תגובת הרשות השניה לסוגיית עידן פלוס HD
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
עצוב שהמון לקוחות עם מסכים, ממירים ושאר הירקות עם תקן DVBT רגיל שנקנו בגלל דרישות הרשות השנייה ישארו מאחור ולא יהנו מערוצים שאמורים להיות נגישים גם בעבורם.
היה חכם לעשות וזה לרכז את כלל הערוצים באיכות SD ב-DVBT הרגיל בלי התניות ורק למי שיש DVBT2 יוכל להנות מעוד מרבד ערוצים ב-HD למשל.
היה חכם לעשות וזה לרכז את כלל הערוצים באיכות SD ב-DVBT הרגיל בלי התניות ורק למי שיש DVBT2 יוכל להנות מעוד מרבד ערוצים ב-HD למשל.
benny123
לא תאמין אבל מליוני בתי אב בכל רחבי אירופה נאלצים בימים אלה לעשות אותו דבר- ללכת לחנות ולרכוש ממיר חדש בתקן DVB-T2 כי גם אצלם עוברים לשדר בתקן החדש. ככה זה . ולצערנו זה עולה קצת כסף אבל בסופו של דבר יהיו יותר ערוצים.
להזכירך -השיטה החדשה נועדה לחסוך ברוחב הסרט היקר שצורך כל ערוץ במיוחד כשמדובר בשידורי HD (שעדיין אין בעידן אבל זו כבר איוולת אחרת של הרשותהמבצעת) וכן לאפשר הוספה של ערוצים חדשים. במדינה כמו ישראל בה כל פוליטיקאי זב חוטם חשוב שהוא מחליט על כולם זה נראה עצוב -במדינות יותר נורמליות בשידורי עידן שלהם יש כבר קרוב למאה ערוצים ב SD וה HD בתשלום ובחינם. כאן העתיד עוד רחוק וגם קשר ורשת עסוקים מלשכנע את הכל שהם לא יצליחו למכור זמן פרסום כדי להתקיים. (בא לי לבכות...) .
לא תאמין אבל מליוני בתי אב בכל רחבי אירופה נאלצים בימים אלה לעשות אותו דבר- ללכת לחנות ולרכוש ממיר חדש בתקן DVB-T2 כי גם אצלם עוברים לשדר בתקן החדש. ככה זה . ולצערנו זה עולה קצת כסף אבל בסופו של דבר יהיו יותר ערוצים.
להזכירך -השיטה החדשה נועדה לחסוך ברוחב הסרט היקר שצורך כל ערוץ במיוחד כשמדובר בשידורי HD (שעדיין אין בעידן אבל זו כבר איוולת אחרת של הרשותהמבצעת) וכן לאפשר הוספה של ערוצים חדשים. במדינה כמו ישראל בה כל פוליטיקאי זב חוטם חשוב שהוא מחליט על כולם זה נראה עצוב -במדינות יותר נורמליות בשידורי עידן שלהם יש כבר קרוב למאה ערוצים ב SD וה HD בתשלום ובחינם. כאן העתיד עוד רחוק וגם קשר ורשת עסוקים מלשכנע את הכל שהם לא יצליחו למכור זמן פרסום כדי להתקיים. (בא לי לבכות...) .
·בערוץ זה עולה יותר מקצת כסף כי יוקר המחיה יותר גבוה מרוב מדינות אירופהעלי_שביט כתב:benny123
להזכירך -השיטה החדשה נועדה לחסוך ברוחב הסרט היקר שצורך כל ערוץ במיוחד כשמדובר בשידורי HD (שעדיין אין בעידן אבל זו כבר איוולת אחרת של הרשותהמבצעת) וכן לאפשר הוספה של ערוצים חדשים. במדינה כמו ישראל בה כל פוליטיקאי זב חוטם חשוב שהוא מחליט על כולם זה נראה עצוב -במדינות יותר נורמליות בשידורי עידן שלהם יש כבר קרוב למאה ערוצים ב SD וה HD בתשלום ובחינם. כאן העתיד עוד רחוק וגם קשר ורשת עסוקים מלשכנע את הכל שהם לא יצליחו למכור זמן פרסום כדי להתקיים. (בא לי לבכות...) ....
בגלל מס למכס ומס למע"מ
שמעת שהיבואנים רוצים לפנות לבג"ץ כדי לבטל גם על יבוא אישי מחוץ לארץ את הפטור מס למכס?
נערך לאחרונה על ידי ran241 ב 26/10/2017 15:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
·אבל לא הוספת כסף על מס יבוא אישי בנוסף למע"מעלי_שביט כתב:אני מביןש אתה מתייחס למחיר הממיר-
האם בדקת למשל בגוגל כמה עולה ממיר כזה?
בהתחלה ממירי DVB-T עלו 400 שח
ממיר DBV-T2 עולה גם 120 שח . זה לא נחשב לסכום גבוה מה גם שאין עלויות חודשיות...
שאותו את המס, היבואנים בישראל רוצים שהוא יחזור
תקרא פה את הפרסום בבקשה
אולי שם תבין יותר
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5033220,00.html
בנוסף לזה שלאדם קשיש שבקושי מרוויח כסף והוא צריך את הכסף לתרופות אז איך הוא ימשיך לראות עידן פלוס בחינם?
אם המשפחה שלו לא מעדיפה לשלם לו עוד כסף גם על ממיר נוסף?
תודה שפנית לרשות השנייה!
נראה שהם עונים די מהר.
התגובה שלהם היא בעצם שהם עדיין בודקים את נושא השידור ב-HD.
אני מקווה שלא מופעלים עליהם לחצים מצד החברות הרב ערוציות, שניתן לראות לפי הדוחות שלהם שהם די מוטרדות מעידן פלוס.
