מחפש אוזניות עמידות בתקציב נמוך

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
DubelBoom פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

היי
אני מתגייס בקרוב, ושוב הJBL T110 שלי נדפקו (שמע מאד חלש באוזן שמאל). זה כבר קרה לי פעם והחלפתי במסגרת האחריות, אבל עכשיו היא פגה וגם נמאס לי לרדוף אחרי זה.
השימוש שלי לא היה מסובך מידי, אבל הן כן היו רוב הזמן דחוסות בתיק או בכיס שלי, ומצד שני אני לא מצפה מאוזניות לההרס מזה שוב ושוב....

אז אני מחפש אוזניות in ear חדשות, שיחזיקו מעמד בצבא. אני לא בררן באיכות שמע, אבל שלא יהיה פח לגמרי כמו האוזניות הסיניות ב10 ש"ח מאלי אקספרס, והכי חשוב: שהמגעים יהיו טובים ולא יהרסו לי בקלות.
אני ממש לא רוצה אוזניות בלוטוס וכו, זה אולי יותר עמיד (?) אבל רק להטעין את הדבר הזה כל פעם שווה את הסיפור.
התקציב שלי הוא סביב 150 ש"ח (בערך 50$ - אין לי בעיה לקנות מחו"ל), מוכן טיפה יותר אם יש משהו טוב משמעותית, אבל מעדיף שלא.

תודה רבה :)

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

בתקציב הזה שכח מאוזניות תוך-אוזן וקח AKG K518, תוכל לזרוק לשים אותן בתחתית הקיטבג והן יהיו בסדר גמור.

סתם. כנראה לא עד כדי כך אבל עדיין האוזניות העמידות ביותר שאני מכיר בתקציב הזה.

e-or
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אני מאוד מרוצה מאוזניות M6 PRO של MEE Audio.
אפשר להזמין ישירות מהאתר שלהם לארץ, הן עולות 50$+משלוח של סביב 10$. http://www.meeaudio.com/m6pro/
מהנסיון שלי הן די עמידות, גם בזכות זה שהן ניתקות ואפשר להחליף כבל אם יש בו נזק.
מקבלים בערכה 2 כבלים לבחירה- אחד סטנדרטי ואחד עם דיבורית לסלולר, מעבר לזה גם מקבלים נרתיק קשיח שיכול לעזור לשמור עליהן בתיק.

בפחות כסף (17-20 דולר, משלוח חינם או בכמה שקלים מ-GEARBEST) יש לך את KZ ZS5 שעשו הרבה רעש ברשת בגלל התמורה למחיר ונשמעות ממש טוב לדעתי. יש לKZ עוד דגמים זולים יותר שלא בדקתי אבל גם עליהם יש ביקורות מחמיאות.
הן אמנם סיניות ולא מרגישות מאוד עמידות ואמינות כמו ה-M6 PRO, אבל גם הן מגיעות עם כבל ניתק ככה שאפשר לקנות כבל נוסף כגיבוי ולהיות שקטים לפחות מהבחינה הזאת (אגב, אפשר גם להזמין מהם כבל עם משדר בלוטות' מובנה ב-7$ בערך ואז אתה גמיש בשימוש).

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”