עזרה בבחירת רסיבר
הי,
אני מחפש לרכוש רסיבר יד 2 ואשמח אם יש המלצות לאחד מהרסיברים הבאים:
Yamaha RX V650 7.1
NAKAMICHI AV-10
DENON AVR-2307
DENON AVR 1909
DENON AVR 3802
YAMAHA RX565
ONKYO 607
ONKYO 747
MARANTZ SR 7001
DENON AVRX 1000
אציין שאני צריך את זה לקולנוע ביתי לא פחות מלמוזיקה בסטריאו.
אם מישהו מכיר את הדגמים ויכול לייעץ איזה מהם טוב יותר. HDMI פחות חשוב לי כי אני במיילא מחבר את האודיו בנפרד לקבלת תוצאות טובות יותר. הפיצ'רים החדשים גם פחות חשובים אלא אם כן זה לא בא על חשבון הסאונד.
תודה מראש!!
Yamaha RX V650 7.1
NAKAMICHI AV-10
DENON AVR-2307
DENON AVR 1909
DENON AVR 3802
YAMAHA RX565
ONKYO 607
ONKYO 747
MARANTZ SR 7001
DENON AVRX 1000
אם מישהו מכיר את הדגמים ויכול לייעץ איזה מהם טוב יותר. HDMI פחות חשוב לי כי אני במיילא מחבר את האודיו בנפרד לקבלת תוצאות טובות יותר. הפיצ'רים החדשים גם פחות חשובים אלא אם כן זה לא בא על חשבון הסאונד.
תודה מראש!!
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
מה זה אומר? איך אתה מחבר?HDMI פחות חשוב לי כי אני במיילא מחבר את האודיו בנפרד לקבלת תוצאות טובות יותר...
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·לא היתי נוגע באונקיו בגלל כרטיסי HDMI תקולים בסדרות הללו.LEyal כתב:הי,
Yamaha RX V650 7.1
NAKAMICHI AV-10
DENON AVR-2307
DENON AVR 1909
DENON AVR 3802
YAMAHA RX565
ONKYO 607
ONKYO 747
MARANTZ SR 7001
DENON AVRX 1000
תודה מראש!!...
הדנונים הישנים לא באים בחשבון בכלל אותו הדבר המרנץ בגלל חוסר תמיכה בפורמטים מתקדים, כניסות HDMI וחוסר מוחלט של חיבוריות או קישור לרשת.
איפה מצאת NAKAMICHI ? אבל לא, לא היתי ממליץ.
מה שמשאיר את ה-DENON AVR X1000. שהו הכי חדש אבל גם די פשוט.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·לא נקמיצ'י, פשוט לא...ישן, חלש, מעפן בכל מובן.LEyal כתב:אני מחבר HDMI מהמסך ל- SOURCE.
כל הרסיברים הם סביב ה- 1000 ש"ח, זה פחות או יותר התקציב.
למה הדנונים לא באים בחשבון?
התמיכה בפורמטים המתקדמים פחות חשובים לי, מה שחשוב זה דולבי דיגיטל ו- DTS.
ולמה לא נקמיצ'י?...
הדנונים הישנים לא כוללים HDMI או שהוא בגרסה ישנה מדי.
כשאני אומר חדשים הכוונה לא לאטמוס וכאלה, לא האחרונים אלה כל הפורמטים הלא דחוסים, כמו HD MA.
אתה די קריפטי לגבי איך ומה אתה מחבר...תן פרטים...
- Amir64
-
- גורו

וככה אתה חושב שאתה מקבל תוצאות טובות יותר?
קנה רסיבר עם HDMI,
חבר את המקורות ב- HDMI לרסיבר, ואת הטלויזיה ליציאת HDMI ברסיבר.
בלי כבלים קואקסיאלים או אופטיים.
זה יותר טוב.
קנה רסיבר עם HDMI,
חבר את המקורות ב- HDMI לרסיבר, ואת הטלויזיה ליציאת HDMI ברסיבר.
בלי כבלים קואקסיאלים או אופטיים.
זה יותר טוב.
