ממש לפני רכישה: 65 אינץ lg uj630 או uj670 או בכלל סמסונג mu7000
חברים יקרים,
פעם אחרונה שאני חופר פה.. ממש לפני קניה ואשמח לקבל את המלצתכם.
3.3 מטר מסלון לטלויזיה חשוב שתהיה איכות טובה לצפיה בכדורגל. ומידיי פעם ל SPL
(למען האמת הלכתי לראות מסכים בחנויות ובכל חנות ראיתי משהו אחר)
אגב, אפשר לכוון את בהירות המסך בטלויזיה? (סליחה על הבורות).
פעם אחרונה שאני חופר פה.. ממש לפני קניה ואשמח לקבל את המלצתכם.
3.3 מטר מסלון לטלויזיה חשוב שתהיה איכות טובה לצפיה בכדורגל. ומידיי פעם ל SPL
(למען האמת הלכתי לראות מסכים בחנויות ובכל חנות ראיתי משהו אחר)
אגב, אפשר לכוון את בהירות המסך בטלויזיה? (סליחה על הבורות).
יש לך סלון רחב?
אם יש לך סלון רחב (ממש רחב) עדיף לך עם LG הזוויות צפיה יותר טובות שם... קח את הזולה מבין הדגמים שנתת פה.
אם יש לך סלון סטנדרטי, ולא ממש רחב.... לך על ה SAMSUNG..
ובלי קשר לסלון הרחב - ה SAMSUNG כנראה תהיה קצת יותר עדיפה מה LG.
אם יש לך סלון רחב (ממש רחב) עדיף לך עם LG הזוויות צפיה יותר טובות שם... קח את הזולה מבין הדגמים שנתת פה.
ובלי קשר לסלון הרחב - ה SAMSUNG כנראה תהיה קצת יותר עדיפה מה LG.
היי עידן,idanh כתב:יש לך סלון רחב?
ובלי קשר לסלון הרחב - ה SAMSUNG כנראה תהיה קצת יותר עדיפה מה LG....
מודה לך מאוד על התשובה.
למה היא תהיה עדיפה יותר?
(אגב, לא להתייחס לכל הפיצ'רים הקטנים שזה שלט נוח ב LG וכו'... כי נראה איכשהו שבכל חנות מנסים למכור לי ממש את ה LG)
·
אתה מתכוון לסמסונג? היא פשוט עדיפה יותר....
הפאנלים של מסכי הביניים של LG הם לא משהו מדהים... הכוח החזק בפאנל הזה הם זוויות הצפיה שמאפשר לך לראות צבעים יפים גם אם אתה רואה טלוויזיה מהצד.
מצד שני הסמסונג - הוא פשוט יותר טוב כמעט בהכל חוץ מזוויות הצפיה.
קח לך כלי נחמד.... יש לאתר RTINGS כלי של השוואה בין טלוויזיות - http://www.rtings.com/tv/tools/compare
שים את הסמסונג MU7000 ולידו את ה UJ6300 של LG ותראה את התוצאות.. הסמסונג מנצח.
***(לא קיים אצלם דגם UJ670 - באתר שלהם הוא נקרא UJ7700 - וגם הוא..... לא מנצח את הסמסונג)
הפאנלים של מסכי הביניים של LG הם לא משהו מדהים... הכוח החזק בפאנל הזה הם זוויות הצפיה שמאפשר לך לראות צבעים יפים גם אם אתה רואה טלוויזיה מהצד.
מצד שני הסמסונג - הוא פשוט יותר טוב כמעט בהכל חוץ מזוויות הצפיה.
קח לך כלי נחמד.... יש לאתר RTINGS כלי של השוואה בין טלוויזיות - http://www.rtings.com/tv/tools/compare
שים את הסמסונג MU7000 ולידו את ה UJ6300 של LG ותראה את התוצאות.. הסמסונג מנצח.
***(לא קיים אצלם דגם UJ670 - באתר שלהם הוא נקרא UJ7700 - וגם הוא..... לא מנצח את הסמסונג)
הממשק החכם של LG הוא אחד הטובים בשוק ובצדק שמנסים למכור לך את זה, כי זו נקודה חיובית רצינית.... אבל כמו שאתה מבין - יחד עם כל זה, הסמסונג עדיין עדיפה.(אגב, לא להתייחס לכל הפיצ'רים הקטנים שזה שלט נוח ב LG וכו'... כי נראה איכשהו שבכל חנות מנסים למכור לי ממש את ה LG)...
LironB
למסכי lg יש פאנל IPS שמתאים יותר למי שצופה בטלוויזיה מזוויות שונות ולא ממש מולה.
