ערוץ רשת סיים את שידוריו תחת ערוץ 2

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #1 

כעת מופיעה שקופית על סיום הערוץ והמעבר לאפיק 13 החל מה 1.11
בחצות ערוץ קשת ישדר ליומיים. ואז ערוץ 22 יסגר באופן סופי.
רשת ביקשה שהחל ממחר האפיק החדש שלה יעלה (שקופית על המעבר) מהסיבה שכך היו ימי השידור שלה.
מעניין לראות אם זה מה שיהיה.

Alfonso
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

nir-vaknin כתב:כעת מופיעה שקופית על סיום הערוץ והמעבר לאפיק 13 החל מה 1.11
בחצות ערוץ קשת ישדר ליומיים. ואז ערוץ 22 יסגר באופן סופי.
רשת ביקשה שהחל ממחר האפיק החדש שלה יעלה (שקופית על המעבר) מהסיבה שכך היו ימי השידור שלה.
מעניין לראות אם זה מה שיהיה.
...
·לא יקרה כי זה לא הוגן. זה שלא התמזל מזלה של רשת והיא נאלצה לשדר בסוף השבוע האחרון שלפני סוף ערוץ 2, זה לא אומר שמותר להפלות את קשת ואת עשר - הן לא יקבלו את התדרים 14 ו-12 לפני הזמן

ran241
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #3 

1, אני פרסמתי קודם על סיום שידורי רשת בערוץ 2
2, גם עכשיו יש ביס לפעמים בערוץ 13 פרומו לא קצר בזמן של חברת רשת

nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #4 

ran241 כתב:1, אני פרסמתי קודם על סיום שידורי רשת בערוץ 2
2, גם עכשיו יש ביס לפעמים בערוץ 13 פרומו לא קצר בזמן של חברת רשת
...
·לא ראיתי פרסום בפורום זה ועל כן פרסמתי. אין פה תחרות מי רשם לפני מי. קח אוויר חבר.
אני לקוח בסלקום אז אין בנתיים את האפיק הזה.

ran241
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

nir-vaknin כתב:
...
...
·לא ראיתי פרסום בפורום זה ועל כן פרסמתי. אין פה תחרות מי רשם לפני מי. קח אוויר חבר.
אני לקוח בסלקום אז אין בנתיים את האפיק הזה.
...
·
לא כועס אני הצעתי בשביל ידע בלדעת מה קורה בנושא הזה
אין לי בעיה בנושא הזה לזרום איתך בכיף(:
נערך לאחרונה על ידי ran241 ב 29/10/2017 1:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 32 פעמים

שליחה #6 

הזכייניות לא מבינות שהן ממאיסות את עצמן על הצופים עם הפמפום הבלתי פוסק הזה בחודש האחרון? יכלו לעשות את זה יותר בעדינות. מה גם שמהר מאד רוב הצופים יבינו מה לעשות ולאיזה ערוץ לעבור. הצופים הם לא טיפשים. הם יבינו שאין יותר ערוץ 22 אז הם יזפזפו ל-12 או 13 או 14 בהתאם למה שמעניין אותם. לא צריך לקדוח לנו בראש לאיזה ערוץ עוברים. הזכייניות היו צריכות להתמקד בתוכן שהם ייצרו (גם אם הוא ירוד בעיני רבים) לערוץ החדש ולא להתמקד בפרסום האפיק עצמו.

אני לא רואה ערוץ 22 בכללי, אבל הפמפום של רשת הפריע לי יותר משל קשת (גם קשת לא חסר להם) אבל להקדיש רצועות שלמות ל"מצעדי הרגעים הישראליים" וכל השטויות האלה גרם לי ממש לשנוא את רשת.

sss91
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

berlad26 כתב:הזכייניות לא מבינות שהן ממאיסות את עצמן על הצופים עם הפמפום הבלתי פוסק הזה בחודש האחרון? יכלו לעשות את זה יותר בעדינות. מה גם שמהר מאד רוב הצופים יבינו מה לעשות ולאיזה ערוץ לעבור. הצופים הם לא טיפשים. הם יבינו שאין יותר ערוץ 22 אז הם יזפזפו ל-12 או 13 או 14 בהתאם למה שמעניין אותם. לא צריך לקדוח לנו בראש לאיזה ערוץ עוברים. הזכייניות היו צריכות להתמקד בתוכן שהם ייצרו (גם אם הוא ירוד בעיני רבים) לערוץ החדש ולא להתמקד בפרסום האפיק עצמו.

