התלבטות בין Bose QC35 לבין Sony MDR-1000X
-
maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני מעוניין לרכוש אחד מהדגמים האלו לאשתי המיזופונית. (מיזופוניה ישראל)
היא עובדת במעבדה במכבי והיא מאוד סובלת בעבודה מרעש הרקע הקבוע של השיחות של האנשים. לא הצלחתי להבין ממנה מה כמות הרעש המונוטוני שיש לה שם בעבודה ומה רצפת הרעש בכלל.
שאלות:
* האם אילו מהאזניות האלו יכולות לפתור את רעש הרקע? להחליש אותו?
* המלצות לכאן או לכאן או ששני הדגמים טובים?
* ראיתי באמאזון שיש שני דגמים לQC35 עם הבדל של ~100 אירו ביניהם במחיר. האם יש איזה הבדל בדגמים או שזה פשוט מקטים שונים אצל משווקים שונים של אותו מוצר?
* שמעתי שמועות וראיתי שרשורים על הfirmware של הQC35? מה היו הבעיות? הן נפתרו?
* האם יש עוד דגמים מומלצים?
היא עובדת במעבדה במכבי והיא מאוד סובלת בעבודה מרעש הרקע הקבוע של השיחות של האנשים. לא הצלחתי להבין ממנה מה כמות הרעש המונוטוני שיש לה שם בעבודה ומה רצפת הרעש בכלל.
שאלות:
* האם אילו מהאזניות האלו יכולות לפתור את רעש הרקע? להחליש אותו?
* המלצות לכאן או לכאן או ששני הדגמים טובים?
* ראיתי באמאזון שיש שני דגמים לQC35 עם הבדל של ~100 אירו ביניהם במחיר. האם יש איזה הבדל בדגמים או שזה פשוט מקטים שונים אצל משווקים שונים של אותו מוצר?
* שמעתי שמועות וראיתי שרשורים על הfirmware של הQC35? מה היו הבעיות? הן נפתרו?
* האם יש עוד דגמים מומלצים?
@maoravni
אני התלבטתי בין האוזניות ולבסוף החלטתי ללכת על BOSE מהסיבות הבאות:
- איכות בנייה טובה יותר
- נוחות יותר
- אפשרות לחבר שני התקנים במקביל (למשל מחשב + סמארטפון). זה היה חשוב מאוד בשבילי.
- אפשרות להפעיל סינון רעשים בלי התקן מחובר.
לסוני יש איכות סאונד טובה יותר, אבל גם בעיות בנייה רציניות (דיווחים רבים על כך שהאוזניות נשברות לאחר מספר חודשים).
לגבי השאלות שלך:
1. סינון רעשים אקטיבי לא מיועד לסנן רעשי דיבור. זה כן מפחית, אבל עדיין אפשר לשמוע היטב (כאשר אין מוזיקה).
האוזניות הללו מסננות נהדר רעשים מונוטונים - כמו רעשי מנוע של מטוס/רכבת/אוטובוס, מזגן וכו'.
2. יש ל QC35 דגם חדש שנקרא QC 35 II. הוא למעשה זהה ל QC35 הרגיל + תמיכה ב Google Assitant. לא יודע איפה ראית הבדל של 100 אירו. ההבדל הוא 20 דולר.
3. לגבי בעיות ה- frimware של הבוס- אכן יש דיווחים על כך שהסינון רעשים נפגע בקושחות החדשות, אבל אני גם ראיתי הרבה אנשים שלא הרגישו בשום הבדל. יכול להיות שזה קשור לסדרת ייצור מסויימת.
אני אישית לא הרגשתי צורך לשדרג קושחה, אני מרוצה עם הקושחה שהגיעה מהמפעל והכל בסדר.
אם יש עוד שאלות אשמח לענות.
- איכות בנייה טובה יותר
- נוחות יותר
- אפשרות לחבר שני התקנים במקביל (למשל מחשב + סמארטפון). זה היה חשוב מאוד בשבילי.
