R58 בארץ או ECM ב AMAZON?
שלום לכולם,
רציתי לקנות בארץ R58.
ראיתי בקדמה את ה ECM Heidelberg Technika IV Profi ב 11990.
מכיוון שהמחיר זהה פחות או יותר החלטתי R58 בגלל הדוד הכפול.
היום ראיתי באמזון גרמניה את ה ECM ב 9651 שח לאחר משלוח ומיסים.
להלן הקישור:
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B002TUSH18/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
מה דעתכם?
רציתי לקנות בארץ R58.
ראיתי בקדמה את ה ECM Heidelberg Technika IV Profi ב 11990.
מכיוון שהמחיר זהה פחות או יותר החלטתי R58 בגלל הדוד הכפול.
היום ראיתי באמזון גרמניה את ה ECM ב 9651 שח לאחר משלוח ומיסים.
להלן הקישור:
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B002TUSH18/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
מה דעתכם?
נערך לאחרונה על ידי nati-ba ב 26/10/2017 11:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני מבין שהתקציב סביב 10K
מה מחפש במכונה? דאבל בוילר?
איזה מטחנה יש לך?
יש דאבל בוילר אחרות שכדאי לבדוק
ECM Sychronika
Izzo Alex Duetto IV Plus
Quickmill Verona/Vetrano DB
Profitec 700 ובקרוב 600
ל-Izzo ול-ECM יש E61 Mushrom ודוודים מנירוסטה
מה מחפש במכונה? דאבל בוילר?
איזה מטחנה יש לך?
יש דאבל בוילר אחרות שכדאי לבדוק
ECM Sychronika
Izzo Alex Duetto IV Plus
Quickmill Verona/Vetrano DB
Profitec 700 ובקרוב 600
ל-Izzo ול-ECM יש E61 Mushrom ודוודים מנירוסטה
@איתמר123
עד עכשיו הייתה לי La Scala Butterfly
החלטתי לאחר 9 שנים להחליף.
יש לי מטחנת Hey caffe מאסיבית.
ברור לי שדאבל בוילר עדיף אך האם הוא מצדיק תוספת של מעל 2000 שקל?
לגבי הלינק שצרפתי קודם, המחיר מפתה ביחס לארץ. לא כדאי?
·
עד עכשיו הייתה לי La Scala Butterfly
החלטתי לאחר 9 שנים להחליף.
יש לי מטחנת Hey caffe מאסיבית.
ברור לי שדאבל בוילר עדיף אך האם הוא מצדיק תוספת של מעל 2000 שקל?
לגבי הלינק שצרפתי קודם, המחיר מפתה ביחס לארץ. לא כדאי?
·
- ronibarista
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
לדעתי זו מכונה מעולה.
איכות החומרים של ECM ואיכות הבנייה עילא ולעילא.
גם לרוקט לא חסר באיכות חומרים ובנייה.
לדעתי R58 מתעלה עליה בזכות ה DB.
אני זוכר שמישהו דיבר על כך שהוא רכש R58 מאיזו חנות באיזור ה 10-11 אלף שח. כך, שבמקרה כזה היתי שוקל אולי לרכוש R58.
איכות החומרים של ECM ואיכות הבנייה עילא ולעילא.
גם לרוקט לא חסר באיכות חומרים ובנייה.
לדעתי R58 מתעלה עליה בזכות ה DB.
אני זוכר שמישהו דיבר על כך שהוא רכש R58 מאיזו חנות באיזור ה 10-11 אלף שח. כך, שבמקרה כזה היתי שוקל אולי לרכוש R58.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
קח R58 ולא תסתכל לאחור.
מעדיף אותה על כל ה-DB האחרות. איתי כבר שנה וזה תענוג יומיומי.
לגבי איפה לקנות: בדוק את קרמה+ בקרית אונו. הם היבואנים ואני יודע שהם מציעים חבילות שעשויות להביא את המכונה למחיר מפתה מול חו"ל.