המקור זה DVD או סטרימר. מנסיון שלי אם מחברים את האודיו בנפרד (קואקסלי או אופטי) ואת הוידאו בנפרד מקבלים תוצאה טובה יותר.
ה- HDMI הוא אמנם מאוד נוח, חוסך בכבלים. אבל כבל אחד שמעביר גם אודיו וגם וידאו לא יכול להיות טוב יותר מהפרדה בין אודיו לוידאו.
ה- HDMI הוא אמנם מאוד נוח, חוסך בכבלים. אבל כבל אחד שמעביר גם אודיו וגם וידאו לא יכול להיות טוב יותר מהפרדה בין אודיו לוידאו.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
·LEyal כתב:המקור זה DVD או סטרימר. מנסיון שלי אם מחברים את האודיו בנפרד (קואקסלי או אופטי) ואת הוידאו בנפרד מקבלים תוצאה טובה יותר.
ה- HDMI הוא אמנם מאוד נוח, חוסך בכבלים. אבל כבל אחד שמעביר גם אודיו וגם וידאו לא יכול להיות טוב יותר מהפרדה בין אודיו לוידאו....
טעות בידך . זה לא כבל אחד . אלה בתוך הכבל יש לפחות כ15 גידים . וכול גיד מעביר משהוא אחר
וב1000 ש"ח אפשר ליקנות רק אריזה של רסיבר טוב
תיתחדש
רק הטכנאי קרמר
- Amir64
-
- גורו

לא יודע על מה אתה מסתמך, אבל אתה טועה.LEyal כתב:המקור זה DVD או סטרימר. מנסיון שלי אם מחברים את האודיו בנפרד (קואקסלי או אופטי) ואת הוידאו בנפרד מקבלים תוצאה טובה יותר.
ה- HDMI הוא אמנם מאוד נוח, חוסך בכבלים. אבל כבל אחד שמעביר גם אודיו וגם וידאו לא יכול להיות טוב יותר מהפרדה בין אודיו לוידאו....
מאוד טועה.
אין שום סיכוי שבחיבור SPDIF תקבל איכות אודיו טובה יותר מאשר עם HDMI,
אם לא שמת לב, כל הפורמטים החדשים של אודיו, וגם כמה כבר לא כל כך חדשים,
בכלל לא עובדים על SPDIF, אלא רק על HDMI.
כשדיברתי על 1000 ש"ח התכוונתי ליד 2 ובהחלט אפשר למצוא רסיברים איכותיים, בהנחה שלא מחפשים פיצ'רים חדשים (עוד גרסא של דולבי דיגיטל, בלוטוס, רשת וכו'..)
לגבי ה- HDMI הגעתי לזה מנסיון. ברגע שעשיתי את ההפרדה קיבלתי איכות הרבה יותר גבוהה גם בסאונד וגם בתמונה. ואגב, בדקתי את העיניין עם יודעי דבר והם אמרו לי שזה נכון. אמנם פחות נוח, יותר מסורבל אבל יותר איכותי.
זה שהפורמטים עברו ל-HDMI זה לא אומר כלום. עברו כי זה יותר מתקדם, יותר נוח וממיילא רוב האנשים לא יבחינו בהבדל. גם ברוב הרסיברים כיום אין כניסת פטיפון, אז מה...זה אומר שפטיפון אינו איכותי?
לגבי ה- HDMI הגעתי לזה מנסיון. ברגע שעשיתי את ההפרדה קיבלתי איכות הרבה יותר גבוהה גם בסאונד וגם בתמונה. ואגב, בדקתי את העיניין עם יודעי דבר והם אמרו לי שזה נכון. אמנם פחות נוח, יותר מסורבל אבל יותר איכותי.
זה שהפורמטים עברו ל-HDMI זה לא אומר כלום. עברו כי זה יותר מתקדם, יותר נוח וממיילא רוב האנשים לא יבחינו בהבדל. גם ברוב הרסיברים כיום אין כניסת פטיפון, אז מה...זה אומר שפטיפון אינו איכותי?
נערך לאחרונה על ידי LEyal ב 27/10/2017 18:57, נערך פעם 1 בסך הכל.