שלום,
אין לי מושג בזה.....אנא עזרתכם:
רוצה להתקין מערכת הקלטה וצפייה מרחוק של 6 מצלמות+מערכת אזעקה.
להבנתי מקריאה בנוגע לאזעקה- ויסוניק או ריסקו זה בסדר, אנא דעתכם?
בנוגע למצלמות: הציעו לי מליון אופציות ואני לא יודע כיצד לבחון את ההצעות:
האם PROVISION או VTECH או משהו אחר?
האם יש הבדל בצפייה (לאבנתונים.... אלא בצפייה ממש!) בין 2.4MP או 3 MP או 4 MP ?
הבית בשיפוץ ולכן עבודת הסלילה זניחהכאן....
תודה לעונים
מערכת אזעקה ומצלמות לבית
יש גם מערכות אזעקה PIMA שהן מאוד נפוצות בארץ .
מציע לך לקרוא קצת ברשת ואז להתקשר לחנויות מקצועיות בתחום ולקבל מהם מידע - עד כמה שיתנו.
לאחר מכן - קבל החלטה .
בעקרון האזעקה לא חייבת להיות קשורה למצלמות ולהיפך (למרות שכמה חנויות התעקשו בזמנו שזה חייב להיות כך - ניסו לקדם מוצר שלהם כנראה) .
מציע לך לקרוא קצת ברשת ואז להתקשר לחנויות מקצועיות בתחום ולקבל מהם מידע - עד כמה שיתנו.
לאחר מכן - קבל החלטה .
בעקרון האזעקה לא חייבת להיות קשורה למצלמות ולהיפך (למרות שכמה חנויות התעקשו בזמנו שזה חייב להיות כך - ניסו לקדם מוצר שלהם כנראה) .
- liorsystems
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
לגבי מערכת אזעקה ..
פימא חברה טובה מאוד עם מערכת קלה, אך אם אתה מתעניין בחיבור מערכת אזעקה לענן שתהיה לך שליטה בטלפון אז המלצה שלי..
התקנת מערכת לייטסיס 2 של ריסקו.
לגבי מצלמות, היקויזין חברה מעולה,
יש גם יצרנית מהמובילות בתחום הcctv שנקראת dahua עם מוצרי אבטחה מעולים.
לגבי איכות הצפייה, השיפורים הם לא משמעותים.. אבל הטכנולוגיה הולכת קדימה.. ז"א בעתיד הלא רחוק יתחילו לרדת מהמדף מצלמות 2 מגה (למרות שהאיכות צפייה מעולה) כמו שקורה עם 1.3 מגה פיקסל..
פימא חברה טובה מאוד עם מערכת קלה, אך אם אתה מתעניין בחיבור מערכת אזעקה לענן שתהיה לך שליטה בטלפון אז המלצה שלי..
התקנת מערכת לייטסיס 2 של ריסקו.
לגבי מצלמות, היקויזין חברה מעולה,
יש גם יצרנית מהמובילות בתחום הcctv שנקראת dahua עם מוצרי אבטחה מעולים.
לגבי איכות הצפייה, השיפורים הם לא משמעותים.. אבל הטכנולוגיה הולכת קדימה.. ז"א בעתיד הלא רחוק יתחילו לרדת מהמדף מצלמות 2 מגה (למרות שהאיכות צפייה מעולה) כמו שקורה עם 1.3 מגה פיקסל..