לגבי חו"ל: מכונות קפה לא קונים באמאזון אלא בחנויות המתמחות. בדוק את קרלו ב-espressocoffeeshop ואת bella barista בבריטניה.
מעדיף אותה על כל ה-DB האחרות. איתי כבר שנה וזה תענוג יומיומי.
לגבי איפה לקנות: בדוק את קרמה+ בקרית אונו. הם היבואנים ואני יודע שהם מציעים חבילות שעשויות להביא את המכונה למחיר מפתה מול חו"ל.
לגבי חו"ל: מכונות קפה לא קונים באמאזון אלא בחנויות המתמחות. בדוק את קרלו ב-espressocoffeeshop ואת bella barista בבריטניה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

ה-R58 היא שילוב מנצח של מכונה יפיפיה שמייצרת קפה מדהים.
בעיני רוקט היא האפל של עולם הקפה. הם הבינו את מה שסטיב ג'ובס לימד את כולנו - האריזה חשובה בדיוק כמו התוכן. אפילו הקרטון שבו היא מגיעה ארוז כמו אייפון. המכונה עגולה, רכה, הרמונית. נעימה מאוד לשימוש. לדעתי היא ה-E61 הכי יפה בשוק, ולא רק ב-DB.
היא היחידה שאין לה תצוגת PID. אני מת על זה. כיף שאין משהו מנג'ס מול העיניים, אין לי צורך לדעת בכל רגע מה הטמפ' שם ואם גוף החימום עובד, וזה גם משפיע על הטעם שבכוס כי אתה לא מתעסק כל הזמן בכל פרט ופרט אלא פשוט מכין קפה והוא יוצא טוב.
היא בנויה לתלפיות ומרגישה מאוד איכותית ביד. הכל במקום, מתפקד מעולה ומרגיש שימשיך להיות כך גם מחר.
הקפה שלה פשוט מושלם. אין לי מה לומר.
ניסיתי להבין לאורך זמן מה ההבדל, איך זה שהם מצליחים ליצר קפה רך כזה - ואין לי תשובה.
אומרים שכל ראשי ה-E61 נולדו זהים - אז זהו, שלא. חקרתי את זה לעומק, כולל משחקים עם דיזות בראש ומדידות טמפ' - ועדיין אני לא יודע להסביר.
כשמשווים מכונת מנוף ל-E61 אפשר להרגיש בשני קצוות.
מצד אחד, ה-E61 נותנת קפה בומבסטי, חזק, מודגש ועם קצוות ברורים.
מהצד השני, המנוף נותנת קפה רך, עדין, עמוק מאוד באמצע - אבל עם פחות קצוות.
עבורי המנוף היתה פשוט משעממת מול ה-E61. אחלה קפה אבל לא קרה אף פעם שצעקתי מהתרגשות.
תיארתי את זה כמו ההבדל בין בחור בן 30, צעיר, צבעוני וטמפרמנטי לבין סבא בן 70, שעונה על כל דבר מאוד לאט אבל בכל משפט שלו יש המון משמעות.
בין שניהם, אני מעדיף את הבחור הצעיר בכוס הקפה שלי... רוצה קפה מגניב וכיפי, כזה שמפתיע אותי בכל פעם מחדש.
ה-R58 איכשהו נמצאת בדיוק באמצע הדרך. מצד אחד הקפה שלה חזק וברור, מרגישים בס חזק וטרבל למעלה, והמון צבעים באמצע.
מצד שני, הוא רך יותר מ-E61 אחרות שהיו לי ושטעמתי. הוא יותר עדין מהן, מזכיר יותר מנוף.
זה בדיוק באמצע הדרך ואני מת על זה. להנות מכל העולמות.
לא טעמתי את הסינכרוניקה, אבל כן טעמתי פרופיטק. מכונות שאמורות להיות זהות ומיוצרות ע"י אותה החברה.
