טלויזיה FHD, יש המלצות ? אשמח לעזרה.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
רן40 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

שלום,
חדש פה, עברתי על המון פוסטים באתר.

למדתי ש 4K מאד מומלץ פה , בעיקר הייסנס 55 לאחר עדכון קושחה, שבסמסונג השרות לא שיא וש LG הוא אפשרות טובה.

אבל אצלנו בבית המצב קצת שונה, אשתי לא מוכנה לעלות מעד 43 אינץ ולא חשוב המרחק או המיקום, סגורה על עצמה.

ואני לא באמת משנה לי האיכות כל כך, יש לנו כיום פנסוניק ויטרה, ששבק לה כרטיס ה HDMI כבר מזמן ואני חי על חיבור קומפוננט בלבד. אנחנו רואים רק סרטים וסדרות שאני מוריד מידי פעם באיכות SD, ספורט אני נאלץ לראות על המחשב כי אנחנו לא מחוברים לאף ספק. אני שוקל להתחבל לפרטנר או סלקום בעיקר בשביל הספורט.

האם יש לנו מה לקנות 4K, האם באיכות השידור אותה אני מקבל זה רק יפגע ? כי הבנתי שזה עושה upscale והתנועה יכולה להפגע מכך.

האם יש לכם המלצות ל FHD ? טלויזיה חכמה עם חיבור לרשת, יש לי תקציב של עד 4000.
ראיתי LG 630Y שמישהו פה המליץ עליה, וזה אם אלך על ה 4K

על טלויזיות FHD בכלל לא מצאתי פה המלצות לאחרונה, ובגלל ההייפ על הייסנס, ראיתי את N2170PW, אשמח לקבל המלצות נוספות.

מאחר וכבר הלך לי כרטיס HDMI, אחריות די חשובה לי.

תודה מראש,

רן.

NetG9
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92

שליחה

FHD שייך מזמן להיסטוריה. תעלה את התקציב, תשנה דיסקט לגבי הגודל ואם צריך תחליף אשה.

רן40 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

לא מחליף את אשתי, ונראה שאתה לא קולע למה שאני צריך.

אשמח לקבל תשובה שממליצה על מסך FHD איכותי

במקביל שאלתי האם במסך 4K יהיהו בעיות של תנועה בגלל ה Upscale שיגרמו לשידורים באיכות נמוכה להראות פחות טוב. \

תודה מראש,
רן.

NetG9
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אתה לא מבין או יודע מה אתה צריך לכן יהיה קשה לעזור לך. רק נשאר לאחל לך בהצלחה וחיי נישואין מאושרים עם האשה.

רן40 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה,

והמחשבה שלך שאתה יודע טוב ממני מה אני צריך היא ממש משונה, אני מקווה שיהיה פה מישהו אחר שיוכל לעזור. לך אני מאחל שתבחר לך בת זוג לא לפי גודל הטלויזיה שהיא רוצה. חחח.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

מסכי FHD עוברים מן העולם, בדיוק כמו שעברו מסכי ה-HD Ready לפניהם.
לא תמצא היום המלצה על מסך FHD כי כל המבחר אלה דגמים בסיסיים, זולים ולא ממש איכותיים.
בנוסף, "43 זה פצפון, אלא אם כן אתה צופה ממרחק של שני מטרים ומטה.
אני יכול רק להמליץ לך להסתכל על MU7000, UJ670, UH651.

NetG9
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

רן40 כתב:תודה,

והמחשבה שלך שאתה יודע טוב ממני מה אני צריך היא ממש משונה, אני מקווה שיהיה פה מישהו אחר שיוכל לעזור. לך אני מאחל שתבחר לך בת זוג לא לפי גודל הטלויזיה שהיא רוצה. חחח.
...
·
ללא ספק אני יודע יותר טוב ממך מה אתה צריך. הנה גם המישהו אחר מסביר לך את זה. לגבי האשה לצערי גם היא לא כל כך יודעת מה היא רוצה ורק מקווה שהיא לא מתפשרת על הגודל בדברים אחרים :wink:

Sourc3
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1331

שליחה

ראיתי באתר של אלמ שמוכרים 40 אינץ fhd. סדרה 5 ב2000 שקל.
לדעתי סוג די דומה לשלי הנוכחי, רואים איכות fhd מעולה וגם תכני sd נראים טוב מאוד בגודל.
אם המגבלה של עד 43 זה בעיית תקציב הכל בסדר.
אםזה בנוגע לחששות מפגיעה בראייה, הטכנולוגיה השתנתה ואין סיבה.
אני בקרוב מתכנן לשדרג לגודל 55, המחירים לא גבוהים והתמורה גבוהה יותר.
ממליץ לשקול

רן40 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה,

תקציב הוא לא בעיה אצלנו.

אנחנו לא רואים הרבה טלויזיה ולא אוהבים להפוך אותה למקדש בסלון, זה הכל.

בחמש השנים האחרונות אנחו רק עם עידן פלוס לבייביסטר של ההורים שיהיה להם חדשות. רואים רק דרך סטרימר סרטים או סדרות באיכות לא גבוהה.

לי לא באמת משנה, אבל אשתי לא רוצה 55 אינץ בסלון שלנו.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

רן40 כתב:תודה,

תקציב הוא לא בעיה אצלנו.

אנחנו לא רואים הרבה טלויזיה ולא אוהבים להפוך אותה למקדש בסלון, זה הכל.

בחמש השנים האחרונות אנחו רק עם עידן פלוס לבייביסטר של ההורים שיהיה להם חדשות. רואים רק דרך סטרימר סרטים או סדרות באיכות לא גבוהה.

לי לא באמת משנה, אבל אשתי לא רוצה 55 אינץ בסלון שלנו.
...
רן,
אני מניח שראית את הסקירה הקצרה שלי על המסך.
גם אני לא חיפשתי לחדר השינה מסך 4K, אלא מסך FHD, כי זה המקסימום שייעשה בו שימוש בכל מקרה.
יחד עם זאת, כשנכנסתי לעובי הקורה, גיליתי שהיום כמעט אין מסכי FHD וכולם מתקדמים, וזה בסך הכל שינוי מבורך.
אז הבנתי שאפשר וכדאי ללכת על מסך שכבר תומך בכך, גם אם לא ממש יש לי בו שימוש, וגם אין ממש הבדלי מחירים.
ראיתי מספר דגמים בחנויות שונות, ולאחר שקיבלתי הצעה טובה על ה 630Y, לא יכולתי לסרב.
יש לה תמונה טובה, ובניגוד למה שחושבים או נאמר פה, תמונה טובה בחושך, זה השימוש העיקרי שלנו, צפייה במסך לפני השינה, בחושך.
תשווה בין כמה מסכים דומים בחנות וקבל החלטה מה נראה לך הכי טוב.
רק תגבה את ההחלטה עם מוצר שנותן לך שקט ל 3 שנים לפחות, בדומה לשירות של ח.י.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”