לסוני יש איכות סאונד טובה יותר, אבל גם בעיות בנייה רציניות (דיווחים רבים על כך שהאוזניות נשברות לאחר מספר חודשים).
לגבי השאלות שלך:
1. סינון רעשים אקטיבי לא מיועד לסנן רעשי דיבור. זה כן מפחית, אבל עדיין אפשר לשמוע היטב (כאשר אין מוזיקה).
האוזניות הללו מסננות נהדר רעשים מונוטונים - כמו רעשי מנוע של מטוס/רכבת/אוטובוס, מזגן וכו'.
2. יש ל QC35 דגם חדש שנקרא QC 35 II. הוא למעשה זהה ל QC35 הרגיל + תמיכה ב Google Assitant. לא יודע איפה ראית הבדל של 100 אירו. ההבדל הוא 20 דולר.
3. לגבי בעיות ה- frimware של הבוס- אכן יש דיווחים על כך שהסינון רעשים נפגע בקושחות החדשות, אבל אני גם ראיתי הרבה אנשים שלא הרגישו בשום הבדל. יכול להיות שזה קשור לסדרת ייצור מסויימת.
אני אישית לא הרגשתי צורך לשדרג קושחה, אני מרוצה עם הקושחה שהגיעה מהמפעל והכל בסדר.
אם יש עוד שאלות אשמח לענות.
-
maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
https://www.amazon.de/QuietComfort-Wire ... words=qc35ds123 כתב:@maoravni
- איכות בנייה טובה יותר
- נוחות יותר
לגבי השאלות שלך:
אם יש עוד שאלות אשמח לענות....
https://www.amazon.de/Bose-QuietComfort ... words=qc35
אלו שני הקישורים שראיתי בAmazon. לא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם - אחד ב379 ואחד ב294.
·
ds123:
אני גם בהתלבטות , והפידבק שלך עוזר !
אבל, ההתלבטות שלי הינה בין הדגם החדש של סוני (Sony-WH1000XM2) לבין ה-Bose החדש (QC35 II).
להבנתי:
ה-BOSE:
- נוחות יותר בגלל משקל נמוך יותר, איכות בנייה, ועיצוב כריות האזניים (האוזן לא נוגעת בחלק בפנימי...)
והמשמעות היא שניתן "ללבוש" אותם שעות בלי להרגיש... וזה נקודה מאד חשובה!
- אפשרות לחבר שני התקנים במקביל. גם חשוב לי ! (האם מגבלה זו קיימת גם בסוני החדש?)
- לגבי אפשרות להפעיל סינון רעשים בלי התקן מחובר ? לא מכיר נקודה זאת. האם הכוונה למשל שבמטוס , כאשר הטלפון במצב טיסה ולכן Bluetooth כבוי, לא ניתן להפעיל סינון רעשים בסוני? גם בדגם החדש ?
לגבי ה-SONY החדשות:
- יש לה יותר זמן סוללה (30 שעות). לא ממש מעניין אותי, כיוון אני לא מסוגל לשמוע/להתשמש הרבה שעות, ואין לי בעייה להטעין כל לילה.
- יש אומרים שהסינון רעשים שלהם טיפה יותר טוב מ-BOSE. נקודה זו חשובה לי. אבל אם ההבדל זניח כאשר המטרה לחסום מקסימום רעשים , אז אני בסדר עם זה. (ללא קשר ל- ambient sound feature)
- הם שידרגו את סינון הרעשים בצורה שמאפשרת להגדיר , שניתן יהיה לשמוע רעשים מסויימים גם כאשר הסינון מופעל (לדוגמא: כריזה ברכבת/שדה תעופה, כאשר הולכים בחוץ , ניתן לשמוע ציפצוף של רכב בכדי שלא אדרס בטעות
)..
אבל, מבחינתי, חוץ מזה שזה מגניב, זה לא מלהיב אותי, כיוון שמבחינתי, כאשר אני משתמש בהם, אני רוצה השתקה מוחלטת.