לסמסונג יש פאנל VA שנותן תמונה עם גווני שחור טובים יותר,
אך זאת רק כשאתה יושב מול המסך ובחדר מוחשך.
אם אתה צופה בזוית חדה (מהצד) השחורים מחווירים קצת.
רוב האנשים לא מבחינים בהבדלים.
כפי שכתבת גם בשרשור קודם, נדמה לי שהסלון שלך גדול למדי.
אם זה כך, נראה לי שבין השניים שציינת,
ה LG עדיפה ולו רק בגלל האחריות העדיפה.
למסכי lg יש פאנל IPS שמתאים יותר למי שצופה בטלוויזיה מזוויות שונות ולא ממש מולה.
ה LG עדיפה ולו רק בגלל האחריות העדיפה.
ומבחינת צפיה במשחקי כדורגל, יש עדיפות?se1 כתב:LironB
ה LG עדיפה ולו רק בגלל האחריות העדיפה....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רק חידוד קליל,
הוזכר כאן קודם להשוות/לבדוק ב- RTINGS. אז רק הבהרונת - המסך שמקביל שם ל- MU7000 שנמכר בארץ הוא ה- MU6300.
אז ההשוואה היותר נכונה תהיה - UJ6300 של LG מול ה- MU6300 של סמסונג.
בהצלחה.
ועוד משהו קטנטן, פחות רלוונטית אולי להשוואה הספציפית הזו - כולנו כמעט יורים על אוטומט לגבי IPS ב- LG ו- VA בסמסונג. אז נסו להתחיל לבדוק עצמכם פר דגם ודגם (ואפילו גודל) מפני שיש ליצרניות הללו גם וריאציות הפוכות בהן LG משתמשת בפאנל VA וסמסונג בפאנל IPS.
הוזכר כאן קודם להשוות/לבדוק ב- RTINGS. אז רק הבהרונת - המסך שמקביל שם ל- MU7000 שנמכר בארץ הוא ה- MU6300.
בהצלחה.
ועוד משהו קטנטן, פחות רלוונטית אולי להשוואה הספציפית הזו - כולנו כמעט יורים על אוטומט לגבי IPS ב- LG ו- VA בסמסונג. אז נסו להתחיל לבדוק עצמכם פר דגם ודגם (ואפילו גודל) מפני שיש ליצרניות הללו גם וריאציות הפוכות בהן LG משתמשת בפאנל VA וסמסונג בפאנל IPS.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אני רואה אתה ממש מנסה לסבך אותי חחחjacko-il כתב:רק חידוד קליל,
בהצלחה.
ועוד משהו קטנטן, פחות רלוונטית אולי להשוואה הספציפית הזו - כולנו כמעט יורים על אוטומט לגבי IPS ב- LG ו- VA בסמסונג. אז נסו להתחיל לבדוק עצמכם פר דגם ודגם (ואפילו גודל) מפני שיש ליצרניות הללו גם וריאציות הפוכות בהן LG משתמשת בפאנל VA וסמסונג בפאנל IPS....
מה דעתך אז בין הדגמים בכל זאת? 65 אינץ
jacko-il כתב:
אבל הזכרתי זאת וסייגתי למקרים שבהם הצפיה במסך היא בחלקה מהצד
זה קורה בעיקר בסלונים גדולים ורחבים
אם סוג הפאנל לא מופיע בביקורת ברשת אזי אין מצב שתדע מה סוג הפאנל,
גם אם תשאל המוכרים בחדרי התצוגה.
LironB
צפיה בכדורגל?
נראה לי שאין הבדל משמעותי ושניהם בסדר.
לך לחנות וצפה בשידורי ספורט ב HD.
מניסיון אישי, המסכים של סוני טובים בשידורי ספורט
אבל הם יותר יקרים.
אתה צודק וגם אני מתלונן על זה הרבה. בד"כ משבחים כאן דווקא פאנלי VA.כולנו כמעט יורים על אוטומט לגבי IPS ב- LG ו- VA בסמסונג. אז נסו להתחיל לבדוק עצמכם פר דגם ודגם (ואפילו גודל) מפני שיש ליצרניות הללו גם וריאציות הפוכות בהן LG משתמשת בפאנל VA וסמסונג בפאנל IPS....
אבל הזכרתי זאת וסייגתי למקרים שבהם הצפיה במסך היא בחלקה מהצד
זה קורה בעיקר בסלונים גדולים ורחבים
אם סוג הפאנל לא מופיע בביקורת ברשת אזי אין מצב שתדע מה סוג הפאנל,
גם אם תשאל המוכרים בחדרי התצוגה.
