הסמל בערוצי הבית של yes
-
sheerBliss
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אחת לכמה זמן, כולל הלילה, ולאורך השנים האחרונות (לפחות) מופיע לעתים מזומנות סמל מעט שונה ומלוטש. הייתי אומר שמדובר בגרסה מעודנת ומסוגננת של הסמל הרגיל שרואים 95% מהזמן.
בערוצי הסרטים (5-1) ובדוקו הוא בגדול מוקטן ובערוצי הסדרות תוספת ה HD מונפשת (מסתובב אנכית) וגם סמל החברה (המעטפת/ ההילה)
בטוח רובכם שמתם לב. אני פשוט מנסה להבין מה הקטע ולקבל תשובה פשוטה שתניח את דעתי.
אין לי תלונות, אני בעד חחח דווקא יפה ומרענן לראות את זה כל פעם
בערוצי הסרטים (5-1) ובדוקו הוא בגדול מוקטן ובערוצי הסדרות תוספת ה HD מונפשת (מסתובב אנכית) וגם סמל החברה (המעטפת/ ההילה)
בטוח רובכם שמתם לב. אני פשוט מנסה להבין מה הקטע ולקבל תשובה פשוטה שתניח את דעתי.
אין לי תלונות, אני בעד חחח דווקא יפה ומרענן לראות את זה כל פעם
ביום ששונו מספרי ערוצי הסדרות הסמל בcomedy השתנה למשהו אחר לגמרי, גדול יותר ובפונט אחר וללא העיגול בסמל של יס (טקסט בלבד).
לאחר מספר שעות חזר הלוגו הרגיל.
הייתי אומר שמשחקים עם הרעיון למיתוג מחדש, אבל זה עדיין לא מסביר את השימוש בסקיצות בערוץ פתוח.
לאחר מספר שעות חזר הלוגו הרגיל.
הייתי אומר שמשחקים עם הרעיון למיתוג מחדש, אבל זה עדיין לא מסביר את השימוש בסקיצות בערוץ פתוח.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
זה קורה באופן קבוע לקראת שינויי שעון. (עברנו אתמול לשעון חורף).
יכול להיות שזה איזשהו סיגנל לממירים לבצע עדכון שעה...
יכול להיות שזה איזשהו סיגנל לממירים לבצע עדכון שעה...
אז כמו שחשבתי - מדובר במיתוג מחדש.
היום הלוגו בכלל הערוצים של יס התעדכן לאותו לוגו שהיה מספר שעות בקומדי בשבוע שעבר.
גם באתר של יס וברשתות החברתיות כבר מופיע הלוגו החדש
אגב גם המעברונים בערוצי יס קיבלו סגנון עיצובי חדש
היום הלוגו בכלל הערוצים של יס התעדכן לאותו לוגו שהיה מספר שעות בקומדי בשבוע שעבר.
גם באתר של יס וברשתות החברתיות כבר מופיע הלוגו החדש
אגב גם המעברונים בערוצי יס קיבלו סגנון עיצובי חדש