אני לא רואה ערוץ 22 בכללי, אבל הפמפום של רשת הפריע לי יותר משל קשת (גם קשת לא חסר להם) אבל להקדיש רצועות שלמות ל"מצעדי הרגעים הישראליים" וכל השטויות האלה גרם לי ממש לשנוא את רשת.
...
·רשת יותר הגזימו? קשת עשו ׳סטופ׳ באמצע שידור (עם שאולי) שהסביר על המעבר

אבל לגבי הנושא - כן, מהלך תמוה של רשת, יכלו לשדר רגיל עם פרסומות (כסף!) אבל העדיפו עד 6 בבוקר לשדר שקופית + פרומואים

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #8 

השידור החי כרגע באתר רשת הוא 576p וכך גם התכנים המוקלטים באתר.
נראה האם ישודרג ל-HD או לפחות התכנים המוקלטים.

ran241
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

sss91 כתב:
...
...

אבל לגבי הנושא - כן, מהלך תמוה של רשת, יכלו לשדר רגיל עם פרסומות (כסף!) אבל העדיפו עד 6 בבוקר לשדר שקופית + פרומואים
...
·
כנראה הם רוצים זמן להתכונן לערוץ 13
אבל גם לא לשדר את מבזק חדשות ערוץ 2 ב 12 בלילה?
עד כדי כך?
זה לא שחדשות 2 ימשיכו לשדר גם ברשת

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

sss91 כתב:
...
...

...
בעיניי כן, נכון שזה מוגזם הסטופ שקשת עשו/עושים. אבל הספיישלים שרשת עשו מגוחכים בעיניי ומוגזמים. זה לא שבקשת יש יותר מדי מה לראות. פשוט רשת עלו לי על העצבים יותר.

בכלל לדעתי רשת ינצחו ברייטינג את קשת בלונג ראן. פשוט כי לרשת יש את כל מותגי הריאלטי, ואלו מביאים את הרייטינג הגדול. במיוחד שקשת שיבצה את "ארץ נהדרת" במוצ"ש מול "המירוץ למיליון" לדעתי לקשת וארץ נהדרת אין סיכוי ברייטינג. אולי רק בשבוע הראשון כן. אבל אח"כ לקשת אין סיכוי לדעתי.

ran241
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

berlad26 כתב:
...
...
בעיניי כן, נכון שזה מוגזם הסטופ שקשת עשו/עושים. אבל הספיישלים שרשת עשו מגוחכים בעיניי ומוגזמים. זה לא שבקשת יש יותר מדי מה לראות. פשוט רשת עלו לי על העצבים יותר.

בכלל לדעתי רשת ינצחו ברייטינג את קשת בלונג ראן. פשוט כי לרשת יש את כל מותגי הריאלטי, ואלו מביאים את הרייטינג הגדול. במיוחד שקשת שיבצה את "ארץ נהדרת" במוצ"ש מול "המירוץ למיליון" לדעתי לקשת וארץ נהדרת אין סיכוי ברייטינג. אולי רק בשבוע הראשון כן. אבל אח"כ לקשת אין סיכוי לדעתי.
...
·לרשת מאוד חשוב להצליח אז מההצלחה שלה היא מרשה לעצמה לעשות פרומאים בגודל גדול בזמן השידור
זה בגודל גדול מידי.
והיא יודעת שיש הרבה אנשים שרוצים לראות האח הגדול אז מתי שמתחילים השידורים של הערוצים החדשים היא רוצה ב 12 בלילה לשדר תוכנית מיוחדת בקשר לאח הגדול

