מחפש אוזניות לכמה שימושים, מתלבט בין in-ear ל-over-ear. אשמח לעזרה בנושא

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
liorpog פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

התקציב שלי הוא עד 200-250 דולר לכל היותר, ויכולים להביא לי מארה״ב כך שלא אצטרך לשלם על משלוח.
בגדול רציתי אוזניות למשרד, ולכן חשבתי על over-ear די טובות פשוט בשביל לשמוע מוזיקה באיכות טובה ולהתנתק.
לאחר מכן חשבתי לעצמי שאולי כדאי שאקנה in-ear מכיוון שאני בזמני החופשי עושה ספורט, ריצות וחד״כ.

מה שבעצם רציתי לשאול זה, האם אוזניות in-ear יכולות באיזשהו תרחיש להתאים גם למשרד כדי לשמוע מוזיקה וגם לפנאי?
נאמר שהמטרה העיקרית שלי היא אוזניות למשרד.

בגדול, יותר מאשמח להמלצות על כמה סוגי אוזניות בתקציב שציינתי, מאיזה סוג שאתם חושבים שמתאים יותר לפי התיאור שלי.
עד כה יצא לי לקרוא רק על over-ear ושלושת הדגמים שהגעתי אליהם הם: Sennheiser HD 4.40, Audio-Technica ATH-M50x, JBL E55BT.

מה אומרים?

תודה רבה מראש.

holyj
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

זאת שאלה שרק אתה יכול לענות עליה. האם אתה יכול לשבת כל היום במשרד עם in ears?
אוזניות over ear ככל הנראה יהיו נוחות יותר לשימוש ממושך. והרבה יותר נוחות לעבודה משרדית (נוח יותר ללבוש ולהוריד את האוזניות)
אני הייתי הולך על אוזניות גדולות איכותיות לשימוש לא ספורטיבי ואיזה IEM זולות כמו משהו של LZ או אפילו VE MONKS לשימושי ספורט.

תבדוק על ה Sennheiser HD 569,AKG K553 ,Meze 99 Neo והאודיו טכניקה M50x

הSennheiser HD 4.40 אלה אוזניות bt מצוינות אם אתה רוצה ללכת לכיוון אלחוטי. יש לזה יתרונות וחסרונות לשימוש משרדי.

liorpog פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה רבה על הפירוט.
בעניין הסוג אני חושב שאתה צודק, אני מתאר לעצמי שזה מציק לשבת יותר מדי זמן עם אוזניות in-ear.

בנוגע לדגמים, למה בעצם הפרדת את Sennheiser HD 4.40 מהשאר? בגלל הbt?
אם אני מצליח להבין, ברגע שאני עובר לקטגורית bt אז עולה המחיר ויורדת האיכות והנוחות?

כי בגדול כן הייתי מעדיף לקנות bt, כבלים כבר נהיו די מציקים.

אשמח גם לכמה המלצות על bt, ואם אפשר הסבר על מה אני מפסיד כשאני הולך על זה.

תודה רבה!

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”