שלום אנשים,
לפני כשנה קניתי טלויזיה Sony Bravia 50" KDL-W808C עם 3 שנות אחריות.
לפני כשלושה שבועות הצבעים בטלויזיה התחילו לזייף והתמונה נראתה כהה בצורה חריגה עם מריחות צבעים קשות.
אחרי סאגה לא קטנה מול אלקטרוניקס פרו, ושבוע וחצי של המתנה, הגיע סוף סוף טכנאי לקחת את הטלויזיה לתיקון.
התקשרו אלי אחרי כמה ימים לעדכן שהטלויזיה מוכנה והם רוצים להחזיר לי אותה, שמחתי על התיקון המהיר וחכיתי לטכנאי בבית באמצע יום עבודה, רק כדי לגלות שהטלויזיה כלל לא תוקנה והדבר היחיד שבוצע זה איפוס הגדרות יצרן.
הטכנאי שישב אצלי בבית נראה קצת נבוך, כי בבירור הצבעים לא היו בסדר, למרות שבשיחה עם המעבדה, הטכנאי ניסה למכור לו שככה הצבעים נראים בטלויזיה.
הטלויזיה נלקחה שוב לתיקון והפעם לא שמעתי מהמעבדה במשך יותר משבוע. אחרי התעקשות רבה מצידי, סוף סוף הצלחתי ליצור קשר עם מנהלת באלקטרוניקס פרו שאמרה לי שכרגע יש להם מחסור בחלפים לטלויזיה הזאת והתיקון יכול לקחת עד דצמבר.
אמרתי שאין בעיה ואם כך אשמח לקבל טלויזיה חדשה או את הכסף חזרה.
יום לאחר מכן יצרו איתי שוב קשר ואמרו שמצאו חלפים, הטלויזיה תוקנה והיא תגיע אלי בימים הקרובים, ממש בדרך קסם.
הטלויזיה הגיעה, אבל ברשימת התיקונים מופיעים דברים מוזרים (תמונה מצורפת).
מיותר לציין שאף אחד מהדגמים של הכרטיסים שהוחלפו לא תואם את הטלוויזיה שלי.
יש מצב שהחליפו לי חלקים לא מתאימים בטלויזיה?
מה לעשות במצב הזה?
תודה אנשים.
תיקון טלוויזית סוני ע"י אלקטרוניקס פרו - משהו חשוד
-
SkeletonBoy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
807, 808 אין ביניהם הבדל מבחינת חומרה. אם אינני טועה רק עניין של צבע הפלסטיק.
בנוגע לכרטיס הראשי, מן הסתם ש-75 זה דגם נמוך מ-80, אבל לא בטוח שמבחינת הכרטיס יש הבדל כלשהו. הייתי ממליץ להריץ חיפוש באיביי ואתרים כאלה ולראות אם מציעים את אותו דגם כרטיס עבור שני דגמי הטלוויזיה.
תאורטית יכול להיות שהתיקון הזה (במידה והמסך באמת עובד כמו שצריך עכשיו) זה בסדר, אבל בגדול מה שהם עשו זה לא בסדר
בנוגע לכרטיס הראשי, מן הסתם ש-75 זה דגם נמוך מ-80, אבל לא בטוח שמבחינת הכרטיס יש הבדל כלשהו. הייתי ממליץ להריץ חיפוש באיביי ואתרים כאלה ולראות אם מציעים את אותו דגם כרטיס עבור שני דגמי הטלוויזיה.
תאורטית יכול להיות שהתיקון הזה (במידה והמסך באמת עובד כמו שצריך עכשיו) זה בסדר, אבל בגדול מה שהם עשו זה לא בסדר