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

ran241 כתב:
...
...
·לרשת מאוד חשוב להצליח אז מההצלחה שלה היא מרשה לעצמה לעשות פרומאים בגודל גדול בזמן השידור
זה בגודל גדול מידי.
והיא יודעת שיש הרבה אנשים שרוצים לראות האח הגדול אז מתי שמתחילים השידורים של הערוצים החדשים היא רוצה ב 12 בלילה לשדר תוכנית מיוחדת בקשר לאח הגדול
...
ושוב זה יהיה גימיק כי "בשלישי בערב אתם תכירו את האחות הגדולה" זה גימיק שלצערי עדיין עובד על אנשים. כי המקסימום שהדבר הזה אומר זה שיכריזו באופן רשמי על בר רפאלי כמנחה ואולי על רוית מנדל כעורכת (הקול של האח הגדול) של התכנית. כאילו הזכייניות עדיין חושבות שאנחנו ב-2002 עם גימיקים כאלה.

ran241
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

מי שניצח מהמהלך שערוץ 2 לבינתים נסגרלפני 12 בלילה זה שאר הערוצים הישראלים
כמו ערוץ 10 ערוץ 20 ערוץ 24

למי שמכור לאח הגדול בשביל גם גימיק קטן יכול לשנות בהרבה
נראה לי יש אנשים שמכורים לאח הגדול שעד עכשיו הם לא רגועים בנפש כי חשוב להם לדעת כמה שיותר פרטים על האח הגדול
ואני לא יודע כמה זמן באמת ידברו בתחילת יום רביעי על האח הגדול זה יכול להיות דקה וזה יכול להיות יותר מזה לדעתי זה יהיה משדר ארוך עם הרבה מריחות מהעונות הקודמות של האח הגדול בקשת ובעולם רק כדי לגרום למי שאוהב את האח הגדול להשאר כבר ביום תחילת השידורים של הערוצים החדשים בלהיות בערוץ רשת
כי שם המשחק פה זה כמה שיותר קבלת רייטינג לכמה שיותר הצעות פרסומים כדי לקבל מזה את הכסף להמשך הפעילות של הזכיינית
נערך לאחרונה על ידי ran241 ב 29/10/2017 1:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

ran241 כתב:מי שניצח מהמהלך שערוץ 2 לבינתים נסגרלפני 12 בלילה זה שאר הערוצים הישראלים
כמו ערוץ 10 ערוץ 20 ערוץ 24
...
בעיקרון כן. אבל גם ככה כמה רייטינג יש כבר בשעות האלה.. זה די זניח.

sheerBliss
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #15 

ביום רביעי נזכה גם לראות בלוגו של ערוץ עשר את המספר 14 בתוך העיגול הקטן :wink:
למותר לציין שהעיצוב תוכנן להצגה ב HD למגינת ליבם של לקוחות סלקום וצופי עידן+
בתוך כך, כמי שנשאר ער כל הלילה, הממיר של יס הטעה אותי לחשוב שהשעה עכשיו 5 אבל עד מהרה הצצה בשעון הקיר בישרה כי "רק" 4
השעה בממיר בטח תתעדכן בשעה 6 DST
05:59 יתחלף ל- 05:00

ran241
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

בכל אופן
גם עכשיו וגם אחרי הפיצול
בכל 3 הערוצים האלה מה שמשודר רוב שעות היום זה חדשות ואקטואליה
למדו את זה מהערוצים המסחרים של ארצות הברית נראה לי

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

ran241 כתב:בכל אופן
גם עכשיו וגם אחרי הפיצול
בכל 3 הערוצים האלה מה שמשודר רוב שעות היום זה חדשות ואקטואליה
למדו את זה מהערוצים המסחרים של ארצות הברית נראה לי
...
יהיו יותר תכניות אקטואליה וחדשות מהסיבה הפשוטה שהן תכניות אולפן ולכן יותר זולות להפקה.

אני רואה שהתבלבלתי. זכרתי שארץ נהדרת שובצה למוצ"ש אבל החליפו בימים והיא עכשיו בימי רביעי. עדיין מול המירוץ למיליון. ועדיין לדעתי המרוץ למיליון תנצח ברייטינג החל מהשבוע השני לשידורים. יכול להיות בגלל שארץ נהדרת מתחילים עונה חדשה לעומת המירוץ למיליון שכבר שידרה כמה פרקים, אז יותר יצפו בארץ נהדרת ברביעי.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #18 

למי שעדיין מחובר ללוויין עמוס

ב1/11 משנים בלוויין את תדר הישן לתדר חדש 11095 H סימבול 11148 2/3 ויהיו בו 3 ערוצים בSD או 1148
רק הטכנאי קרמר

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”