- יש להם אפליקציה טובה, עם אפשרויות מגניבות לסינון רעשים ו-אקולייזר.... . זה נחמד מאד. אבל, אני לא מאלה שאוהבים להתעסק ולשנות כל פעם את כיווני ה-SOUND....
- אומרים ב-Reviews שאחרי שעה, מרגישים שהם מחממות את האזניים... כלומר פחות נוחות לאורך זמן. (גם שוקלות טיפה יותר)
-----------------
לסיכום:
הייעוד שלהם עבורי , בעיקר:
- בעבודה. לנהל שיחות SKYPE מבלי לשמוע רעשי רקע...
- טיסות...
- מוסיקה ברכבת כל יום...
אשמח לשמוע פידבק לגבי שני דגמים אלו.
בנוסף , נקודה חשובה נוספת:
שמעתי פידבק מחברים לגבי ה-QC35 שאיכות השמע בניהול שיחות טלפון רגילות (iOS/Android) לא משהו.
הכוונה שלא שומעים אותך טוב.
מעניין אותי אם יש הבדל כאשר מחברים להם כבל 3.5 למחשב, האם גם אז יש בעייה?
בנוסף#2:
האם מישהו מכיר כבל לאזניות עם מיקרופון איכותי במיוחד , שיאפשר מצב שישמעו אותי בעיקר, ולא את רעשי הרקע בחדר/רכבת ?
תודה מראש !!!
אני גם בהתלבטות , והפידבק שלך עוזר !
אבל, ההתלבטות שלי הינה בין הדגם החדש של סוני (Sony-WH1000XM2) לבין ה-Bose החדש (QC35 II).
להבנתי:
ה-BOSE:
- נוחות יותר בגלל משקל נמוך יותר, איכות בנייה, ועיצוב כריות האזניים (האוזן לא נוגעת בחלק בפנימי...)
והמשמעות היא שניתן "ללבוש" אותם שעות בלי להרגיש... וזה נקודה מאד חשובה!
- אפשרות לחבר שני התקנים במקביל. גם חשוב לי ! (האם מגבלה זו קיימת גם בסוני החדש?)
- לגבי אפשרות להפעיל סינון רעשים בלי התקן מחובר ? לא מכיר נקודה זאת. האם הכוונה למשל שבמטוס , כאשר הטלפון במצב טיסה ולכן Bluetooth כבוי, לא ניתן להפעיל סינון רעשים בסוני? גם בדגם החדש ?
לגבי ה-SONY החדשות:
- יש לה יותר זמן סוללה (30 שעות). לא ממש מעניין אותי, כיוון אני לא מסוגל לשמוע/להתשמש הרבה שעות, ואין לי בעייה להטעין כל לילה.
- יש אומרים שהסינון רעשים שלהם טיפה יותר טוב מ-BOSE. נקודה זו חשובה לי. אבל אם ההבדל זניח כאשר המטרה לחסום מקסימום רעשים , אז אני בסדר עם זה. (ללא קשר ל- ambient sound feature)
- הם שידרגו את סינון הרעשים בצורה שמאפשרת להגדיר , שניתן יהיה לשמוע רעשים מסויימים גם כאשר הסינון מופעל (לדוגמא: כריזה ברכבת/שדה תעופה, כאשר הולכים בחוץ , ניתן לשמוע ציפצוף של רכב בכדי שלא אדרס בטעות
אבל, מבחינתי, חוץ מזה שזה מגניב, זה לא מלהיב אותי, כיוון שמבחינתי, כאשר אני משתמש בהם, אני רוצה השתקה מוחלטת.
- יש להם אפליקציה טובה, עם אפשרויות מגניבות לסינון רעשים ו-אקולייזר.... . זה נחמד מאד. אבל, אני לא מאלה שאוהבים להתעסק ולשנות כל פעם את כיווני ה-SOUND....
- אומרים ב-Reviews שאחרי שעה, מרגישים שהם מחממות את האזניים... כלומר פחות נוחות לאורך זמן. (גם שוקלות טיפה יותר)
-----------------
לסיכום:
הייעוד שלהם עבורי , בעיקר:
- בעבודה. לנהל שיחות SKYPE מבלי לשמוע רעשי רקע...
