מתאם רשת חשמל וחיבור ראוטר
היי,
אני מעוניין להעביר ליח' דיור מחוץ לבית תשתית רשת, חשבתי להשחיל כבל רשת או להשתמש במתאם רשת על גבי תשתית חשמל שמבחינת עלות יעלה +- כמו כבל רשת שאני צריך לרכוש.
כמה שאלות...
1. עד כמה הפיתרון אמין (ציוד של עד 350 ש"ח)
2. האם ניתן לחבר בקצה השני ראוטר שבעצם יהפוך את הסיגנל ל WIFI או שחובה לחבר מחשב
3. האם יש עדיפות שהציוד ישב על פאזה מסויימת?
4. האם יש מתאם שכזה שבצד השני (האזור שבו אני רוצה רשת) יש לו אנטנה ל WIFI בנוסף ל LAN?
אשמח לכל מידע נוסף שלא חשבתי עליו...
תודה,
משה
אני מעוניין להעביר ליח' דיור מחוץ לבית תשתית רשת, חשבתי להשחיל כבל רשת או להשתמש במתאם רשת על גבי תשתית חשמל שמבחינת עלות יעלה +- כמו כבל רשת שאני צריך לרכוש.
כמה שאלות...
1. עד כמה הפיתרון אמין (ציוד של עד 350 ש"ח)
2. האם ניתן לחבר בקצה השני ראוטר שבעצם יהפוך את הסיגנל ל WIFI או שחובה לחבר מחשב
3. האם יש עדיפות שהציוד ישב על פאזה מסויימת?
4. האם יש מתאם שכזה שבצד השני (האזור שבו אני רוצה רשת) יש לו אנטנה ל WIFI בנוסף ל LAN?
אשמח לכל מידע נוסף שלא חשבתי עליו...
תודה,
משה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@mosheva
עזוב את רעיון המתאם.. ! מול כבל רשת אין בכלל מקום להשוואה.
רק לא הבנתי משהו -- מה המרחק שאתה מדבר עליו ואיך התכוונת להעביר כבל רשת?
עזוב את רעיון המתאם.. ! מול כבל רשת אין בכלל מקום להשוואה.
רק לא הבנתי משהו -- מה המרחק שאתה מדבר עליו ואיך התכוונת להעביר כבל רשת?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
מרחק של 10 מטר... (בית פרטי עם חצר פרטית)
העברת הכבל תתבצע ע''י קידוח בקיר חיצוני הוצאת הכבל בתוך תעלה (קיר חיצוני) עד היח' דיור ומשם גם קידוח לתוך היח' דיור לשקע תקשורת..
לא הכי אסטטי אבל אין לי אפשרות להשחיל בצורה אחרת...
העברת הכבל תתבצע ע''י קידוח בקיר חיצוני הוצאת הכבל בתוך תעלה (קיר חיצוני) עד היח' דיור ומשם גם קידוח לתוך היח' דיור לשקע תקשורת..
לא הכי אסטטי אבל אין לי אפשרות להשחיל בצורה אחרת...
@mosheva
·בתור משתמש באינטרנט על קו חשמל אני יכול רק להציע לך להמנע מזה אלא אם כן אין ברירה.
תראה, קניתי את אחד המתאמים הכי יקרים שיש וזה עובד. אפילו עובד סביר למי שגולש. אבל כל דבר טיפה מעבר כמו וידאו כבד שלא לדבר על גיימינג נפגע קשות לעיתים. הבעיה היא שזה פשוט לא מספיק יציב וכל הפעלה של מכשיר חשמלי משמעותי כמו מזגן משבשת את הביצועים.
אם הייתי מחזיר את הגלגל אחורה הייתי שם את הכסף על כבל רשת ולא על מתאם החשמל.
·בתור משתמש באינטרנט על קו חשמל אני יכול רק להציע לך להמנע מזה אלא אם כן אין ברירה.
תראה, קניתי את אחד המתאמים הכי יקרים שיש וזה עובד. אפילו עובד סביר למי שגולש. אבל כל דבר טיפה מעבר כמו וידאו כבד שלא לדבר על גיימינג נפגע קשות לעיתים. הבעיה היא שזה פשוט לא מספיק יציב וכל הפעלה של מכשיר חשמלי משמעותי כמו מזגן משבשת את הביצועים.
אם הייתי מחזיר את הגלגל אחורה הייתי שם את הכסף על כבל רשת ולא על מתאם החשמל.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
מטר רץ קומפלט או מחיר כבל בלבד ? לא הייתי בטוח אם אתה שואל או עונה ..mosheva כתב:מחיר למטר רץ הוא 30-35 ₪ , לא?...
בכל מקרה העף מבט כאן כדי לקבל מושב על עלויות כבלים -> http://www.cable.co.il/items~4~40.htm
אם התוואי הוא פשוט וכולל השחלה זריזה לתוך תעלה סטנדרטית אז אתה יכול לקנות כבל מוכן באורך 10-20 וכו' לפי הצורך.
אחרת, קנה תוף של 100 מטר, השחל כנדרש אבל אז תצטרך כמובן ללחוץ ראשים או לשקעי רשת בקצוות.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !