מחפש מסך 70-75 אינץ׳ בתקציב זול ובאיכות טובה, יש חיה כזאת?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #1 

שלום,
אני משתעשע ברעיון להחליף את המסך בסלון (samsung 51 d490 אם אני לא טועה) במסך ״ענק״, כזה שישדרג את חווית הצפיה לסטייל קולנועי.
נתחיל בזה שאני לא ״פיין-שמעקער״ ואני מאוד מרוצה מהסמסונג 51 שיש לי כיום (ועלתה לי בזמנו 3500₪).
היא אומנם רק 720P אך בפועל רוב התכנים שאני רואה זמינים לי במקרה הטוב ב-720 והם נראים מעולה ממרחק הצפיה שלי.
קצת נתוני רקע:
שעות הצפיה בדרך כלל בלילה, בסלון דיי חשוך.
מרחק הצפיה 3.5-3.7 מטר.
תכנים - קודי (דרך איליסיום ועוד מספר הרחבות למדובבים לילדים), נטפליקס ועידן+. כבלים אין כבר כמעט 10 שנים וגם לא יהיה באופק. רוב התכנים שאני רואה הם באיכות של 720 ולפעמים אפילו 480. אם ממש קריטי אני כנראה יכול להגדיר הרחבה ל-1080 אך אני לא ממש חושב שבזמן הקרוב יצא לי לראות תכנים של 4k זמינים (תקנו אותי אם אני טועה).
למסך מחובר מחשב סלוני של HP ודרכו מנוגנים כל התכנים.

חשוב לי:
1. מסך איכותי ושבשום אופן לא ארגיש שאני יורד באיכות מהסמסונג הנוכחי.
2. שתכני ה-SD גם כן יוצגו בצורה טובה ולא יראו גרוע.
3. שיהיה הבדל מוחשי במעבר ממסך ה-51 שיש לי כרגע.
4. אמינות
5. עלות-תועלת הטובה ביותר

פחות חשוב לי:
1. מסך חכם מאחר ויש לי מחשב (זה יותר nice to have מבחינתי)
2. זמן תגובה (אני לא גיימר וגם לא אהיה בעתיד)
3. אפשרויות כיוון מתקדמות, לא שזה לא חשוב באופן כללי, זה פשוט שאני לא האדם המתאים להתעסק אתן.

שאלה ראשונה היא האם מסך 75 אינץ גדול מידי למרחק הצפיה שלי ואני יכול להסתפק ב-70 או שזה יהיה בסדר?
שאלה שניה, איזה מסך נותן את התמורה הטובה ביותר בתקציב הנמוך ביותר?
שאלה שלישית, האם בכלל צריך מסך 4K למרחק הצפיה שלי או שאין לזה שום משמעות מבחינתי (מה גם שאני ממש לא בטוח שיהיו לי תכני 4K זמינים)?

בזאפ ראיתי שיש מסכים של החל מ-8,400₪ למסך 75 אינץ של haier (אני נוטה לא לסמוך על חברה כזו שאין שום דבר ברשת לגביה) או נורמנדי (כנ״ל).
אחר כך יש מסכים של חברות ידועות יותר כמו סמסונג או LG בתקציב של 11-13 אלף ש״ח (samsung UN75J6300, LG 75UH655Y 4K, LG 75UJ675Y) ויש באותו התקציב גם מסכים של הייסנס שעד לא מזמן חשבתי שהם מייצרים רק babysens.. (75M7000UWD.
אם לרדת ל-70 אינץ אז ישנן יותר אופציות ובמחירים זולים יותר.

אשמח אם תוכלו לעזור לי.
תודה,
אלון

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

@בוננזה
·
1. הסמסונג שלך פלסמה. השדרוג האמיתי והיחיד מפלסמה הוא OLED. אף מסך LCD לא ייתן לך את זווית הצפייה + רמת השחורים שהתרגלת אליהם.
2. על מסך "75, לאחר מעבר מ-"51 (הגדלת שטח מסך יותר מפי 2) תוכן 720P יראה סביר ומטה, SD יראה גרוע, כי זה SD. על פלסמה תכני SD בד"כ נראים טוב יותר בהשוואה למסכי LCD\OLED, אפילו בגודל דומה.
3. במעבר ל-"75 יהיה הבדל מוחשי.
4. תשכח מ"אמינות", הכל עניין של מזל היום.

1. עם המחשב שלך לא תקבל 4K או HDR משירותים כמו נטפליקס ואמזון, לכן עדיף מסך חכם, למרות שהיום כולם חכמים בצורה זו או אחרת בכל מקרה.

- לדעתי "75 לא גדול מדי, כאשר צופים בתוכן איכותי. ל-SD.... לא יודע.
- תגדיר תקציב ואז תוכל לקבל תשובה.
- בעיקרון ההבדל ככל הנראה לא יהיה עצום, אבל אם הראיה שלך טובה, כן שווה. בכל אופן מה שמשחק תפקיד היום הוא HDR, וכבר לא תמצא היום מסכי FHD בגדלים האלה גם ככה.

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

תודה על התשובה המהירה.
1. אכן הסמסונג שלי הוא פלסמה וזכור לי שבחרתי בפלסמה על פני LCD בדיוק מסיבות אלו ובניגוד לדעתם של הרבה אנשים מסביב שפלסמה זה פאסה (בזמנו) ולצורך כך אף וויתרתי על 1080p. הבחירה בהחלט הייתה נכונה מבחינתי.
לפי הבנתי כל המסכים שרשמתי הם led אך יכול להיות שאני טועה, אך אתה רשמת oled שזה למיטב ידיעתי עדיין מאוד מאוד יקר בגדלים הנ״ל.
2. זה בהחלט מטריד אותי ויכול להוריד אותי מכל הסיפור. חשוב לי שגם תכנים מעידן+ וגם תכני SD יראו טוב, אין לי רצון להתחיל לרוץ בחיפושים אחר תכני 1080 בכל פעם שיבוא לי לראות פרק חדש או איזה סרט נחמד (זה אפשרי אם אני עושה מנוי ב-real debrid?)
בגדול זה דיי יבאס אותי אם רוב הזמן אני ארגיש בירידה באיכות לעומת המסך הנוכחי, כמה זה יהיה מורגש לדעתך?
אגב לצורך זה יש אפסקייל, האם הוא לא עובד טוב מספיק? יש מסכים עם אפסקייל טוב יותר מאחרים?
3. ומה לגבי 70, האם לא יספיק בשביל אפקט הוואו? הוא גם יהיה עדיף מבחינת איכות הצפיה בתכני SD או שאין הבדל גדול?
4. חבל..

לגבי המחשב, למה הוא לא יקבל תכני UHD או HDR? בכל מקרה אני מניח שברוב המקרים אני לא אצפה בתכנים מסוג זה אלא במקסימום 1080 אבל יכול להיות שאני טועה..
האם הנטפליקס מזהה אוטומטית את החומרה ומתאים את איכות התוכן, כי כיום אין לי אפשרות לבחור ב-4K בשום סידרה שאני צופה בה.
ואיזה מהירות אינטרנט בכלל צריך בשביל זה (המקסימום שיש באזור שלי כרגע זה 40 מגה)?
אם כך אז אפשר להוסיף את הדרישה למסך חכם לרשימת הדרישות, אבל בתנאי שזה לא יגרום לי לרדת באיכות המסך רק בכדי לקבל את האופציה הנ״ל (במסגרת התקציב).

תקציב, בגדול אני מעדיף לא להשתולל וללכת על המינימום הנחוץ.
נניח עד 13 אלף, עם אפשרות לחריגה קלה אם זה ממש ישדרג את האיכות, אך מעדיך לחרוג כלפי מטה ;)
אני גם לא פוסל מסך 70 אינץ אם זה אומר שבתקציב הנ״ל ניתן לקבל מסך הרבה יותר איכותי, אך כמובן שאני מעדיף 75 ורק בשביל שלא יכרסם לי במוח לאחר הרכישה..

קראתי את הביקורת הבאה, יכול להיות שהם קצת מגזימים?!
https://www.pcworld.idg.com.au/review/h ... tv/606630/

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #4 

1. היום יש OLED בעיקר ל-LG. יש דגם של סוני שנקרא A1E ויש דגם של פיליפס שלא נמכר בארץ (נראה לי). וכן, הם משמעותית יקרים יותר מ-LCD, למרות שיש מסכי LCD יקרים יותר מ-OLED :)
2. אין לי הרבה מה להגיד בנוגע לזה, זה עניין שלך. בגדול מתרגלים לזה, אבל בהתחלה תשים לב להבדלים בקלות יתרה. וכן, אומרים שהאפסקייל שהמסכים של סוני עושים הוא ברמה גבוהה יותר מדגמים מקבילים של המתחרים, אבל עד כמה ההבדל באמת משמעותי, אני לא יודע.
3. גם "70 לא רע בכלל, אבל מן הסתם שתתקל באותה "בעיה" עם SD.

כי התמיכה במחשבי PC ב-HDR היום היא דיי גרועה, בלשון המעטה. עדיין אין תמיכה תקינה במעבר בין מצב SDR ל-HDR בוינדוס. יש כל מני קומבינות, אבל זה עובד בעיקר רק עם תוכן שאתה מוריד.
בנוסף, אתה צריך כרטיס מסך שיתמוך בכל הסיפור הזה, כי המעבדים היום לא מסוגלים לפענח תכני HEVC ב-4K בתוכנה. צריך כרטיס מסך עם תמיכה בפיענוח שלש הפורמט הזה בחומרה.
כן, נטפליקס מזהה אוטומטית. ובנטפליקס כבר יש לא מעט תוכן ב-HDR, ועוד יותר ב-4K, גם באמזון וגם באייטיונס.

25M זה מספיק לנטפליקס\אמזון עבור 4K ו-HDR.

אולי במבצעים של יום שישי השחור אפשר יהיה להשיג OLED "65 באיזור התקציב הזה (קצת יותר), אבל ב-"70-75 נכון לעכשיו כנראה הדבר היחיד שיש לך זה ה-M7000 של הייסנס. אולי יהיה מבצע על סוני X900E בשישי השחור, ואז אפשר להתפשר קצת על זווית הצפייה ולקחת מסך "75 בתוספת קטנה.

כן, מגזימים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #5 

לצרכים שלך לא הייתי משקיע במסך איכותי. לא רואה את הטעם.
לא רואה סיבה ללכת על מסכי פרימיום ובסוף לזרוק להם תכן ב- 480p או 720p וכו'. לא מצליח להבין את זה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #6 

בוננזה,

יש לך היום 51 אינץ, מרחק הצפייה שלך הוא רק עד 3.7 מ' ואתה לא מעוניין לחרוג מ-13,000 ש"ח.
הייתי ממליץ לך על מסך ה-65 אינץ הטוב ביותר שתוכל למצוא בתקציב או ללכת על פתרון של מקרן (בתקציב שלך זה בהחלט אפשרי לקבל תמונה איכותית בגודל של 100" תוך שימוש במקרן ומסך הקרנה חשמלי ללא מתיחה).
בגדלים של יותר מ-65 אינץ בעד 13,000 ש"ח אני לא סגור שתהיה מרוצה מאיכות התמונה שתקבל.

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

jacko-il כתב:לצרכים שלך לא הייתי משקיע במסך איכותי. לא רואה את הטעם.
לא רואה סיבה ללכת על מסכי פרימיום ובסוף לזרוק להם תכן ב- 480p או 720p וכו'. לא מצליח להבין את זה.
...
·מסכים לחלוטין, בגלל זה אני לא מחפש מסך ״פרימיום״ אלא מסך פשוט וטוב ויציג את התכנים שאני צופה בהם בצורה הטובה ביותר.
אני מניח שמסך מרימיום לאו דווקא יציג תוכן 720 או אפילו 1080 הרבה יותר טוב ממסך ״low cost״, אבל יכול להיות שאני טועה.
כמו כן, יכול להיות שאני אצפה בתכנים של 4k דרך הנטפליקס (כתלות בזמינות), אך לצערי יש לא מעט סדרות שאין בנטפליקס ועל סרטים בכלל אין מה לדבר, כך שהקודי ימשיך לעבוד בזמן הנראה לעין.
אשמח לשמוע על מה אתה היית ממליץ (כמובן לא מסך פרימיום).
תודה.

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

idan309 כתב:בוננזה,

יש לך היום 51 אינץ, מרחק הצפייה שלך הוא רק עד 3.7 מ' ואתה לא מעוניין לחרוג מ-13,000 ש"ח.
הייתי ממליץ לך על מסך ה-65 אינץ הטוב ביותר שתוכל למצוא בתקציב או ללכת על פתרון של מקרן (בתקציב שלך זה בהחלט אפשרי לקבל תמונה איכותית בגודל של 100" תוך שימוש במקרן ומסך הקרנה חשמלי ללא מתיחה).
בגדלים של יותר מ-65 אינץ בעד 13,000 ש"ח אני לא סגור שתהיה מרוצה מאיכות התמונה שתקבל.
...
·תודה אבל מסך 65 ממש לא בא בחשבון.
יש לחבר שלי 65 אינץ של סוני וזה ממש לא עשה לי את זה, ההבדל ממסך 50 לא שווה את הטירחה לטעמי (לצערי אני צריך לשבור נישת גבס).
מקרן גם כן לא הכיוון.

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

@TheCoolest
·תודה על ההסברים.
אני לא מומחה אבל על פי זאפ יש לא מעט מסכי לד בגודל 70-75 שנכנסים בתקציב מלבד ההייסנס (אלא אם כן לא הבנתי נכון והוא oled?)
יש מסכי LG מסדרות 635, 655, 675 ו-770 בגדלים 70 ו-75 אינץ מתחת ל-13 אלף, אשמח לדעת מה ההבדל בין הסדרות ואם יש דגם מומלץ.
יש מסכים של סמסונג מסדרות 6000, 6300, או 6400 (אם למתוח את התקציב דבר שאני לא כל כך מעוניין בו), שוב האם יש דגם מומלץ ומה ההבדלים (הורי למשל רכשו לאחרונה מסך דומה של סמסונג והנטפליקס לא מציג כתוביות בעברית, ואין עדכון תוכנה).
ויש כאמור גם את המסך המדובר של הייסנס M7000 או את ה-K700, האם הם נותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף? האם הם מצליחים ״לנצח״ את המותגים הגדולים מבחינת איכות תמונה ונוחות מערכת ההפעלה (אני רואה שיש לא מעט התעסקות עם עדכוני מערכת ההפעלה וזה דיי מבאס לדעתי)?

לגבי מבצעי יום שישי השחור, האמת ששכחתי מזה לגמרי אבל מניסיון שלי בדרך כלל לא מצאתי הנחות מטורפות על מוצרים רלוונטים בעבר, לא מעבר למה שניתן למצוא בכל יום בזאפ או עם מיקוח קל..

הכי חשוב, יש איזשהו מקום באזור חיפה-קריות שניתן להתרשם מהמסכים הנ״ל, אני לא מצאתי בשום מקום עדיין.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

סורי אין לי מה להמליץ לך כל כך.
אתה צודק כשאתה מתעקש על הגודל, למרחק שלך 65 יהיה "בסדר" לא יותר מזה. לסתם צפייה בטלויזיה זה "עובר" אבל זה לא גודל שייתן לך חוויה.
אם אני הייתי במשבצת שלך הייתי מנסה להמתין ולראות אם יהיה אולי להייסנס דגם חדש בגודל הזה שייתן איכות סבירה לכסף.
משהו שגם יגיע עם קושחה נורמאלית ישר מהקופסא לשם שינוי.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #11 

@בוננזה
·
- כן, אבל אלה מסכים ברמה נמוכה. הבנת נכון, מה שלא OLED, לא רשום עליו OLED. מסכי OLED יש רק ל-LG ולסוני בארץ.
- כל המספרים של הסדרות שפירטת לא עוזרים במיוחד בלי לדעת על איזו שנת דגם מדובר (מה האותיות שלפני המספר).
לדגמים של 2016 ו-2017, LG סדרת 600 היא סדרת כניסה, אלה מסכים בסיסיים. כנ"ל סמסונג עד וכולל סדרת 7000.
- ה-K700 מסך מיושן ולא הייתי נוגע בו היום. ה-M7000 מבחינת איכות תמונה ככל הנראה ברמה מעט מעל MU7000 של סמסונג, בעניין הסמארט, הסמסונג עדיפה בצורה משמעותית.
כבר יש קושחה "נורמלית" וישראלית שנמצאת כרגע בשלבי הבטא ונראת מבטיחה, לכן לא הייתי דואג בקשר לענייני הקושחה.

- נכון, ההנחה אולי לא תהיה מאסיבית, אבל אם נניח תוכל לקנות את ה-X900E של סוני ב-15K זה יהיה עדיף בהרבה מ-M7000 או MU7000 או UJ670 או משהו שזה לא יהיה ב-13K. אני לא יודע אם זה יתאפשר, אבל זה משהו שלדעתי כדאי לחכות ולבדוק. לא הייתי מסתמך על המחירים המפורסמים ב-זאפ יותר מדי.

- לצערי כאן אני לא יכול לעזור.

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

לפני 5 שנים עברתי מפלזמה 50 אינץ של סמסונג

שליחה #12 

לפלזמה 65 אינץ של פנסוניק.
אם אתה רואה sd תתפלא מאוד לרעה. הפגמים פשוט בולטים הרבה יותר.
הצעתי היא שאם תמשיך לראות הרבה sd תתאפק עם ההחלפה.
אני כבר מתכנן על החלפה ל75 אבל רק כי אני רואה בעיקר hd
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

jacko-il כתב:סורי אין לי מה להמליץ לך כל כך.
אתה צודק כשאתה מתעקש על הגודל, למרחק שלך 65 יהיה "בסדר" לא יותר מזה. לסתם צפייה בטלויזיה זה "עובר" אבל זה לא גודל שייתן לך חוויה.
אם אני הייתי במשבצת שלך הייתי מנסה להמתין ולראות אם יהיה אולי להייסנס דגם חדש בגודל הזה שייתן איכות סבירה לכסף.
משהו שגם יגיע עם קושחה נורמאלית ישר מהקופסא לשם שינוי.
...
שום המלצה במסגרת התקציב?
כל המסכים הנ״ל מבחינתך לא יענו על הצרכים שלי (שכאמור הם לא מי יודע מה)?
לגבי ההייסנס, משתמע מדבריך שהמסך M7000 לא מוצלח או שיחס העלות-תועלת שלו לא משהו? (דווקא מפרסומים כאן בפורום ובביקורות בחו״ל הבנתי שהתמורה דיי טובה ביחס למחיר)

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

@TheCoolest
·
זה שמדובר לרוב על מסכי כניסה אני מבין, אך מה בעצם יחסר לי בזה שהם בסיסיים?
להורי יש את הסמסונג 7400 בגודל 50 אינץ, מעבר לזה שהשלט מעצבן האפלקציות דווקא עובדות לא רע ובעיקר הנטפליקס, אך עדיין הממשק שיש לי במחשב עדיף מבחינתי בכמה רמות.
הבעיה עם מסכים חכמים היא שמהר מאוד הם הופכים לטיפשים, למשל יש להורים שלי עוד מסך כמעט זהה ל-7400 אך קצת יותר ישן שם האפליקציה של נטפליקס כבר לא תומכת בתרגום בעברית למשל, ואני מניח שיש עוד המון דברים שלא עובדים כראוי, והכי בעייתי זה שלרוב אין תמיכה לאחור כך שצריך להחליף מסך או לרכוש סטרימר/מחשב חיצוני.
כרגע המחשב שלי מספיק לי לתכנים של עד 1080 אך בהחלט עדיף מסך עם תאימות לנטפליקס באיכות UHD.
עד כמה הממשק של ה-M7000 נחות מזה של ה-MU7000 והאם זה שווה את תוספת המחיר הדדולה יחסית, או ירידה ל-70 אינץ, על אחת כמה וכמה כשאתה רושם שכנראה איכות התמונה של ההייסנס עדיפה? (מבחינתי זה בראש סדר העדיפויות)

במה הסוני x900 כל כך הרבה יותר טובה משאר האופציות שהועלו (ובעיקר מההייסנס) והאם זה רלוונטי גם לתכנים באיכות נמוכה?
אני בספק גדול אם המסך הזה יתקרב למסגרת התקציב שלי, מדובר על מסך שעולה כרגע מעל 21,000₪..

אגב מצאתי חנות שיש לה בתצוגה את ה-75M7000 ואפילו מוכנים לחבר לי אותה ל-yes בשביל לבדוק תכנים באיכות נמוכה.
מחר אני כנראה אהיה יותר חכם.