- טיסות...
- מוסיקה ברכבת כל יום...
אשמח לשמוע פידבק לגבי שני דגמים אלו.
בנוסף , נקודה חשובה נוספת:
שמעתי פידבק מחברים לגבי ה-QC35 שאיכות השמע בניהול שיחות טלפון רגילות (iOS/Android) לא משהו.
הכוונה שלא שומעים אותך טוב.
מעניין אותי אם יש הבדל כאשר מחברים להם כבל 3.5 למחשב, האם גם אז יש בעייה?
בנוסף#2:
האם מישהו מכיר כבל לאזניות עם מיקרופון איכותי במיוחד , שיאפשר מצב שישמעו אותי בעיקר, ולא את רעשי הרקע בחדר/רכבת ?
תודה מראש !!!
·שים לב שאוזניות מהסוג הזה מתאימות כשמדובר על שמיעת מוזיקה. לחלקן, כשאינן משמיעות מוזיקה, אפשר להפעיל את סינון הרעשים אבל הוא לא ממש אפקטיבי ובטח שלא ברעשי רקע כאלה (דיבור, דינאמי). מהניסיון האישי שלי אני משיג בידוד מהסביבה רק כאשר יש מוזיקה*, אוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי מאפשרות לי לשמוע בווליום יותר מתון כדי להשיג את הבידוד.maoravni כתב:אני מעוניין לרכוש אחד מהדגמים האלו לאשתי המיזופונית. (מיזופוניה ישראל )
שאלות:
* האם אילו מהאזניות האלו יכולות לפתור את רעש הרקע? להחליש אותו?...
* יכול להיות שרעש לבן שינוגן ייתן אפקט דומה.
יכול להיות שמה שיתאים זה אוזניות שבהן אלמנט הבידוד (פיזית) יותר משמעותי...
אני לא יודע למה ההבדל באמזון גרמניה כל כך גדול.maoravni כתב:https://www.amazon.de/QuietComfort-Wire ... words=qc35......
https://www.amazon.de/Bose-QuietComfort ... words=qc35
אלו שני הקישורים שראיתי בAmazon. לא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם - אחד ב379 ואחד ב294.
·...
לפי תג המחיר הרשמי שלהן בארה"ב, ההבדל הוא 20 דולר.
בכל אופן, הסברתי מה ההבדל ביניהם - רק התמיכה ב- Google Assitant. אם זה לא קריטי בשבילך, תלך על הגרסה הראשונה.
@yishayn
אני קניתי בארץ אז הדגם החדש של סוני לא היה אופציה מבחינתי, לכן גם לא חקרתי אותו.
לגבי השאלה שלך על סינון רעשים בלי התקן מחובר- בסוני (הישן, לא יודע לגבי החדש), אם אין התקן בלוטוס מחובר אז תוך מספר דקות האוזניות נכבות באופן אוטומטי. ב- BOSE זה לא קורה.
אני קניתי בארץ אז הדגם החדש של סוני לא היה אופציה מבחינתי, לכן גם לא חקרתי אותו.
לגבי השאלה שלך על סינון רעשים בלי התקן מחובר- בסוני (הישן, לא יודע לגבי החדש), אם אין התקן בלוטוס מחובר אז תוך מספר דקות האוזניות נכבות באופן אוטומטי. ב- BOSE זה לא קורה.
את זה נדע עוד חצי שנה לפחות. גם בהשקה של ה MDR1000X לא היו דיווחים על שברים.Batnun כתב:דגם ה-MDR-1000X כבר לא מיוצר, הוחלף בדגם WH-1000XM2. נראה שפתרו את בעיית השברים + נוספו יכולות חדשות.
Batnun
....
זה דבר שנמדד עם הזמן.
מתוך נסיון עם ה Bose
1. סינון הרעשים נפגע ללא תקנה עם עדכון קושחה.
2. אם אינך מעדכן קושחה לא תוכל להשתמש בצימוד BT ליותר משני מכשירים.