LironB
צפיה בכדורגל?
נראה לי שאין הבדל משמעותי ושניהם בסדר.
לך לחנות וצפה בשידורי ספורט ב HD.
מניסיון אישי, המסכים של סוני טובים בשידורי ספורט
אבל הם יותר יקרים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@LironB
·
דעתי היא שכל הדגמים שצוינו כאן הם יחסית מאעפנים.
אבל, דעתי לא רלוונטית כאן, אלא דעתך. אתה הלקוח שלהם ולא אני ולי ולך כנראה שיש צרכים שונים וציפיות שונות.
אם זה חשוב לך אז תאלץ לקחת עצמך לחנויות ולבחון אותם בעצמך (וזה נראה שחשוב לך אחרת לא היית טורח לשאול בפורום). קח תכנים שאתה מכיר על דיסק און קי ולך לחנויות שמציגות אותם. בדוק אותם בסבלנות עם הדגשים שלך בתנאים שלך. זו ההמלצה שלי.
ואם שניהם נראים לך בערך באותה רמה ואין העדפות מיוחדות לכאן או לכאן - הייתי הולך על ה- LG ולו בשביל להמנע מסמליין ואלקטרוניקס פרו בהמשך הדרך.
בהצלחה.
·
דעתי היא שכל הדגמים שצוינו כאן הם יחסית מאעפנים.
אבל, דעתי לא רלוונטית כאן, אלא דעתך. אתה הלקוח שלהם ולא אני ולי ולך כנראה שיש צרכים שונים וציפיות שונות.
אם זה חשוב לך אז תאלץ לקחת עצמך לחנויות ולבחון אותם בעצמך (וזה נראה שחשוב לך אחרת לא היית טורח לשאול בפורום). קח תכנים שאתה מכיר על דיסק און קי ולך לחנויות שמציגות אותם. בדוק אותם בסבלנות עם הדגשים שלך בתנאים שלך. זו ההמלצה שלי.
ואם שניהם נראים לך בערך באותה רמה ואין העדפות מיוחדות לכאן או לכאן - הייתי הולך על ה- LG ולו בשביל להמנע מסמליין ואלקטרוניקס פרו בהמשך הדרך.
בהצלחה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אוקיי.. הפוסט הזה התפתח למשהו רציני 
יכול להיות שבאמת ה MU7000 בארץ הוא ה MU6300... בכל מקרה - גם הוא מנצח את הטלוויזיות של LG.
זה לא שיש לי משהו נגד LG - יש לי OLED B6 ואני מרוצה ביותר מהטלוויזיה, היא פרימיום ונותנת בראש רציני!
אבל פה מדובר בטלוויזיות ביניים, וזה נכון שהאחריות של ח.י. עדיפה בהרבה מהשאר אבל מבחינת הברזלים - אתה תקבל מסמסונג הרבה יותר בשביל המחיר שאתה משלם.
שוב - אני עושה לך את זה הכי פשוט.... אם הסלון שלך רחב (אם נאמר יש מישהו שעלול לראות טלוויזיה ממש מהצד) קח את ה LG כי זה יתרון ברור, אם לא - קח את הסמסונג... ב 2 המקרים אני מאחל לך שלא תצטרך אחריות אף פעם.
יכול להיות שבאמת ה MU7000 בארץ הוא ה MU6300... בכל מקרה - גם הוא מנצח את הטלוויזיות של LG.
זה לא שיש לי משהו נגד LG - יש לי OLED B6 ואני מרוצה ביותר מהטלוויזיה, היא פרימיום ונותנת בראש רציני!
אבל פה מדובר בטלוויזיות ביניים, וזה נכון שהאחריות של ח.י. עדיפה בהרבה מהשאר אבל מבחינת הברזלים - אתה תקבל מסמסונג הרבה יותר בשביל המחיר שאתה משלם.
שוב - אני עושה לך את זה הכי פשוט.... אם הסלון שלך רחב (אם נאמר יש מישהו שעלול לראות טלוויזיה ממש מהצד) קח את ה LG כי זה יתרון ברור, אם לא - קח את הסמסונג... ב 2 המקרים אני מאחל לך שלא תצטרך אחריות אף פעם.
LG גרועות במיוחד כל הזמן יש צלליות אנכיות ושידורי ספורט זה בלתי נסבל תקרא ביקורות בפורום
LG 65UH651Y הגיע ואני מאוכזב מאיכות הצפיה בספורט
LG 65UH651Y הגיע ואני מאוכזב מאיכות הצפיה בספורט