספר משתמשים במקביל ומזהה אותם קולית.
למעט הנקודה הזאת אבל, האקו דוט עובדים לי יופי - הם מנגנים ספוטיפיי בצורה יוצאת מן הכלל, כולל אפשרות לשליטה מהטלפון, ומעבירים את האודיו למערכת בבלוטות בצורה נוחה. וזה מתממשק לי בצורה מושלמת גם להארמוני, גם להומסיר, וגם לפיליפס היו. בקרוב אני גם קונה מחשב השקייה שגם מתממשק לאלכסה (אם כי יש מצב שגם לגוגל) - בגישת "alexa, tell rachio it is raining today" ואז הוא לא משקה היום.
·
אישית אני עובד עם אלכסה. יש לי שני דוטים - אחד בסלון ואחד בחדר שינה, ועוד אקו מלא בחדר עבודה.
כשהתחלתי - לגוגל לא היה פתרון קטן וזול ככה שבכלל לא היתה שאלה.
ממה שאני רואה ברשת - אמאזון עדיין מנצחים בזיהוי הקולי, וגם בממשקים לבית החכם. גוגל מנצחים במידע שאפשר לקבל.
היתרון הכי גדול של גוגל (אני מת כבר שאמאזון יישמו את זה) - זה זיהוי המשתמש לפי הקול. היום אם אתה רוצה לעבוד בבית עם מספר משתמשים במקביל (למשל אתה רוצה לשמוע את הקלנדר וגם אשתך) אתה צריך לעשות Alexa, switch user, בעוד שגוגל יודע לתמוך במספר משתמשים במקביל ומזהה אותם קולית.
למעט הנקודה הזאת אבל, האקו דוט עובדים לי יופי - הם מנגנים ספוטיפיי בצורה יוצאת מן הכלל, כולל אפשרות לשליטה מהטלפון, ומעבירים את האודיו למערכת בבלוטות בצורה נוחה. וזה מתממשק לי בצורה מושלמת גם להארמוני, גם להומסיר, וגם לפיליפס היו. בקרוב אני גם קונה מחשב השקייה שגם מתממשק לאלכסה (אם כי יש מצב שגם לגוגל) - בגישת "alexa, tell rachio it is raining today" ואז הוא לא משקה היום.
·R-יק כתב:אז הרוב פה עם אמאזון דוט כי זה המכשיר הראשון שהיה? לא בגלל ייתרון משמעותי כזה או אחר?
האם מישהו יודע אם גוגל הום מתממשק לוורה בקלות או שיש בעיות עם הצמד הנ"ל?...
לא רק.... לאמזון יש כאמור יתרונות בזה שיש לו הרבה יותר ממשקים ותאימויות. בין היתר - לא ראיתי שיש פלאגין של גוגל הום לורה, אבל (סופסוף!) יש פלאגין לאלכסה. אמאזון כרגע מובילה באינטגרציות בית חכם וגם באיכות הזיהוי הקולי.
אגב... גוגל הום תומך ב Vera Concierge
http://veraconcierge.com/
http://veraconcierge.com/
קוד: בחירת הכל
Vera Concierge allows you to use Google Home or your Mobile Device (Android or Apple) via Google Assistant to interact with your Vera Controller(s) and their devices.
You can use the Vera Concierge to access multiple Veras, locally or remotely connected.
Not only can you use it command your devices ... you can also use it to get the status of a particular device, or find out what is currently active in your house.
It supports a wide variety of Vera Connected Device types:
Switches (Z-Wave, GC-100, Power Strips, PLTS, Combination, Virtual and Multi Switch)
Light Dimmers
Security Sensors (Door, Window, Motion)
Thermostats
Door Locks (Z-Wave and those controlled by the Garage Door Plugin)
Scenes and PLEG Actions
Alarm Partitions
Window Coverings
Temperature and Humidity Sensors
It automatically detects when you add, remove, or rename devices. It also provides facilities for the Vera Alerts plugin to send Text to Speech notifications to one, some, or all of your Google Home and Chrome cast devices that are connected to your LAN.