כנראה יש לך בעיית עוצמות. כמו כן כנראה יש תקלה באחד הכרטיסים או שהטכנאי עשה טעות.
בעיקרון לא צריכה להיות בעיה.
הרי גם ככה כל הממירים בבית מחוברים במקביל אחד לשני .
התקעים מחוברים בצורה מקבילית אחד לשני .
יש סיכוי שיש לך בעייה עם העוצמות על השקע הזה, יש ערך גם לשקע עצמו , יש סיכוי שצריך מגבר.
steklov כתב:השתמשתי במפצל פשוט שקניתי בהום סנטר ב 10 ש"ח.
לגבי העוצמה לא נראה לי כי ממיר אחד עובד כמו שצריך, אבל אני אנסה להחליף כרטיס ממיר שיש לי בחדר אחר.
...
אני הייתי מציע לך לקרוא לשירות של yes. אם הכל חוקי אז הם ידאגו לך למפצל, למגבר אשר מפצה על העצמה שאבדה בפיצול ולהגדרות מתאימות בממיר כך שייפתחו כל הערוצים.
לפי מה שאתה אומר המפצל שתומך ב 5-900 MHZ ז"א שהוא תומך רק בHOT.
אז זה מוזר שאחד הממירים עובד והשני לא מה גם שרואים תמונה חלקה בממיר השני (אמנם רק הודעה).
אני לא חושב שזה חוקי לחבר שני ממירים לאותו שקע, קיבלתי את הממיר לטלביזיה אחרת שיש לי (לא מקבלים ממיר אם אין לך טלביזיה). אז אני לא חושב שטכנאי של יס ישמח לעזור לי.
steklov כתב:לפי מה שאתה אומר המפצל שתומך ב 5-900 MHZ ז"א שהוא תומך רק בHOT.
אז זה מוזר שאחד הממירים עובד והשני לא מה גם שרואים תמונה חלקה בממיר השני (אמנם רק הודעה).
אני לא חושב שזה חוקי לחבר שני ממירים לאותו שקע, קיבלתי את הממיר לטלביזיה אחרת שיש לי (לא מקבלים ממיר אם אין לך טלביזיה). אז אני לא חושב שטכנאי של יס ישמח לעזור לי.
...
אז כשהטכנאי יגיע תשים את הטלביזיה הנוספת לייד הטלביזיה המדוברת (לייד השקע הרצוי)
ואז יש לך שתי טלביזיות לייד שקע אחד - אף אחד לא יגיד לך מה לעשות ואיך לסדר את הבית - נכון?
ואם הוא ישאל אז תגיד לו שאתה רוצה להיות עם אשתך ולבלות איתה בערך ביחד בצפייה מול הטלביזיה למרות שהיא רוצה לראות ערוץ שלוש ואתה רוצה לראות חדשות...
אז בשביל זה שמת שתיי טלביזיות בסלון.
הגיע אלי טכנאי חודש שעבר, ביקשתי מפצל וכבלים קצרים והוא נתן לי בלי יותר מידי שאלות.
אבל תמיד יש אפשרות שיבוא איזה שמוק שלא יסכים לזה ועוד יהיה מסוגל לקחת ממך כסף על ביקור טכנאי.