ראוטרים של פרטנר
שלום, רציתי לקבל חוות דעת על הראוטרים שפרטנר מציעה, שהם d-link 225/256 והבנתי שיש להם כמה בעיות. מישהו שיש לו ניסיון איתם?
partner.co.il/-2/pms3/modem
והאם אתם ממליצים לקנות ראוטר מחנות שתומך בווקטורינג של בזק?
אני גולש על 40 מגה
partner.co.il/-2/pms3/modem
והאם אתם ממליצים לקנות ראוטר מחנות שתומך בווקטורינג של בזק?
אני גולש על 40 מגה
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@ARIKING
· ה DLINK שציינת בסדר לשימוש בסיסי (גלישה, מייל, סרטונים), אבל בעייתייים ברגע שאתה צריך פתיחת פורטים (טורנטים, מצלמות, VPN).
יש נתבים משולבי מודם לא יקרים כמו TPLINK 9970 שעובדים בצורה יציבה וטובה (הדגם הזה כולל ווקטורינג).
אתה גם יכול להפוך את ה DLINK שמסופק מפרטנר למודם בלבד ולרכוש לך נתב איכותי כגון TPLINK ARCHER C7. אם תעבור בעתיד לתשתית אחרת, תוכל להחזיר את ה DLINK ולהשתמש ב C7.
זה הכל שאלה של הצרכים שיש לך והסכום שאתה מוכן להשקיע
· ה DLINK שציינת בסדר לשימוש בסיסי (גלישה, מייל, סרטונים), אבל בעייתייים ברגע שאתה צריך פתיחת פורטים (טורנטים, מצלמות, VPN).
יש נתבים משולבי מודם לא יקרים כמו TPLINK 9970 שעובדים בצורה יציבה וטובה (הדגם הזה כולל ווקטורינג).
אתה גם יכול להפוך את ה DLINK שמסופק מפרטנר למודם בלבד ולרכוש לך נתב איכותי כגון TPLINK ARCHER C7. אם תעבור בעתיד לתשתית אחרת, תוכל להחזיר את ה DLINK ולהשתמש ב C7.
זה הכל שאלה של הצרכים שיש לך והסכום שאתה מוכן להשקיע
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ראוטר קונים באופן פרטי לפי הצרכים שלך.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
ואפשר להשתמש בראוטר בלי וקטורינג אם משתמשים גם בdlink בתור מודם?Fish72 כתב:@ARIKING
זה הכל שאלה של הצרכים שיש לך והסכום שאתה מוכן להשקיע...
·