התרשמתי שהיא מעולה אבל דומה ל-DB אחרות.
מזכירה גם את ה-QM67. מכונה מעולה שלו לא הייתי קונה R58 - הייתי כנראה קונה אותה משיקולי עלות/תועלת.
אחרי שטעמתי את ה-R58 היה לי ברור שזו האופציה היחידה הרלוונטית.
בעיני רוקט היא האפל של עולם הקפה. הם הבינו את מה שסטיב ג'ובס לימד את כולנו - האריזה חשובה בדיוק כמו התוכן. אפילו הקרטון שבו היא מגיעה ארוז כמו אייפון. המכונה עגולה, רכה, הרמונית. נעימה מאוד לשימוש. לדעתי היא ה-E61 הכי יפה בשוק, ולא רק ב-DB.
היא היחידה שאין לה תצוגת PID. אני מת על זה. כיף שאין משהו מנג'ס מול העיניים, אין לי צורך לדעת בכל רגע מה הטמפ' שם ואם גוף החימום עובד, וזה גם משפיע על הטעם שבכוס כי אתה לא מתעסק כל הזמן בכל פרט ופרט אלא פשוט מכין קפה והוא יוצא טוב.
היא בנויה לתלפיות ומרגישה מאוד איכותית ביד. הכל במקום, מתפקד מעולה ומרגיש שימשיך להיות כך גם מחר.
הקפה שלה פשוט מושלם. אין לי מה לומר.
ניסיתי להבין לאורך זמן מה ההבדל, איך זה שהם מצליחים ליצר קפה רך כזה - ואין לי תשובה.
אומרים שכל ראשי ה-E61 נולדו זהים - אז זהו, שלא. חקרתי את זה לעומק, כולל משחקים עם דיזות בראש ומדידות טמפ' - ועדיין אני לא יודע להסביר.
כשמשווים מכונת מנוף ל-E61 אפשר להרגיש בשני קצוות.
מצד אחד, ה-E61 נותנת קפה בומבסטי, חזק, מודגש ועם קצוות ברורים.
מהצד השני, המנוף נותנת קפה רך, עדין, עמוק מאוד באמצע - אבל עם פחות קצוות.
עבורי המנוף היתה פשוט משעממת מול ה-E61. אחלה קפה אבל לא קרה אף פעם שצעקתי מהתרגשות.
תיארתי את זה כמו ההבדל בין בחור בן 30, צעיר, צבעוני וטמפרמנטי לבין סבא בן 70, שעונה על כל דבר מאוד לאט אבל בכל משפט שלו יש המון משמעות.
בין שניהם, אני מעדיף את הבחור הצעיר בכוס הקפה שלי... רוצה קפה מגניב וכיפי, כזה שמפתיע אותי בכל פעם מחדש.
ה-R58 איכשהו נמצאת בדיוק באמצע הדרך. מצד אחד הקפה שלה חזק וברור, מרגישים בס חזק וטרבל למעלה, והמון צבעים באמצע.
מצד שני, הוא רך יותר מ-E61 אחרות שהיו לי ושטעמתי. הוא יותר עדין מהן, מזכיר יותר מנוף.
זה בדיוק באמצע הדרך ואני מת על זה. להנות מכל העולמות.
לא טעמתי את הסינכרוניקה, אבל כן טעמתי פרופיטק. מכונות שאמורות להיות זהות ומיוצרות ע"י אותה החברה.
התרשמתי שהיא מעולה אבל דומה ל-DB אחרות.
מזכירה גם את ה-QM67. מכונה מעולה שלו לא הייתי קונה R58 - הייתי כנראה קונה אותה משיקולי עלות/תועלת.
אחרי שטעמתי את ה-R58 היה לי ברור שזו האופציה היחידה הרלוונטית.
