חיבור אינטגרייטד לרסיבר קולנוע ביתי Yamaha RX V663 ?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
camir1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

לחברי הפורום שלום. לא ידעתי אם לפרסם את השאלה בפורום זה או ברב ערוצי, השאלה נוגעת לשני התחומים.
אינני מגדיר את עצמי כאודיופיל אך הקשבה למוזיקה תופסת מקום נכבד בזמני הפנוי ומעוניין שהצליל יהיה איכותי . לאחרונה שדרגתי את הרמקולים הקידמיים מוורפדייל ל Opera Quinta , מבחינתי זו היתה קפיצת מדרגה באיכות הסאונד.
הרמקולים משודכים לרסיבר Yamaha RX V663 , בתצורה של 5.1 . ממוקמים בסלון, חלל בגודל בינוני 5X5 מ'.
השימוש במערכת הינה ל 90% מוזיקה וכ10% סרטים.
אני מעריך שאוכל להפיק מהרמקולים יותר אם יהיו משודכים למגבר סטריאו יעודי.
בנוסף מעוניין להתקדם לעידן ה Streaming. כעת שומע בעיקר דיסקים, וקבצים דיגטליים מה Xtreamer. בהתאם לכך מעוניין לחבר לרסיבר הקיים integrated amplifier . תחילה חשבתי על ה Moon Neo ace אך העלות מעבר לתקציב. לאחרונה נתקלתי בפרסום על מוצר חדש של ימהה שטרם נחת אצלנו. ה R-N803 Network Stereo Receiver
מצרף קישור : https://usa.yamaha.com/products/audio_v ... index.html
האם אוכל לחבר אותו לרסיבר הקיים אצלי ולהמשיך להינות גם מהאופציה של קולנוע ביתי ?
מצרף לשם כך צילום של דף העוסק בחיבורים הקיימים ברסיבר, מספר ההדרכה.
האם לדעתכם ארגיש, באותה קפיצת מדרגה מבחינת הסאונד, עם חיבור המגבר כפי שהיתה כשחיברתי את האופרה ?

אפשרות אחרת עליה אני חושב, הינה להשקיע את הסכום ברסיבר קולנוע ביתי חדש כגון :
, RX-A1070 , מצרף קישור. רסיבר התומך בפורמטים החדשים שיצאו מאז נרכש הרסיבר הקודם לפני כ8 שנים. וכן יכולות streaming.
https://usa.yamaha.com/products/audio_v ... oduct-tabs
האם אני אקריב הרבה מבחינת איכות הצליל אם אלך בגישה זו ?
תודה להתייחסות.
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me

genvirt
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1495
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

אין בעיה לחבר אינטגרייתד לרסיבר ק"ב דרך פרה אוט (מה שבתצלום), כול השאלה האם באינטגרייתד יש אופציה של בייפס אם קיימת -צ אין שום בעיה, אחרת חפש אינטגרייתד בעל כניסה מיוחדת HT.
אני משתמש בקונפיגורציה זו, לי בתור אינטגרייתד יש תדי פרדו - תענוג בלתי רגיל לשמוע אותו (אגב לא יודע כמה אתה רוצה להשקיע אך כעת תדי יצאה במבצע קטנה).

לשאלתך האם תשמע הבדל, שיפור או דבר אחר- זה לגמרי סובייקטטבי לא תקבל כאן תשובה לכן או לכן - רק בדיקה ממשית יעזור כאן.
תנסה כמה דברים, כך בהשעלה אצל משככקים ותבדוק מה מתאים לאוזן שלך יותר - אל תלך לפי המלצות "מכשיר זה נשפע פנטאסתי" ואחר "לא ממש", כן מה שאני כתבתי זה תחושה שלי בלבד - אולי אתה תגיד אחרת.
למשל אם מגבר אחד רמקולים שיש לך ישמעו מצויין, כשתחליף - זה ישמע שונה ואולי תרצה להחליף את המגבר.
בקיצור רק אוזן שלך תגיד לך מה לקחת.
בהצלחה!
Heavy Metal Is The Law

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093
נתן תודות: 452 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שליחה #3 

אין שום בעיה:
במידה ואין כניסה יעודית, או ישירה במגבר הסטראו, בחר נקודה בסקלה עבור כפתור העצמה (אני משתמש בנקודה העליונה - פשוט קל לזכור בלי לסמן) ואז השתמש באופציה לכיוון עוצמת הערוצים, כדי לאזן בין הערוצים שהרסיבר מגביר, לאלו המחוברים למגבר הסטראו.

קצת טרחה פעם אחת, ואח"כ עובד שנים בלי בעיה (f)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”