לאחרונה יש מלא קוראים, ומרב קוראים לא מוצאים כלום 😁 אני מחפשת קורא בעיקר תומך עברית, אבל גם מילון עברי אנגלי... (אם אעבור לאנגלית) נתמך באפליקציות כמו אינדיבוק, הליקון ועברית.
ועד תקציב של 160 דולר!! יש משהו....
מעדכנת מתלבטת בין כמה דגמים, הכוונה להביא מחול... אשמח לחוות דעת
כאחד שיש לו קורא ספרים קידנל, זה לא אותו דבר כמו לקרוא על טאבלט. טכנולוגית הדיו האלקטרונית הרבה יותר נעימה לעין מכל מסך LCD. גם המשקל יותר קטן ועם תאורה אחורית החוויה היא נעימה לקריאה.
אתה צודק, אבל לך תמצא ספרים בעברית שניתן לטעון אותם לקינדל. רוב הוצאות הספרים בארץ - ובמיוחד EVRIT - דואגות שהספרים שלהם יתאימו רק לאפליקציות שלהן ואתה לא יכול לטעון אותם לקינדל. לקינדל, כאמור, אתה יכול לטעון רק PDF או EPUB, ואז אתה מאוד מוגבל במבחר העברי. אם מדובר רק בספרים באנגלית - כמובן שאין בעיה כזו כי כל הספריה של אמאזון פתוחה לפניך.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
NetCHEIF כתב:אתה צודק, אבל לך תמצא ספרים בעברית שניתן לטעון אותם לקינדל. רוב הוצאות הספרים בארץ - ובמיוחד EVRIT - דואגות שהספרים שלהם יתאימו רק לאפליקציות שלהן ואתה לא יכול לטעון אותם לקינדל. לקינדל, כאמור, אתה יכול לטעון רק PDF או EPUB, ואז אתה מאוד מוגבל במבחר העברי. אם מדובר רק בספרים באנגלית - כמובן שאין בעיה כזו כי כל הספריה של אמאזון פתוחה לפניך.
...
·ולכן יש קוראים אלקטרונים מעבר לקינדל.... השאלה רק איזה לרכוש:)
זה נכון, אבל הקוראים הללו - עם מסך E-INK - בדרך כלל מגיעים עם מעט מאוד זכרון, גרסת אנדרואיד עתיקה ולא תמיד פונטים בעברית. המשמעות היא שהתקנת תוכנות הקריאה הישראליות הופכת להיות הימור בעייתי. לכן אני חוזר לטאבלט אנדרואיד סטנדרטי ועדכני, שעם התאמה של התאורה והרקע, הופך להיות מאוד דומה לקוראי E-INK. אני חפרתי בנושא הזה הרבה ובסופו של דבר זו המסקנה שהגעתי אליה. לפני כחצי שנה הזמנתי את ה-MI PAD 3 של שיאומי בכ-750 שקל והוא עושה עבודה מצויינת. באותה מידה גם אפשר לרכוש IPAD MINI גרסא 2 וגם הוא יעשה עבודה טובה.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
NetCHEIF כתב:זה נכון, אבל הקוראים הללו - עם מסך E-INK - בדרך כלל מגיעים עם מעט מאוד זכרון, גרסת אנדרואיד עתיקה ולא תמיד פונטים בעברית. המשמעות היא שהתקנת תוכנות הקריאה הישראליות הופכת להיות הימור בעייתי. לכן אני חוזר לטאבלט אנדרואיד סטנדרטי ועדכני, שעם התאמה של התאורה והרקע, הופך להיות מאוד דומה לקוראי E-INK. אני חפרתי בנושא הזה הרבה ובסופו של דבר זו המסקנה שהגעתי אליה. לפני כחצי שנה הזמנתי את ה-MI PAD 3 של שיאומי בכ-750 שקל והוא עושה עבודה מצויינת. באותה מידה גם אפשר לרכוש IPAD MINI גרסא 2 וגם הוא יעשה עבודה טובה.
...
·אז איך הקורא של הליקון נתמך בעברית מסוג inkbook
מה תגיד על onyx