למרות שמדובר רק ב-9 ערוצים, אני מניח שהחברות לא ישמחו שיהיה שידור פתוח של כמעט חצי מערוצי עידן פלוס ב-HD, מכיוון שזה יכול לפגוע בהן עסקית.
לגבי מי שלא מרוצה מהצורך בהחלפת ממיר:
אפשר להגיד את זה בהרבה תחומים טכנולוגיים:
למה לעבור מפקס למייל כי זה דורש לקנות מחשב?
למה לעבור מדור 2 בסלולר לדור 3 כי זה דורש לקנות מכשיר חדש?
למה לעבור משידור טלוויזיה אנלוגי לשידור דיגיטלי כי זה דורש לקנות ממיר?
זו הטכנולוגיה. ומדי פעם היא משתפרת ומשתדרגת וצריך לקנות ציוד חדש.
נראה שהם עונים די מהר.
התגובה שלהם היא בעצם שהם עדיין בודקים את נושא השידור ב-HD.
אני מקווה שלא מופעלים עליהם לחצים מצד החברות הרב ערוציות, שניתן לראות לפי הדוחות שלהם שהם די מוטרדות מעידן פלוס.
למרות שמדובר רק ב-9 ערוצים, אני מניח שהחברות לא ישמחו שיהיה שידור פתוח של כמעט חצי מערוצי עידן פלוס ב-HD, מכיוון שזה יכול לפגוע בהן עסקית.
לגבי מי שלא מרוצה מהצורך בהחלפת ממיר:
אפשר להגיד את זה בהרבה תחומים טכנולוגיים:
זו הטכנולוגיה. ומדי פעם היא משתפרת ומשתדרגת וצריך לקנות ציוד חדש.
נערך לאחרונה על ידי liorp ב 26/10/2017 16:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
·liorp כתב:אפשר להגיד את זה בהרבה תחומים טכנולוגיים:
זו הטכנולוגיה. ומדי פעם היא משתפרת ומשתדרגת וצריך לקנות ציוד חדש....
אבל לא צריך לפגוע בקשישים
בשביל קשישים כיום שחשוב להם להשאר בבית ולא להיות בבית אבות ושרוצים להנות כי הנאה טובה לנפש ולגוף אז המכשיר טלוויזיה זה מוצר מאוד חשוב להם
שקל ולשימוש מאשר מחשב ושאר הדברים כדי להגיע למצב של שידור בטלוויזיה
וכמו שרשמתי קודם הבעיה בישראל זה לא התקדמות הטכנולוגיה אלא יוקר המחיה
אני לא מכיר בנק אחד בישראל שמוכן לוותר ללקוח שהוא לא טייקון על אגורה אחת מתי שהוא במינוס בחשבון הבנק
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
כולם מחליפים ממיר ??
כולם ??
אם בגרמניה עם כל ה-66 מיליון איש , החליפו את כולם ל-DVB-T2 H.265 (עם דגש על ה-5),
אני חושב שמדינה כמו ישראל , עם ה-6-8 מיליון שלה , לא יקרה כלום אם יחליפו ל- T2 H264
בשביל 150 ש"ח
וזה גם ככה רק למי שצריך , יש כאלה שבכלל לא צריכים להחליף ממיר , שכבר יש להם T2
כולם ??
אם בגרמניה עם כל ה-66 מיליון איש , החליפו את כולם ל-DVB-T2 H.265 (עם דגש על ה-5),
אני חושב שמדינה כמו ישראל , עם ה-6-8 מיליון שלה , לא יקרה כלום אם יחליפו ל- T2 H264
בשביל 150 ש"ח
וזה גם ככה רק למי שצריך , יש כאלה שבכלל לא צריכים להחליף ממיר , שכבר יש להם T2
לגבי החלפת הממיר
הפיתרון הנכון היה לאלץ את האנשים לשדרג לממיר חדש DVB-T2 אולם לפרסם מרכזי שירות שבהם אפשר להחזיר ממיר ישן ולקבל תמורתו ממיר חדש למעוטי היכולת הפשוט והבסיסי ביותר שיספק לקליטת השידורים ב- HD , כך שרוב האנשים ישדרגו ואלה שלא מסוגלים ילכו למרכז השירות ויחליפו את הממיר שלהם
הפיתרון הנכון היה לאלץ את האנשים לשדרג לממיר חדש DVB-T2 אולם לפרסם מרכזי שירות שבהם אפשר להחזיר ממיר ישן ולקבל תמורתו ממיר חדש למעוטי היכולת הפשוט והבסיסי ביותר שיספק לקליטת השידורים ב- HD , כך שרוב האנשים ישדרגו ואלה שלא מסוגלים ילכו למרכז השירות ויחליפו את הממיר שלהם
·המדינה לא מוכנה לממן HD למי שכבר יש לו DVBT2. אתה רוצה שהמדינה תממן החלפה ??? חחחleoweins כתב:לגבי החלפת הממיר
הפיתרון הנכון היה לאלץ את האנשים לשדרג לממיר חדש DVB-T2 אולם לפרסם מרכזי שירות שבהם אפשר להחזיר ממיר ישן ולקבל תמורתו ממיר חדש למעוטי היכולת הפשוט והבסיסי ביותר שיספק לקליטת השידורים ב- HD , כך שרוב האנשים ישדרגו ואלה שלא מסוגלים ילכו למרכז השירות ויחליפו את הממיר שלהם...
·כי יש כאלו שמעדיפים לראות את השידור בצורה הרבה יותר טובהsonyxv כתב:אני לא מבין מה ההשתגעות הזאת על הHD, העיקר שיש תמונה חלקה, ללא קפיצות, צבעים טובים וזהו....
נערך לאחרונה על ידי ran241 ב 31/10/2017 7:55, נערך פעם 1 בסך הכל.