איכות גרועה בכדורגל סלקום TV
שלום
יש לי סלקום TV כבר מעל שנה - בעיקר ל ספורט ONE
לאחרונה אני שם לב שכשאשר אני שם משחק בשידור ישיר הוא מנגן יפה בערך 10 שניות באיכות טובה
ואז יש קפיאה של 2-3 והאיכות יורדת פלאים,
זה לא היה בתחילת הדרך לא שיניתי שום דבר בצד שלי -
קו 40 ובבדיקה ב SPEED TEST אכן מתקבל 40+
ראוטר TP LINK ARCHER 910
הממיר מחובר קווית ב CAT 5
לא נשמע לי הגיוני , רעיונות יתקבל בברכה
יש לי סלקום TV כבר מעל שנה - בעיקר ל ספורט ONE
לאחרונה אני שם לב שכשאשר אני שם משחק בשידור ישיר הוא מנגן יפה בערך 10 שניות באיכות טובה
ואז יש קפיאה של 2-3 והאיכות יורדת פלאים,
זה לא היה בתחילת הדרך לא שיניתי שום דבר בצד שלי -
קו 40 ובבדיקה ב SPEED TEST אכן מתקבל 40+
ראוטר TP LINK ARCHER 910
הממיר מחובר קווית ב CAT 5
לא נשמע לי הגיוני , רעיונות יתקבל בברכה
הטכנולוגיה של סלקום היא אדפטיבית, כמו נטפליקס ושירותי OTT מתקדמים אחרים, וזה אומר שקצב הנתונים ואיכות התמונה מתאימים עצמם לרוחב הפס ובצורה הדרגתית ע"פ איכות האינטרנט שלכם - הוא תמיד יתחיל בתמונה בסיסית וימשוך את הסרט בקצב נתונים גבוה יותר (בסלקום זה עד 6Mbps ב-1080). כאשר הוידאו אינו מאוכסן בממיר עצמו אפילו לא לצורך Buffer . אם מהירות האינטרנט שיקבל לא רציפה, למשל אם החיבור הוא אלחוטי, סיכוי טוב שיעצור על איכות בסיסית. ההמלצה תמיד להשתמש בחיבור קבוע חוטי , וכמובן מהירות סבירה ובפרט אם מדובר בפעולות נוספות על הרשת (קיצור 40 מגה לפחות)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. תיקון קל - @Mad-Dog - יש כמובן Buffer
ב. לבעל הבעייה - האם אתה מנוי לטריפל? או שלא?
בעיקרון לסלקום יש כלי ניטור דיי טובים.
כמו שאמרו לך - אם יש לך בעייה כזו - זאת אומרת שיש לך בעיית רשת - זה לאו דווקא אומר בתוך הבית - אלא גם עד לשרתי ההגשה של הוידאו.
אם אתה לא מנוי שלהם לאינטרנט - יתכן שמכאן הבעייה.
כמו שאמרו לך - אם יש לך בעייה כזו - זאת אומרת שיש לך בעיית רשת - זה לאו דווקא אומר בתוך הבית - אלא גם עד לשרתי ההגשה של הוידאו.
אם אתה לא מנוי שלהם לאינטרנט - יתכן שמכאן הבעייה.
·מנוי של בזק+ בזק בינלאומי חבילה של 100 אבל תכלס באיזור שלי יש 40 ככה שזה נע בין 45-49Itay_Pollak כתב:א. תיקון קל - @Mad-Dog - יש כמובן Buffer
אם אתה לא מנוי שלהם לאינטרנט - יתכן שמכאן הבעייה....
ראוטר VR900 והכל מחובר קווית
לא היה איכפת לי שיהיה BUFFER של דקה אבל לדיברי סלקום זה לא משהו שהם יכולים לקנפג
דרך אגב היה נחמד אם סלקום היתה נותנת מידע לאיכות השידור + מהירות בזמן אמת בלחיצה על מקש כזה או או אחר על המסך
·מעודד שאני לא הוזהMad-Dog כתב:אם זה מעודד אותך גם אצלי איכות הספורט בינונית בערוצים ספורט 1 וספורט 2, אבל גרועה במיוחד ב ONE (לא רק לא HD אלה אפילו לא SD ממש בלתי נסבל)...
אני צופה ב ONE שמתחיל באיכות פצצה ויורד למצב שאני תוהה אם יש שלג בספרד
נערך לאחרונה על ידי avidror ב 21/11/2017 10:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
·avidror כתב:·מעודד שאני לא הוזה......
אני צופה ב ONE שמתכיל באיכות פצצה ויורד למצב שאני תוהה אם יש שלג בספרד...
אצלי כל הערוצים מתחילים באיכות גרועה אבל תוך דקה מסתדרים, חוץ מ ONE שנשאר באיכות גרועה ביותר