שלום לכולם
יש לי היום בנדל של בזקביןלאומי ובזק ב 130 שח . היום קיבלתי הצעה מפרטנר לאותו בנדל ( רק עם ספק פרטנר ) ב 80 שח לחודש וצריך להחיץ מודם ראוטר.
יש לי כמה שאלות
1. איך איכות הקו של פרטנר , האים יש האטה במהירות הגלישה , האם מרגישים משהו בעת הורדת קבצים , איך האמינות ורמת השירות לקוחות שלהם ??
2 איך רמת השרות הטכני שלהם לעומת בזק , הבנתי שמעכשיו תקלות בזק זה רק דרכם
3. איך המודם ראוטר שהם מספקים ?? כיום יש לי ג'גה בייט של בזק עם תמיכה ב 1G לרשת קווית ותמיכה ברשת אלחוטית של 5G. אם לקנות מודם לבד מה מומלץ ?
תודה לעונים
אינטרנט קווי פרטנר
אני גם בסיטואציה קצת דומה,
האינטרנט של סלקום = נטויז'ן ואמרו שזה הכי גרוע שיש.
האינטרנט של פרטנר = מחכה לתשובה (אם כי מחיפושים שלי גם פה בפורום וגם במקומות אחרים הוא לא להיט).
האינטרנט של 018 אקספון = 100 מגה יחד עם תשתית ב69 ש"ח לחודש במשך שנה.
אני מחכה לראות מה עדיף לי גם, במיוחד לקראת מעבר דירה ששם יש תשתית בזק.
האינטרנט של סלקום = נטויז'ן ואמרו שזה הכי גרוע שיש.
האינטרנט של פרטנר = מחכה לתשובה (אם כי מחיפושים שלי גם פה בפורום וגם במקומות אחרים הוא לא להיט).
האינטרנט של 018 אקספון = 100 מגה יחד עם תשתית ב69 ש"ח לחודש במשך שנה.
אני מחכה לראות מה עדיף לי גם, במיוחד לקראת מעבר דירה ששם יש תשתית בזק.
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
בינתיים מברור ב KSP הציעו לי מודם לפי דרישותי ב 470 ( תמיכה ב AC , יציאת רשת קווית 1G ) שח שזה אומר 40 שח לחודש לשנה מה שהופך את העלות של פרטנר ( 80 שח ) לכמעו כמו בנק ובזק בין לאומי ...
·haifaboy כתב:בינתיים מברור ב KSP הציעו לי מודם לפי דרישותי ב 470 ( תמיכה ב AC , יציאת רשת קווית 1G ) שח שזה אומר 40 שח לחודש לשנה מה שהופך את העלות של פרטנר ( 80 שח ) לכמעו כמו בנק ובזק בין לאומי ......
רכישת ראוטר באמזון לדוגמא, תהיה לך בחצי מחיר.
היתרון של זה הוא שיש לך ראוטר טוב, שיכול להחזיק לפחות 5 שנים קדימה (אין צפי לתקנים חדשים בקרוב, בקושי 100 מגה הספקיות מספקות).
החסרון זה העלות החד פעמית.
בניגוד לזה, יש את הפייברים החדשים (אנלימיטד ופרטנר פייבר) שמספקים חוויה אחרת לגמרי (המחיר בהתאם).
חזרנו למשוואה של לפני 10 שנים: עלות או איכות.
אגב,
ממליץ לך לבדוק את 018 אקספון. 69 ש"ח והם דיי סבבה לפי מה שאני קורא (גם עתיד מאוד קרוב לעבור אליהם)