3. למי שמשתמש באנדרואיד, לBOSE אין תמיכה ב APTx
4. חוויתי בעיות רציניות עם קליטת ה BT. גמגום קליטה, התנתקות מקליטה במגע עם האוזניות, ניתוק במרחק הגבוה ממטר וחצי
וכדומה.
1. סינון הרעשים נפגע ללא תקנה עם עדכון קושחה.
2. אם אינך מעדכן קושחה לא תוכל להשתמש בצימוד BT ליותר משני מכשירים.
3. למי שמשתמש באנדרואיד, לBOSE אין תמיכה ב APTx
4. חוויתי בעיות רציניות עם קליטת ה BT. גמגום קליטה, התנתקות מקליטה במגע עם האוזניות, ניתוק במרחק הגבוה ממטר וחצי
וכדומה.
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
עוקב
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
סליחה שאני מקפיץ את השרשור , אבל לא רציתי לפתוח שרשור חדש בדיוק על אותו הנושא .
אני כרגע בדיוק באותו התלבטות בין הSony WH-1000Xm2 ל Bose QC35 II
שמעתי את הBose QC35 מאוד איכותיות , סאוונד מדהים ואהבתי את הסינון רעשים , אבל הכריות היו קצת קטנות , וישבו לי על האוזן במקום להקיף אותה , ולאלצתי להזיז ולשחק איתם עד שהיה לי נח , ובנוסף הם הרגישו לי מאוד רפויים על הראש , מה שלא הייתי כל כך רגיל (ברשותי audio technica ath-m50)
אבל בסך הכל מאוד נהנתי מהם.
מה לגבי העדכונים שלהם ? פטרו את העניין ?
את הסוני לא יצא לי לשמוע , והפחד הכי גדול שלי זה הדיווחים שהדגם הקודם היה נשבר , ריתי סרטונים על הדגם החדש ובאחד מהם המבקר ממש התעלל באוזניות , ולטענתו סוני פטרה את הבעייה .
בנוסף הסוני תומכות בaptX HD וגם הפלאפון שלי OP5 , האם זה שווה משהו ? או סתם גימיק שיווקי
אני כרגע בדיוק באותו התלבטות בין הSony WH-1000Xm2 ל Bose QC35 II
שמעתי את הBose QC35 מאוד איכותיות , סאוונד מדהים ואהבתי את הסינון רעשים , אבל הכריות היו קצת קטנות , וישבו לי על האוזן במקום להקיף אותה , ולאלצתי להזיז ולשחק איתם עד שהיה לי נח , ובנוסף הם הרגישו לי מאוד רפויים על הראש , מה שלא הייתי כל כך רגיל (ברשותי audio technica ath-m50)
אבל בסך הכל מאוד נהנתי מהם.
מה לגבי העדכונים שלהם ? פטרו את העניין ?
את הסוני לא יצא לי לשמוע , והפחד הכי גדול שלי זה הדיווחים שהדגם הקודם היה נשבר , ריתי סרטונים על הדגם החדש ובאחד מהם המבקר ממש התעלל באוזניות , ולטענתו סוני פטרה את הבעייה .
בנוסף הסוני תומכות בaptX HD וגם הפלאפון שלי OP5 , האם זה שווה משהו ? או סתם גימיק שיווקי
מקריאה בלבד ה px :
1. איכות בניה טובה יותר
2. לוחצות יותר על הראש (לפחות בהתחלה ותלוי בגודל הראש שלך)
3. סינון רעשים פחות טוב
4. איכות סאונד ללא סינון רעשים הרבה יותר טוב, עם סינון רעשים ברמה של המתחרות.
אני גם הייתי בדילמה הזאת, היום אמור לקבל את ה px
1. איכות בניה טובה יותר
2. לוחצות יותר על הראש (לפחות בהתחלה ותלוי בגודל הראש שלך)
3. סינון רעשים פחות טוב
4. איכות סאונד ללא סינון רעשים הרבה יותר טוב, עם סינון רעשים ברמה של המתחרות.
אני גם הייתי בדילמה הזאת, היום אמור לקבל את ה px