שלום, יש לי לפטופ בן 4 שנים בערך, לאחרונה הוא קצת יותר איטי אבל לפני כמה ימים הוא היה איטי באופן חריג לכן עשיתי איחוי דיסק לראות אם זה עוזר קצת. למחרת כאשר הדלקתי את המחשב הופיע מסך עם רקע ירוק וחלונית בה היה כתוב
שהוא מעתיק או משהו כזה, לא הספקתי לקלוט מה בדיוק הוא עושה. (העיצוב של המסך באותו רגע נראה מיושן).
אחרי זה המחשב עלה כרגיל אבל מאז השתבש האקספלורר, כשאני רוצה לפתוח קובץ לא מופיע סרגל פתח/שמור, כרטיסיה חדשה נשארת ריקה לגמרי גם ללא שורת כתובת ולא מראה הפעלות אחרונות, אני מנסה לפתוח את ההיסטוריה או להציג הורדות ולא קורה כלום.
אני לא מבין מה קרה כאן, האם יכול להיות שהמסך הזה שהופיע היה וירוס ועכשיו הוא עוקב אחרי הגלישה שלי?
מה אפשר לעשות? תודה
בעיה באקספלורר
@sonyxv
·
לגבי וירוס/נוזקה תריץ אנטי-וירוס טוב כמו נגיד זה של malwarebytes.
לגבי אקספלורר תנסה לאפס אותו כמו שמוסבר פה. אם זה לא עוזר תחזור על האיפוס ותסמן גם "delete personal settings". בתקווה זה יחזיר את אקספלורר לחיים. שם לב שתאבד את ההיסטוריה שלך וכל שאר הדברים שכתוב שם.
אם קשר ובלי קשר ממליץ לך לנסות את chrome....
·
לגבי וירוס/נוזקה תריץ אנטי-וירוס טוב כמו נגיד זה של malwarebytes.
לגבי אקספלורר תנסה לאפס אותו כמו שמוסבר פה. אם זה לא עוזר תחזור על האיפוס ותסמן גם "delete personal settings". בתקווה זה יחזיר את אקספלורר לחיים. שם לב שתאבד את ההיסטוריה שלך וכל שאר הדברים שכתוב שם.
אם קשר ובלי קשר ממליץ לך לנסות את chrome....
עשיתי כל מה שהצעת, האנטיוירוס ניטרל registry key שהוא מצא אבל האקספלורר עדיין באותו מצב. איפוס גם לא עזר.
הכי מעצבן שאני לא יכול לפתוח קובץ במייל כי לא מופיע סרגל ההורדות. מה עוד אפשר לעשות?
(לגבי הגלישה בכרום, אני יודע אבל זה פחות נוח לי בגלל שחייבים לשמור כל קובץ שרוצים לראות, באקספלורר אפשר רק לפתוח ולסגור ללא שמירה, אם יש דרך לעקוף את זה אשמח לשמוע).
הכי מעצבן שאני לא יכול לפתוח קובץ במייל כי לא מופיע סרגל ההורדות. מה עוד אפשר לעשות?
(לגבי הגלישה בכרום, אני יודע אבל זה פחות נוח לי בגלל שחייבים לשמור כל קובץ שרוצים לראות, באקספלורר אפשר רק לפתוח ולסגור ללא שמירה, אם יש דרך לעקוף את זה אשמח לשמוע).