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: לפני 5 שנים עברתי מפלזמה 50 אינץ של סמסונג

שליחה #15 

theezway כתב:לפלזמה 65 אינץ של פנסוניק.
אם אתה רואה sd תתפלא מאוד לרעה. הפגמים פשוט בולטים הרבה יותר.
הצעתי היא שאם תמשיך לראות הרבה sd תתאפק עם ההחלפה.
אני כבר מתכנן על החלפה ל75 אבל רק כי אני רואה בעיקר hd
...
תודה רבה, זה חשוב לי מאוד לדעת לפני הרכישה למה לצפות.
לצערי עדיין יש לי תכנים באיכות SD אך לרוב אני משתדל לראות תכנים של מינימום 720P.
אני אבדוק את אופציית ה-real debrid לפני שאני אתקדם לרכישה כלשהיא.
אולי תהיה לי הפתעה נעימה ואגלה שיש את כל התכנים שאני מחפש ב-HD..
מה שבטוח זה שאין לי כוח להתעסק עם זה יותר מידי ולרוץ אחרי הרחבות כל ראשון וחמישי ובטח שלא להתחיל שוב להוריד תכנים.
אם זה הולך בקלות אז סבבה, אם צריך לעבוד בשביל זה קשה אז אני מוותר.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #16 

אם מדובר על תכנים מחו"ל ולא ערוצי הכבלים/לווין בארץ, אז לא נראה לי שיש עדיין משהו שלא משודר ב HD.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #17 

@בוננזה
·
כפי שאמרתי, הסוני תהיה טובה יותר בכל פרמטר הקשור לאיכות תמונה. ושוב, בלי לדעת על איזה דגם\שנתון של סמסונג מדובר, המספר לא עוזר בשום דבר.
לסוני יש FALD, מה שאומר שחורים טובים בהרבה ממה שאפשרי בשאר המסכים ועם פחות הילות.
לסוני יש טווח צבעים רחב יותר, מה שחשוב עבור HDR.
היא מגיעה לרמת הארה גבוהה לפחות פי 2 מהאחרות, מה שגם חשוב ל-HDR ולצפיה בחדר מואר.
מעבד התמונה שלה טוב יותר, מה שיתרום לצפייה בתכנים מאיכות נמוכה.
הסמארט שלה מבוסס על אנדרויד, מה שאומר שסביר להניח שתמיד יהיו לך אפליקציות מעודכנות בסמארט.
בייבוא מקביל היא עולה כ-17K היום.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

Re: לפני 5 שנים עברתי מפלזמה 50 אינץ של סמסונג

שליחה #18 

@בוננזה
·
כן, אין לי המלצות לגודל ולתקציב הזה.
אתה בא מפלזמה לכן לדעתי מסכי כניסה, במיוחד של LG, לא יתנו לך תמונה שתתחבר אליה. אלו של סמסונג לא להיט בעיניי גם כן.
ההייסנס M7000 יכול להיות נחמד אם הקושחה שלו בסדר, באמת שאין לי מושג. בחנתי בעצמי את הייסנס רק פעם אחת עם 55M7000 עם קושחה ישראלית ישנה והתמונה נראתה לי לא משהו. אבל אני לא עוקב אחרי מה שהולך עם הדגם הזה, אולי הכל כבר פתיר כיום, אין לי מושג.
בכל אופן, זה לא כזה משנה מה אני (או אחרים כאן בפורום) אומרים לך או ממליצים לך. אתה צריך ללכת קצת לבחון דגמים בעיניים שלך ולראות מה נראה לך ומה לא.

אם הקנייה לא דחופה הייתי מחכה. אולי בבלאק פראיידי יהיו דילים שווים. אולי ממתין לדגמים חדשים של הייסנס כדי לראות אם יש איזשהו דגם יותר מגוהץ שנותן תמורה טובה יותר מה- M7000.

בהצלחה

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

@psibeast
·
לא, כבלים אין לי לשמחתי כבר כמעט 10 שנים.
אבל אני כן צופה פה ושם בעידן+.
וגם בקודי יש תכנים שאין להם מקורות ב-hd, לפחות ללא להיות מנוי.

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

@TheCoolest
·
מספר דוגמאות:
סמסונג: ue70ku6000, un70ku6300, ue70ku7000, un75j6300, ue75h6475,ua75h6400
אל-ג׳י: 70hu635y, 70f770y, 70uj675y, 75uh655y, 75uj675y,

לגבי הסוני, אני מבין שיש תמורה לאגרה, אבל 17 אלף זה מעל מה שאני מוכן להשקיע בסיפור.
אני בהחלט יכול להמתין למבצע שישי השחור.
אשמח אם תתן לי כיוון באיזה חנות/רשת לחפש.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”