ערב שישי נעים לחברי הפורום.
אני חדש במקצוע וגם דל אמצעים, מה שגורם לי לחפש פתרונות יצירתיים וחדשניים.
נתקלתי במטחנה הזו:
https://www.kickstarter.com/projects/productofgir/voltaire-a-portable-freshness-sensing-coffee-grind?ref=nav_search
שלכאורה עונה לי על כל הצרכים:
1. מטחנה רציפה - אבל יודעת לזכור כיוונונים - מה שמאפשר לי לטחון בקלות גם למכונה, גם לשחור וגם לפרנצ'פרס.
2. קומפקטית ונטענת - כרגע אין לי מקום במטבח. אפילו מכונת הקפה נמצאת בארון מאולתר שהורדתי לו את הדלת.
3. לא יקרה - 200$ לדגם ללא חיבור לאפליקציה.
בחודשיים האחרונים, מאז שנדבקתי בחיידק, טוחן עם מטחנה ידנית ומקבל תוצאה בינונית בלבד כי הכיוונון שלה לא מדויק והקפיצות בין הדרגות או סותמות את המכונה או מייצרים קרמה בהירה וגוף לא מספיק דומיננטי (אחרי משחק רב עם כמויות ורמות דחיסה שונות).
המכונה שלי היא אסקסו בייסיק.
אשמח לדעתכם על המטחנה הזו.
שבת מנוחה, ותבואו על הברכה, כפיר
מטחנה חדשה ומעניינת בקיקסטרט
1 - תבדוק שהיא טוחנת לשחור. לא ראיתי שזה מצויין ואפילו מטחנות מקצועיות ויקרות יותר בדרך כלל מתקשות לטחון מספיק דק לשחור.
3 - קצת בלבלת אותי עם ״דל אמצעים״ ו״לא יקרה - 200$״... שלא לדבר על עוד 15$ לשילוח בינלאומי ולפני מכס. במחיר כזה תוכל למצוא מטחנות טובות ברמה בינונית משומשות ובחצי מזה מטחנות כניסה חדשות (כמו הגראף, לדוגמא).
הקיצר, היא בהחלט מגניבה (בעיקר כל הגדג׳טים הנלווים). אבל, לא הייתי מוציא סכום כזה אם הייתי רוצה לחסוך (בעיקר אם הייתי חושב על שידרוג בעתיד).
קנה לך גראף או imini משומשת בכמה מאות בודדות ותהיה מרוצה עד שתשדרג את המכונה.
3 - קצת בלבלת אותי עם ״דל אמצעים״ ו״לא יקרה - 200$״... שלא לדבר על עוד 15$ לשילוח בינלאומי ולפני מכס. במחיר כזה תוכל למצוא מטחנות טובות ברמה בינונית משומשות ובחצי מזה מטחנות כניסה חדשות (כמו הגראף, לדוגמא).
הקיצר, היא בהחלט מגניבה (בעיקר כל הגדג׳טים הנלווים). אבל, לא הייתי מוציא סכום כזה אם הייתי רוצה לחסוך (בעיקר אם הייתי חושב על שידרוג בעתיד).
קנה לך גראף או imini משומשת בכמה מאות בודדות ותהיה מרוצה עד שתשדרג את המכונה.