קליטת הערוצים החדשים בעמוס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78892
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
שאלה מעניינת. לא רואה את זה משודר ב-HD, זה חתיכת תוספת עלות ובכלל לא בטוח שיש תדרים פנויים בלויין לזה.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
בעולם מקובל . מי שמקבל זיכיון . כמו יס . משדר את ערוצי המדינה ללא הצפנה בלוויין. כך הייה נחסך הרבה כסף . להפעיל במקביל ערוצים זהים . אבל היהודים תמיד חכמים. . ערוצי המדינה מוצפנים .
מה שמעניין. ערוץ הערבי אלאא המיסחרי משודר ללא הצפנה והערבים צופים בו באמצעות לוויין עמוס . וכניראה משלמים משהוא ליס . אחרת לא יכלו להפיץ את הערוץ לצופים שלהם .
חומר למחשב . לי ניראה שיוסיפו את הערוץ הנוסף בלוויין בSD
מה שמעניין. ערוץ הערבי אלאא המיסחרי משודר ללא הצפנה והערבים צופים בו באמצעות לוויין עמוס . וכניראה משלמים משהוא ליס . אחרת לא יכלו להפיץ את הערוץ לצופים שלהם .
חומר למחשב . לי ניראה שיוסיפו את הערוץ הנוסף בלוויין בSD
רק הטכנאי קרמר
כיום לאחר סגיררת ערוץ 2 זה יהיה יותר יקר לערוצים רשת וקשת לשדר בלווין
כי כל חברה צריכה לשלם את הסכום המלא לשידר בלווין
זה לא כמו שיש ערוץ אחד בשם ערוץ 2 שהכסף לשידור בלווין מתחלק בין שתי הזכייניות שידור
ועוד לשדר באיכות HD בלווין זה יותר כוח מהלווין ויותר כסף לשידור
כנ"ל אם ערוץ עשר רוצה לשדר ב HD בלווין
כי כל חברה צריכה לשלם את הסכום המלא לשידר בלווין
זה לא כמו שיש ערוץ אחד בשם ערוץ 2 שהכסף לשידור בלווין מתחלק בין שתי הזכייניות שידור
ועוד לשדר באיכות HD בלווין זה יותר כוח מהלווין ויותר כסף לשידור
כנ"ל אם ערוץ עשר רוצה לשדר ב HD בלווין
נערך לאחרונה על ידי ran241 ב 25/10/2017 21:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
אז בוא נגיד שהלכנו על התסריט הפסימי ואין ערוצים בלווין, יש לי טלוויזיה חכמה של lg עם ממיר מובנה איזו אנטנה מומלץ לי לקנות שתתן קליטה טובה ושתשב טוב בסלון ולא מפלצת והאם הטלויזיה (2016) תקלוט את שידורי הHD ? או שכל העסק הזה לא יציב ואם כבר אז לקנות ממיר?
- oferlaor
- מנהל

אם המדינה היתה חכמה אז במקום לשדר בעצמה את כל השידורים האלה היתה משלמת ליס בשביל לפתוח את ההצפנה על הערוצים...
·באותו תדר שיש עכשיו?עלי_שביט כתב:SD.
חשבתי שזה כבר ידוע שקשתרשתערוץ10 (ועוד כמה ערוצים שוליים) החליטו שעם ישראל האיכותי משלם. יתר לא נחשבים
בקשתרשתערוץ10 סבורים שהם יודעים הכי טוב למי יש מקלט HD ולמי מגיע לצפות באיכות משופרת....
או שבטרנספונדדר של התדר הזה אין מקום לשידור טוב של עוד ערוץ טלוויזיה?
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

·oferlaor כתב:אם המדינה היתה חכמה אז במקום לשדר בעצמה את כל השידורים האלה היתה משלמת ליס בשביל לפתוח את ההצפנה על הערוצים......
אים המדינה הייתה חכמה . אז בזכיון שקיבל יס . הייה צריך להיות סעיף . שאת ערוצי ישראל ישדרו פתוח. כמו באטליה והונגריה .
אבל בישראל רוצים ביכלל ליסגור את עמוס . כי טוענים שכולם עברו לעידן + . והייה כבר תאריך סגירה . אז חברי הכנסת הערבים טענו שהערבים קולטים רק מעמוס . אז דחו את זה
רק הטכנאי קרמר
- שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
@הטכנאיקרמר
·אם יסגרו את עמוס בעתיד בוא נגיד, מה יהיה עם יס? מאיפה אני אקלוט את כל הערוצים שלהם?
·אם יסגרו את עמוס בעתיד בוא נגיד, מה יהיה עם יס? מאיפה אני אקלוט את כל הערוצים שלהם?
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

·שלומי511564 כתב:@הטכנאיקרמר
·אם יסגרו את עמוס בעתיד בוא נגיד, מה יהיה עם יס? מאיפה אני אקלוט את כל הערוצים שלהם?...
לא יסגרו את הלוויין . יסגרו רק את ערוצי ישראל . המשודרים על ידי בזק חינם. "יס" ימשיך ליפעול מוצפן כרגיל
רק הטכנאי קרמר
- oferlaor
- מנהל

כל מה שהיה צריך לעשות זה לחייב את יס לפתוח את ההצפנה ולשלם להם פיצוי על כך.