FIRE 4K, FIRE Stick או MI Box? (ואולי בכלל Apple TV?)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Kimster פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי,
אחרי שהתייאשתי מהמבלות של סטרימרים אנדרויד רגילים (לא TV) אני רוצה לקנות הפעם משהו נוח יותר.

הצרכים שלי הם:
  • מכשיר שיתאים לנטפליקס, סלקום, פרטנר, ובתקווה גם האפליקציה של יס שתצא בקרוב. (בעדיפות שניה גם קודי)
  • שליטה קולית בעברית (דרך השלט - זיהוי קולי של גוגל, סירי, אלקסה וכו')
  • הטלוויזיה שלי HD רגילה (לא 4K)
אילו מהמכשירים מומלצים?

לדוגמה:
  • האם יש עדיפות למכשירים היקרים יותר, או שפייר סטיק יספיק?
  • לאילו מכשירים יש שליטה קולית בעברית?
  • האם יש למיבוקס עדיפות על הפייר או להיפך?
המון תודה!

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4938
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #2 

@Kimster
את אפל הייתי מוריד מהרשימה.
נגני ה Fire של אמזון מצוינים לצפיה בנטפליקס וכמובן בתכני אמזון עצמה ( בתנאי ויש Amazon prime) קודי גם ניתן להתקנה - אם כי ידרוש מעט ידע והבנה. סלקום , פרטנר וכד׳ - לא הייתי בונה ציפיות גדולות למרות שטכנית כמובן שאפשר לגרום לזה לעבוד.
Mi Box הינו אפשרות סבירה בהחלט.
אפשרות נוספת ומומלצת היא Nvidia Shield.
בנוגע לחיפוש קולי / פקודות בעברית …מה בדיוק הכוונה ? ככלל לא נראה לי שזו דרישה ראלית בשלב הזה.
אנדרואיד TV יודע לחפש בעברית סרטוני יוטיוב או אפליקציות אבל לא חיפוש עמוק יותר.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Kimster פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

1. האם הבנתי נכון שה- Mi Box 3 אמורה להתאים לנטפליקס סלקום ופרטנר, בעוד שב- Fire זה לא בטוח?
2. התכוונתי לפקודות קוליות בעברית כחלק מהשלט. הנה כמה דוגמאות שאני מכירה:
  • אפל טיווי: "מה הוא אמר?" - הסרט חוזר 15 שניות אחורה ומתקדם שוב - הפעם עם תרגום.
  • אנדרויד טיווי (Mi Box) - "נגן אורפן בלאק" המכשיר מדליק נפליקס ומתחיל לנגן שם את הפרק הבא בסדרה.
  • פייר טיווי - "אלקסה, נגני אורפן בלאק בנטפליקס" (כנ"ל). אלקסה, תראי לי סרטי פעולה.
כל אלה משפטים שתרגמתי מאנגלית - לא יודעת אם יש שליטה עברית במכשירים. אני יכולה לדבר באנגלית אבל זה פחות נוח ביום-יום ולפעמים יש גם בעיה של מבטא ובגלל זה רוצה בעברית.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20188
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2611 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

1. MiBox International, לא 3.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4938
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #5 

Kimster כתב:1. האם הבנתי נכון שה- Mi Box 3 אמורה להתאים לנטפליקס סלקום ופרטנר, בעוד שב- Fire זה לא בטוח?
2. התכוונתי לפקודות קוליות בעברית כחלק מהשלט. הנה כמה דוגמאות שאני מכירה:
  • אפל טיווי: "מה הוא אמר?" - הסרט חוזר 15 שניות אחורה ומתקדם שוב - הפעם עם תרגום.
  • אנדרויד טיווי (Mi Box) - "נגן אורפן בלאק" המכשיר מדליק נפליקס ומתחיל לנגן שם את הפרק הבא בסדרה.
  • פייר טיווי - "אלקסה, נגני אורפן בלאק בנטפליקס" (כנ"ל). אלקסה, תראי לי סרטי פעולה.
כל אלה משפטים שתרגמתי מאנגלית - לא יודעת אם יש שליטה עברית במכשירים. אני יכולה לדבר באנגלית אבל זה פחות נוח ביום-יום ולפעמים יש גם בעיה של מבטא ובגלל זה רוצה בעברית.
...
1. אכן גרסת international כמו שציין ארתור. נטפליקס וסלקום יעבדו בודאות. פרטנר למיטב ידיעתי לא הוציאו / יוציאו גרסת Android TV. באשר ל Yes Sting - נדע בעוד מספר ימים אבל השמועה אומרת שכן…
2. כאמור פקודות קוליות בעברית לא מפותחות דיין (למיטב ידיעתי היות ואני עצמי לא משתמש בזה ). אם זה עניין עקרוני אז מוטב לחכות לתגובות חברים מנוסים יותר בנושא.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”