שלום רב,
ברשותי טלוויזיה חכמה מדגם 47ln570y (47 אינצ)
של חברת Lg.
הטלוויזיה הפסיקה פתאום לעבוד בצורה תקינה. כאשר מדליקים אותה רואים את הסמל של LG לשניה אחת ואז רואים הכל ממש ממש חלש (כמעט שחור לגמרי) בקיצור, בדקתי וראיתי שזו תקלה נפוצה במסכים כאלה ויש להחליף את הרכיב backlight inverter board.
לא צלחתי במציאת החלק באינטרנט. יש מישהו שמכיר ויכול לעזור? תודה.
רכיב Blacklight Inverter Board
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
במסכי LED אין inverterים, זה היה קיים בימי מסכים שהיו עם תאורה אחורית מסוג CCFL.
נכון להיום זה יהיה חלק מהספק כוח ברוב המקרים. אבל זה יכול להיות תלוי גם בדברים אחרים כמו בקר של התאורה האחורית על לוח אחר, בדר"כ לוח ראשי.
אני לא מכיר את המסך הספציפי שיש לך ואיך הוא מורכב בפנים, אבל במסכי LED עם תאורה מסגרתית אין יותר מדי אפשרויות.
הספק כוח מספק את המתח\זרם ללדים והלוח הראשי שולט על כמה זרם מגיע ללדים.
נכון להיום זה יהיה חלק מהספק כוח ברוב המקרים. אבל זה יכול להיות תלוי גם בדברים אחרים כמו בקר של התאורה האחורית על לוח אחר, בדר"כ לוח ראשי.
אני לא מכיר את המסך הספציפי שיש לך ואיך הוא מורכב בפנים, אבל במסכי LED עם תאורה מסגרתית אין יותר מדי אפשרויות.
הספק כוח מספק את המתח\זרם ללדים והלוח הראשי שולט על כמה זרם מגיע ללדים.
- nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
כן המחיר סביר לדעתי.
אני בדיוק עכשיו מנסה לתקן לחבר את אותו הדגם בדיוק, אותה בעיה.
הזמנתי מאיביי טסטר ללדים כדי לוודא איזה סטריפ בדיוק דפוק. משיטוטים ב- YouTube אפשר להבין שזה באמת הלדים בעייתיים.
סט שלם של כל התאורות עולה 500 שח באיביי (ויהיה בטח מס על זה) אם תמצא רק סטריפ אחד בעייתי ותחליף אותו...זה גם אחלה אבל ייקח לך זמן.
בגלל זה הזמנתי את הטסטר (בשביל לא להזמין את כל הסט).
הייתי שם את הכסף הזה בתנאי שזה כולל עבודה.
אני בדיוק עכשיו מנסה לתקן לחבר את אותו הדגם בדיוק, אותה בעיה.
הזמנתי מאיביי טסטר ללדים כדי לוודא איזה סטריפ בדיוק דפוק. משיטוטים ב- YouTube אפשר להבין שזה באמת הלדים בעייתיים.
סט שלם של כל התאורות עולה 500 שח באיביי (ויהיה בטח מס על זה) אם תמצא רק סטריפ אחד בעייתי ותחליף אותו...זה גם אחלה אבל ייקח לך זמן.
בגלל זה הזמנתי את הטסטר (בשביל לא להזמין את כל הסט).
הייתי שם את הכסף הזה בתנאי שזה כולל עבודה.