הזרמת סרט עם כתוביות בעברית מהמחשב לאפל TV

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
oriag1980 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים!!!!!!!!!!!

אתמול בלילה ישבתי 5 שעות מול המחשב בניסיון להבין איך אני יכולה להזרים סרט מהמחשב שלי לאפל טי וי. מצאתי את התוכנה airparrot וכשהפעלתי אותה על האפשרות "ישר מהמסך" ראו את הסרט עם התרגום אבל התמונה לא הייתה טובה וזזה כל הזמן וכשהפעלתי אותה על מצב "מדיה" ראו את התמונה יפה אבל בלי תרגום עברית. השתגעתי כבר לגמרי איך אני יכולה להשתמש בה ולצפות בסרט עם כתוביות מהמחשב שלי על גבי אפל טי וי?

תודה לעוזרים, זו מצווה :-)

haj9
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

oriag1980 כתב:היי חברים!!!!!!!!!!!

אתמול בלילה ישבתי 5 שעות מול המחשב בניסיון להבין איך אני יכולה להזרים סרט מהמחשב שלי לאפל טי וי. מצאתי את התוכנה airparrot וכשהפעלתי אותה על האפשרות "ישר מהמסך" ראו את הסרט עם התרגום אבל התמונה לא הייתה טובה וזזה כל הזמן וכשהפעלתי אותה על מצב "מדיה" ראו את התמונה יפה אבל בלי תרגום עברית. השתגעתי כבר לגמרי איך אני יכולה להשתמש בה ולצפות בסרט עם כתוביות מהמחשב שלי על גבי אפל טי וי?

תודה לעוזרים, זו מצווה :-)
...
·
היי ,
מההכירות שלי , אם אין לך Mac (כל שהוא ) או iPhone וזמן .
תפשוט תפסיקי לנסות . זה לא יעבוד לך בחיים כמו שצריך .
זה טיפ .
אם בכל זאת את רוצה אני אשמח לחפש לך פתרונות(פשוט תגיבי) . פשוט אני חושב שחבל לך על הזמן ... שוב אני אומר זה לא יעבוד כמו שאתה רוצה ...

oriag1980 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה רבה! אני באמת לא מבינה מה הבעיה... סה״כ רואים את התרגום פשוט התמונה לא טובה ואז כשאני בוחרת אפשרות אחרת אז רואים מצוין ואין תרגום... גם אין לתוכנה הזו שום תמיכה רכשתי אותה ב-12 דולר ואין לה שום תמיכה! הייתי בטוחה שיהיו כאן חבר׳ה שכירו אותה ויידעו לפתור את הבעיה כי באמת זה נראה כאילו אני מפספסת משהו...

haj9
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #4 

ych
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

אין צורך לדחוף את הסרט מהמחשב לאפל טיוי.
תני לאפל טיוי למשוך את הסרט מהמחשב.

אופציה אחת היא דרך Plex - מתקינים על האפל טיוי ועל המחשב ומקשרים ביניהם.

אופציה אחרת היא דרך אפליקצית Infuse באפל טיוי שלא דורשת סרבר על המחשב. פשוט מפנים לתיקיות ברשת ששם נמצאים הסרטים.
אינפיוז מזהה את התוכן, מוריד לבד פוסטרים ואינפורמציה על הסרט ומפענח לבד את כל הפורמטים, כולל תרגום (אפשר גם למשוך תרגום מהרשת).

עובד יפה וחלק ללא בעיות.

הגרסה החינמית לא תריץ פורמטים של אודיו מתקדמים. הגרסה בתשלום מפענחת את כל הפורמטים.

https://firecore.com/infuse

oriag1980 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה!!!! מה ז"א פורמטי אודיו מתקדמים?

איך משתמשים בזה בדיוק?

ych
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

@oriag1980
·
אין לי את רשימת הפורמטים המדוייקת, אבל פשוט גרסת ה pro מכילה תמיכה בעוד אופציות של אודיו/וידאו וגם עוד אפשרויות ניהול וסטרימינג יותר מורכבות כמו סטרימינג מהענן.

האפליקציה גם מזהה סדרות טלויזה ומסדרת אותם לבד לפי פרקים, ומזהה סדרות של סרטים (כמו הארי פוטר, משחקי הרעב) וגם אותם מסדרת לבד בקבוצה לפי הסדר. אפשר גם לסדר תיקיות בעצמך.

מכיוון שהיא עובדת מעולה ובצורה מקצועית וכוללת עדכונים כל הזמן, אין לי שום בעיה לתמוך במפתח ולשלם כמה שקלים בשנה עבורה.יש להם גם פורום מאד פעיל והמפתח פעיל בו גם.

Plex גם עובד טוב אבל מחייב סרבר עובד בצד השני ואם אני לא טועה מחייבת להגדיר מראש מה זה סדרה ומה זה סרט.

יש כאן סרטון (עם מבטא הודי) שעובר על ההגדרות של התוכנה (לא הגרסה האחרונה אבל הרוב עדיין רלונטי).

oriag1980 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

תודה :-)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”