תשובה. מצויינת אבל לא משכנעת, ממתין לסינכרוניקה שלי שבטוחני שתהיה ברמה של R58 בהיבט איכות הקפה ומיצד שני תראה בדיוק כמו מהחנות גם שלוש שנים אחרי. הפרטים הקטנים שלא צפים לעיין מיד כמו שלמות ניקוז הנוזלים או מיכל המים הפנימי לדוגמא נותנים את אותותיהם לאורך זמן וההבדל הוא שמיים וארץ בין ECM לאחרות שבדקתי כמו ה vibimi db לדוגמא או בזרה.
אבל אין ספק שה r58 היא קניה מעולה מעולה ב 10000 שח, ה ECM עולה יותר.
אבל אין ספק שה r58 היא קניה מעולה מעולה ב 10000 שח, ה ECM עולה יותר.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

קובי, זה פשוט לא נכון.
ECM לא יותר אמינה משום מותג אחר, זה הכל מיתוג ותו לא.
בצרה מייצרים אחלה מכונות. היתה לך אחת כזו לאורך זמן, שאתה מעיד על טיב ההרכבה והאמינות שלה?
גם קוויקמיל, שידועים בבלגאן האטומי שהולך בתוך המכונות שלהם - אמינים מאוד ומייצרים מכונות מצוינות. גם כזו היתה לך, או שאתה מספר את מה שמכר לך איזה איש מכירות ממולח?
קנית מכונה מעולה, אני בטוח שתהנה ממנה, אבל אין לה שום יתרון באיכות הבניה על מכונות אחרות.
היות והיא מאוד לא נפוצה, גם אין סטטיסטיקה או פידבקים של משתמשים בשטח.
אשמח לשמוע ממך איך ההתרשמות ממנה, אחרי שתקבל אותה.
איפה קנית?
ECM לא יותר אמינה משום מותג אחר, זה הכל מיתוג ותו לא.
בצרה מייצרים אחלה מכונות. היתה לך אחת כזו לאורך זמן, שאתה מעיד על טיב ההרכבה והאמינות שלה?
גם קוויקמיל, שידועים בבלגאן האטומי שהולך בתוך המכונות שלהם - אמינים מאוד ומייצרים מכונות מצוינות. גם כזו היתה לך, או שאתה מספר את מה שמכר לך איזה איש מכירות ממולח?
קנית מכונה מעולה, אני בטוח שתהנה ממנה, אבל אין לה שום יתרון באיכות הבניה על מכונות אחרות.
היות והיא מאוד לא נפוצה, גם אין סטטיסטיקה או פידבקים של משתמשים בשטח.
אשמח לשמוע ממך איך ההתרשמות ממנה, אחרי שתקבל אותה.
איפה קנית?
הי מוטי, לא כתבתי שום דבר על אמינות. כתבתי שאל מול ה Ecm. מכניקה שהייתה ברשותי שנתיים ונמכרה כאילו יצאה מהקופסא אחרות שבדקתי נראות משמעותית הרבה פחות טוב. תפעול הידית חליטה שהתקשה באחרות אבל רך כמו חמאה ב ecm, סימני חלודה על הנרוסטה של הויבימי דבל בויילר, מיכל מים פנימי שבנוי הרבה יותר נכון וקל למילוי או ניקוי ב ecm אל מול מיכלים לא נגישים ועם צנרת שאיבה שנכנסת מלמעלה במקום יניקה תחתית, ועוד הרבה דוגמאות.
כשתגיע הדבל בויילר סינכרוניקה אכתוב עליה.
כשתגיע הדבל בויילר סינכרוניקה אכתוב עליה.
@nati-ba
·1. מכניקה זהה לטכניקה (עם שוני קל בעיצוב) אבל יותר זולה.
2. תבדוק מחיר ב https://www.bellabarista.co.uk/
·1. מכניקה זהה לטכניקה (עם שוני קל בעיצוב) אבל יותר זולה.
2. תבדוק מחיר ב https://www.bellabarista.co.uk/